29 / 04 / 2024

Akant Danışmanlık Dekorasyon ve Tasarım adres

Akant Danışmanlık Dekorasyon ve Tasarım adres

Akant Danışmanlık Dekorasyon ve Tasarım Ticaret Limited Şirketi, İge Akant tarafından 10 bin TL sermaye ile 2 Mayıs'ta Beşiktaş, Akat Mahallesi, Tepecik Yolu Caddesi, Melodi Sokak'ta kuruldu.

Argüç İnşaat Dekorasyon Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Argüç İnşaat Dekorasyon Ve Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Berat Zeki Arguç tarafından kuruldu.

Cadde Plus Gayrimenkul Danışmanlık Dekorasyon Mimarlık Ve İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Cadde Plus Gayrimenkul Danışmanlık Dekorasyon Mimarlık Ve İthalat İhracat Limited Şirketi Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Coşkun Sevengil tarafından kuruldu.

Emak Dekorasyon İnşaat Danışmanlık Tekstil Limited Şirketi kuruldu!

Emak Dekorasyon İnşaat Danışmanlık Tekstil Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Emre Akyiğit tarafından kuruldu.

Polart İnterior Mimarlık Dekorasyon Tasarım Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Polart İnterior Mimarlık Dekorasyon Tasarım Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Birgül Polat Kotil tarafından kuruldu.

Sas Dekorasyon İnşaat Emlak Temizlik Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sas Dekorasyon İnşaat Emlak Temizlik Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Servet Doğan tarafından kuruldu.

Th Home Emlak Dekorasyon Danışmanlık Hizmetleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Th Home Emlak Dekorasyon Danışmanlık Hizmetleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Tara Afzalı tarafından kuruldu.

Axis Studio İnternational Danışmanlık Ve Dekorasyon Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Axis Studio İnternational Danışmanlık Ve Dekorasyon Hizmetleri Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Maher Darwısh tarafından kuruldu.

Number8 Mimarlık Dekorasyon Gayrimenkul Turizm Ve Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Number8 Mimarlık Dekorasyon Gayrimenkul Turizm Ve Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi Şİşli'de Saeıd Yousefı Mamaghanı ve Zakıeh Asle Kandroodı ortaklığında kuruldu.

Matt Dizayn Mimarlık Danışmanlık İnşaat Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Matt Dizayn Mimarlık Danışmanlık İnşaat Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Turgay Sarıkaya tarafından kuruldu.

E Studıo C Mimarlık Projelendirme Dekorasyon Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

E Studıo C Mimarlık Projelendirme Dekorasyon Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar’da 10 bin TL sermaye bedeli ile Cansın Şen ve Ceren Şen tarafından kuruldu.

Günsa Mimarlık Mühendislik İnşaat Yapı Dekorasyon Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Günsa Mimarlık Mühendislik İnşaat Yapı Dekorasyon Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Gürkan Göner tarafından kuruldu.

Gmk Gayrimenkul Danışmanlık Dekorasyon Mimarlık İnşaat Pazarlama Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Gmk Gayrimenkul Danışmanlık Dekorasyon Mimarlık İnşaat Pazarlama Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Gül Mehtap Kaya tarafından kuruldu.

Vt Grup İnşaat Dekorasyon Proje Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vt Grup İnşaat Dekorasyon Proje Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Arzu Rena tarafından kuruldu.

Akant Danışmanlık Dekorasyon ve Tasarım adres Haberi

Akant Danışmanlık Dekorasyon ve Tasarım adres

Akant Danışmanlık Dekorasyon ve Tasarım Ticaret Limited Şirketi, İge Akant tarafından 10 bin TL sermaye ile 2 Mayıs'ta Beşiktaş, Akat Mahallesi, Tepecik Yolu Caddesi, Melodi Sokak'ta kuruldu. 


Akant Danışmanlık Dekorasyon ve Tasarım Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1.Her türlü dekorasyon işleri, tamirat ve boya işleri. 2 Her türlü mimarlık hizmeti vermek plan, proje ve uygulamalarını yapmak. 3.Dekorasyonla ilgili boya, parke,  cam cila, duvar kağıdı, halıfleks, asma tavan-kartonpiyer, fayans- kalebodur ve benzeri madde ve malzemelerinin alınıp satılması, ithalat ve ihracatının yapılması, bu madde ve malzemelerin üretimini yapmak.veya yaptırmak. 4.Her türlü mühendislik hizmetleri vermek proje uygulamaları ve danışmanlık hizmeti yapmak. Yukarıda belirtilen işlerin yürürlükteki ve yürürlüğe girecek mevzuat hükümleri çerçevesine hukuka  uygun olarak gerçekleştirebilmesi için şirket :  A.Şirket faaliyetleriyle ilgili...