29 / 04 / 2024

AKAMDER

AKAMDER

Ankara’da düzenlenen ve inşaat sektörünün problemlerinin ele alındığı çalıştaya katılan AKAMDER, Adana’daki müteahhitlik sorunlarını dile getirdi. Çözüm odaklı çalışmalar yapıldı.

Müteahhitlik Okulu Sertifika Programı sona erdi!

Çağ Üniversitesi ve AKAMDER tarafından Türkiye’de bir ilk hayata geçirildi. AKAMDER’in geliştirdiği proje için akademik destek aldığı Çağ Üniversitesi’nde “Müteahhitlik Okulu Sertifika Programı” düzenlendi.

Akamder, Riskli Yapı Tespiti Lisans belgesi aldı!

Akamder ilklere devam ederek 'Riskli Yapı Tespiti Lisans Belgesi'ni aldı. Akamder olarak birçok yaraya parmak basarak, sorunlara çözüm getiren çalışmalarıyla Adana Kamuoyunda dikkat çeken Akamder başarılarına yenilerini katmaya devam ediyor.

AKAMDER'in yeni binası hizmete açıldı!

2007 yılında kurulan AKAMDER Kamu müteahhidini bünyesine katmış olan toplumun önemli bir STK kuruşu olarak hizmetlerine bir yenisini daha ekleyerek Reşatbey mahallesinde 5 yıldız konfora sahip yeni binasının açılışını yaptı...

AKAMDER Adanalı esnafa iş yeri ve konut temin edecek!

ADANA Kamu Müteahhitleri Derneği (AKAMDER), Adana'da faaliyet gösteren esnaflara yönelik iş yeri ve konut temini için çalışmalara başladı. 

İnşaat sektörünün sorunları Adana'da konuşuldu!

Adana Kamu Müteahhitleri Derneği (AKAMDER) ve Adana Yapı Müteahhitleri Derneği (AYAMDER) yöneticileri, düzenledikleri toplantıda inşaat sektörünün sorunlarını değerlendirdi.

Konut fiyatları demir zamından etkilendi!

AKAMDER Başkanı Mustafa Karslıoğlu, Çin’in demir üretimini azaltması nedeniyle Türkiye piyasasında demir fiyatlarının yüzde 60 zamlandığını söyledi. Karslıoğlu, bu durumun konut fiyatlarını etkilediğini belirtti.

Soner Çetin'den Adanalı müteahhitlere uyarı!

Kentsel dönüşümde önceliğin Adanalı müteahhitlerde olduğunu söyleyen Akamder Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, kentsel dönüşümü TOKİ haricinde, müteahhitlerinde yapması gereğini dile getirildi.

Gayrimenkul sektörü yeniden ivme kazanacak!

Adana Kamu Müteahhitleri Derneği (AKAMDER) Başkanı Mustafa Karslıoğlu, konut sektorüyle ilgili düşüncelerini paylaştı. Karslıoğlu, sektorün yeniden ivme yaşayacağını söyledi.

Adana’daki müteahhitlik sorunları konuşuldu!

Ankara’da düzenlenen ve inşaat sektörünün problemlerinin ele alındığı çalıştaya katılan AKAMDER, Adana’daki müteahhitlik sorunlarını dile getirdi. Çözüm odaklı çalışmalar yapıldı.

AKAMDER'in modern binası hizmete girdi!

AKAMDER (Adana Kamu Müteahhitleri) binalarının modernizasyonlarını gerçekleştirdi ve tefrişatlarını tamamlayarak hizmete açtı. Adana Cumhuriyet Başsavcısı Ali Yeldan " AKAMDER i yakından takip ettiklerini vurgulayarak başarılarını kutladı.

Kentsel dönüşümde müteahhitlik kavramı tanımlanmalı!

AKAMDER; IMKON ve Anadolu Yapım Müteahhitleri Federasyonu üyeliğinin tanıtımının yapıldığı toplantı Adana Müteahhitler Birliği binasında yapıldı. Mustafa Karslıoğlu: "Müteahhitlik kavramının tanımlanması şarttır" diye konuştu.

Adana'da Müteahhitlik Okulu Sertifika Programı tamamlandı!

Çağ Üniversitesi ve AKAMDER tarafından Türkiye'de bir ilk hayata geçirildi. AKAMDER'in geliştirdiği proje için akademik destek aldığı Çağ Üniversitesinde "Müteahhitlik Okulu Sertifika Programı" düzenlendi...

Müteahhitlik Okulu ilk mezunlarını verdi!

AKAMDER Başkanı Karslıoğlu, lokomotif sektörlerin başında gelen inşaat sektörünün liderlerinin ehil kimlikler olmasına çaba sarf ettiklerini belirtti. Çağ Üniversitesi ve AKAMDER tarafından hayata geçirilen "Müteahhitlik Okulu" ilk mezunlarını verdi.

Müteahhitlik Okulu Sertifika Programı sona erdi!

Çağ Üniversitesi ve AKAMDER tarafından Türkiye’de bir ilk hayata geçirildi. AKAMDER’in geliştirdiği proje için akademik destek aldığı Çağ Üniversitesi’nde “Müteahhitlik Okulu Sertifika Programı” düzenlendi.

AKAMDER Riskli Yapı Tespiti Lisans Belgesi aldı!

6306 Sayılı "Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Hakkında Kanun" kapsamında verilen "Riskli Yapı Tespiti Lisans Belgesi"ni Adana Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Ahmet Kırılmaz’ın elinden aldı.

AKAMDER'e Riskli Yapı Tespiti Lisans Belgesi!

Adana Kamu Müteahhitleri Derneği, (AKAMDER) "Riskli Yapı Tespiti Lisans Belgesi" aldı. AKAMDER Başkanı Mustafa Karslıoğlu, "Riskli Yapı Tespiti Lisans Belgesi"ni Adana Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Ahmet Kırılmaz’ın elinden aldı...

AKAMDER Haberi

AKAMDER

Bu yıl üçüncüsü gerçekleştirilen İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu (İMKON) İnşaat Sektörü Çalıştayı'nda sektörle ilgili tüm sorunlar masaya yatırıldı. Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu, Türkiye'nin çeşitli bölgelerinden 5 müteahhitler federasyonu genel başkanı ile çeşitli illerden 50'ye yakın birlik başkanı ve sektör temsilcisinin katıldığı çalıştay büyük ilgi gördü.


'KIRMIZI ÇİZGİLERİMİZ'

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, imarın değişmez kurallarını bakanlık olarak ortaya koyduklarını belirterek, "Kesinlikle ihlal edilemeyecek kırmızı çizgilerimizi belirliyoruz. Bunları daha sonra büyükşehirlere ve il belediyelerine göndereceğiz. Diyeceğiz ki; 'Siz de kendi şartlarınızı belirleyin ve bize gönderin. Belediyelerden gelen önerileri burada inceleyeceğiz. Her şehrin imar yönetmeliği ayrı olacak. Bu çalışmayı 6 ay içerisinde kesinleştireceğiz" dedi. TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Bakan Özhaseki'nin özel sektörden gelen ve belediyecilik deneyimi olan...