02 / 06 / 2024

akal gayrimenkul dava

akal gayrimenkul dava

Akiş GYO tarafından Ak-al Gayrimenkul Geliştirme ve Tekstil Sanayi A.Ş'nin davalı konumunda olduğu dava ile ilgili açıklama geldi...

Dikkat kira sözleşmesine bu maddeleri ekleyin! Dava açmadan önce de kira kontratında bunlara bakın!

Kira artışlarına getirilen yüzde 25 sınırlaması nedeniyle ev sahibi ve kiracılar arasındaki dava sayısı artıyor, mahkemeler uzadıkça uzuyor. Gayrimenkul Hukuku uzmanı Avukat M. Güray Küçük X sosyal medya hesabından dava açmadan önce kira sözleşmelerinde bakılması gereken detayları paylaştı.

Paradiso Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Paradiso Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Maltepe'de  bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Kütfi Akalın tarafından kuruldu.

Chalet Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Chalet Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ebru Akalın tarafından kuruldu.

Akalınlar Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akalınlar Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 11 milyon TL sermaye bedeli ile Emir Akalın, Fevzi Akalın ve Sadullah Akalın ortaklığında kuruldu.

Ortaklığın giderilmesi dava dilekçesi 2021!

Hisseli gayrimenkul üzerinde bulunan ortaklığı bozmak için izale-i şuyu davası açılıyor. Bu dava için bir dilekçe ile mahkemeye başvuruluyor. Peki ortaklığın giderilmesi dava dilekçesi 2021 nasıl hazırlanıyor? İşte tüm merak edilenler...

İzale-i şuyu dava dilekçesi 2021!

Hisseli gayrimenkul üzerinde bulunan ortaklığı bozmak için izale-i şuyu davası açılabiliyor. Bu dava için bir dilekçe ile mahkemeye başvuruda bulunabiliyor. Peki dava dilekçesi nasıl hazırlanıyor? İşte izale-i şuyu dava dilekçesi 2021...

Serdar Bilgili, ortaklarını dava etti!

Ünlü iş insanı Serdar Bilgili, ABD’de peş peşe yaptığı gayrimenkul alımları ile adından dünya çapında söz ettiriyor. Bilgili, ABD’li emlak kralı Michael Shvo'yu usulsüz harcamaları nedeniyle dava etti.

Caner Erkin'den Demand Gayrimenkul’e dava!

Ünlü futbolcu Caner Erkin, Demand Gayrimenkul’un sahibi iş adamı Atalay Demirbaş'ın kendini dolandırıldığını iddia ederek şikayetçi oldu. Savcılık, Erkin’den mağduriyetini kanıtlaması gerektiğini isteyerek, dosyayı kapattı.

İhlas Gayrimenkul'ün davası reddedildi!

İhlas Gayrimenkul, Olağanüstü Genel Kurul Toplantısında alınan 5, 6 ve 7 nolu kararların iptali için dava açtı. Bugün gerçekleşen duruşmada davanın reddine karar verildi.

Demet Akalın'ın icra memuruna 10 yıl hapis!

Demet Akalın’ın, eşyalarına kasten zarar verdiği iddia edilen icra memuru ile ilgili dava açıldı.

Mistral GYO'nun İzmir Valiliği'ne açtığı dava duruşması 30 Mayıs'ta!

Mistral Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İzmir Valiliği aleyhine İzmir 4.İdare Mahkemesinde açılan dava hakkında açıklama yaptı. Mistral GYO'nun İzmir Valiliği'ne açtığı dava duruşması 30 Mayıs'ta gerçekleştirilecek. 

Demet Akalın icra memurlarına dava açtı!

‘Eşyalarıma kasten zarar verildi’ diyerek evine gelen icra memurlarından şikayetçi olan Demet Akalın, şimdi de hacizden sonra evini su bastığı iddiasıyla dava açtı. 

İhlas Gayrimenkul'ün Enerjisa davası nasıl sonuçlandı!

İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme Ve Ticaret A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda lehe sonuçlanan dava hakkında açıklama yaptı.

akal gayrimenkul dava Haberi

akal gayrimenkul dava

Akiş GYO tarafından yapılan açıklama;



Açıklanacak Özel Durumlar :


24.12.2012 tarihli Ak- Al Gayrimenkul Geliştirme ve Tekstil Sanayii  A.Ş. özel durum açıklamasına konu, Yargıtay 11.Hukuk Dairesi'nin 2010/11561Esas, 2012/18333 Karar sayılı  bozma ilamına karşı Davacı Selahattin Tunç Cecan vekilinin  25.01.2013 tarihli dilekçesi ile karar düzeltme talebinde...