09 / 05 / 2024

Akademik Toplantı

Akademik Toplantı

Atatürk Kültür Merkezi alanına ilişkin sorun ve çözüm önerilerinin ele alındığı “ Akademik Toplantı ” Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce’nin de katılımıyla gerçekleşti.

Akademik Asansör iflas etti!

Antalya'da yer alan Akademik Asansör ve Yürüyen Merdiven San. ve Tic. A.Ş. iflas etti. İflas kararı kesinleştiğinden ikinci alacaklılar toplantısı 5 Aralık 2014 Cuma günü saat 14:00'da yapılacak.

AKM için güncel yol haritası belirlenecek!

AKM alanı için düzenlenen akademik toplantılar ve öncesinde yapılan çalıştaylar kapsamında Çevre Bakanlığının alanla ilgili çalışmalarına altlık teşkil edecek güncel bir yol haritası oluşturulacak, kamuoyu ve akademisyenlerle paylaşılacak.

AKM’nin geleceği için yol haritası hazırlanacak!

Ankara ’ daki Atatürk Kültür Merkezi ( AKM) alanı için düzenlenen çalıştay ve akademik toplantılar tamamlandı. Bu kapsamda AKM’nin geleceği için yol haritası hazırlanacak.

Atatürk Kültür Merkezi için ikinci toplantı yapılacak!

Atatürk Kültür Merkezi alanı ile ilgili yapılan akademik toplantının ikinci ayağı yarın gerçekleşecek. Söz konusu toplantıyla, amaca yönelik bir sorun ağacı ile eylem planının ortaya konması, bunların bir sonuç raporunda bir araya getirilerek sunulması am

Ankara Atatürk Kültür Merkezi alanı masaya yatırıldı!

Atatürk Kültür Merkezi alanına ilişkin sorun ve çözüm önerilerinin ele alındığı “ Akademik Toplantı ” Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce’nin de katılımıyla gerçekleşti.

Atatürk Kültür Merkezi'nde kabloları fareler kemirmiş!

İdris Güllüce, Ankara' daki Atatürk Kültür Merkezi alanıyla ilgili bir otelde yapılan akademik toplantının çıkışında, gazetecilerin Taksim Meydanı' ndaki Atatürk Kültür Merkezi tartışmalarına ilişkin sorusunu yanıtladı...

Atatürk Kültür Merkezi için akademik toplantı yapıldı!

Ankara Atatürk Kültür Merkezi alanına ilişkin sorun ve çözüm önerilerinin ele alındığı “ Akademik Toplantı ” Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce’nin de katılımıyla gerçekleşti.

İdris Güllüce'den Atatürk Kültür Merkezi açıklaması!

İdris Güllüce, Ankara' daki Atatürk Kültür Merkezi alanıyla ilgili bir otelde yapılan akademik toplantının çıkışında, gazetecilerin Taksim Meydanı' ndaki Atatürk Kültür Merkezi tartışmalarına ilişkin sorusunu yanıtladı...

Tüccarlar Kulübü, aylık toplantısını Taşyapı ev sahipliğinde gerçekleştirdi!

Üyelerinin iş ve yatırım ortamını iyileştirerek rekabet gücünü arttırmak için sosyal, kültürel ve akademik çalışmalar yapmak amacı ile faaliyet gösteren İstanbul Tüccarlar Kulübü, aylık olağan toplantısını Taşyapı ev sahipliğin de gerçekleştirdi.

Anel Elektrik, 23 Mayıs'ta olağan genel kurul toplantısı yapacak!

Anel Elektrik Proje Taahhüt ve Ticaret A.Ş., 23 Mayıs 2012 Çarşamba günü gerçekleştireceği olağan genel kurul toplantısı ile ilgili bilgilendirme dökümanını yayınladı

İntema İnşaat ve Tesisat Malzemeleri, genel kurul toplantı tutanağını açıkladı!

İntema İnşaat ve Tesisat Malz. Yat. ve Paz. A.Ş., Genel Kurul Toplantı Tutanağı ve Hazirun Cetveli'ni açıkladı

Reysaş GYO, genel kurul toplantısı hakkında açıklama yaptı!

Reysaş GYO, 2011 yılı genel kurul toplantısı hakkında açıklama yaptı

Afyon Çimento, 28 Mayıs'ta Olağan Genel Kurul Toplantısı yapacak

Afyon Çimento Sanayi T.A.Ş., 28 Mayıs 2012 Pazartesi günü saat 11:00'de Olağan Genel Kurul Toplantısı yapacağını duyurdu ve gündemini açıkladı

Akademik Toplantı Haberi

Akademik Toplantı

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Atatürk Kültür Merkezi alanının, Türkiye'de yaşayan herkesin olduğunu belirterek, tüm bilim adamlarının fikirleriyle buraya katkı vermesini beklediklerini söyledi. Bakan Güllüce, Mekansal Planlama Genel Müdürlüğünce düzenlenen Atatürk Kültür Merkezi alanıyla ilgili akademik toplantıda, alana milletin kültürünün yansıması gerektiğini dile getirdi.


Fonksiyonlarının üniversitelerdeki akademisyenler tarafından belirleneceğini kaydeden Bakan Güllüce, ne olursa olsun alanın Anadolu'nun mayasını yansıtacağını ifade etti. Bakan Güllüce, geçmişte alanla ilgili kültür, değer ve kutsallarından kaçış projelerinin yapıldığını ve bunun da kısmen tuttuğunu vurguladı.


“İstanbul'un içme suyuna kadar Fransızlar yapmışlar”

Alana gelenlerin, Sultan Alparslan'ın da Gazi Mustafa Kemal'in de yansımalarını görebilmesi gerektiğini aktaran Bakan Güllüce, şöyle devam etti: "Ankaramızın planını kendimiz yapamamışız. Ne kadar zor durumdaymışız, ne kadar gelişememişiz, üniversite hocalarımız ne kadar azmış veya yokmuş....