25 / 07 / 2024

akaryakıt indirimi ne zaman

akaryakıt indirimi ne zaman

Akaryakıt fiyatlarında, yeni düzenleme sonrasında ilk vergi artışı bugün gerçekleşti. Böylece dolardaki düşüşün ardından benzin ve motorine yapılan indirim pompaya yansıtılmadı.

Akaryakıtta çifte indirim!

Akaryakıt indirimleri devam ediyor, cuma gece yarısından itibaren geçerli olması düşünülen indirimde motorinde 19 kuruş, benzinde 16 kuruş indirim bekleniyor.

Akaryakıtta çifte indirim!

Motorin ve benzin fiyatlarında dün gece itibarıyla geçerli olmak üzere indirime gidildi.

23 Temmuz 2024 güncel akaryakıt fiyatları! Benzin fiyatında indirim var mı? 

Brent petrol ve döviz kurundaki dalgalanmalar ile vergide yaşanan yükselişler akaryakıt fiyatlarına indirim ve zam olarak yansımayı da sürdürüyor. Buna göre, 23 Temmuz 2024 benzin, motorin ve LPG fiyatlarında güncel rakamları ne kadar? 

Benzin, motorin, LPG fiyatlarında indirim var mı? Son dakika akaryakıt fiyatları bir bir açıklandı! 

Milyonlarca araç sahibi indirim beklentisiyle son dakika akaryakıt fiyatlarını araştırıyor. Peki hangi ilde benzin, motorin, LPG fiyatları ne kadar oldu? İşte 22 Temmuz 2024 akaryakıt fiyatları...

Akaryakıt fiyatlarında bütçe açığı depremi! Motorin fiyatları resmen uçacak! Son dakika zam haberi geldi...

Binlerce sürücü, son zamanlarda uçuşa geçen akaryakıt fiyatlarında indirim beklerken yeni bir zam haberi geldi. Motorin fiyatları resmen fırlayacak. Peki son dakika güncel akaryakıt fiyatları ne kadar?

18 Temmuz 2024 güncel akaryakıt fiyatları! Benzin ve motorine yeni zam!

Akaryakıt alan vatandaşları tabelalar şaşırttı. Benzin ve motorine yeni zamlar yansıdı ve akaryakıt istasyonlarında tabelalar gece yarısı güncellenmiş oldu. 18 Temmuz 2024 akaryakıt fiyatları ne kadar oldu?

Benzin, motorin ve LPG fiyatlarında son dakika Temmuz depremi! Akaryakıt fiyatları bugün kaç TL? Sürücüler hemen bakın!

Akaryakıt fiyatları ÖTV zammının ardından merak ediliyor. Son dakika il il benzin, motorin ve LPG fiyatları açıklandı. Peki hangi ilde benzin, motorin, LPG fiyatları ne kadar? İşte benzin, mazot, LPG fiyat listesi 15 Temmuz 2024...

Akaryakıt ötv zammı! Benzin ne kadar oldu? Zamlı benzin, motorin, LPG fiyatlarına hemen bakın!

Akaryakıt fiyatları, son zamanlarda kur ve vergi artışlarıyla beraber resmen uçuşa geçmişti. Bugün de ÖTV zammı geldi. Peki Benzin, motorin, LPG litre fiyatlarına ne kadar zam geldi? İşte son dakika güncel akaryakıt fiyatları 4 Temmuz 2024... 

Benzin ve motorinde dev zam tabelaları değiştirdi! Güncel akaryakıt fiyatları 25 Haziran 2024!

21 Haziran Cuma günü yapılması beklenirken 25 Haziran'a ertelenen benzin ve motorin zammı bugün tabelaları değiştirdi. Peki Petrol Ofisi, Opet, Shell 25 Haziran 2024 akaryakıt fiyatları ne kadar? İşte o rakamlar...

Akaryakıt fiyatlarına zam geliyor! Tarih verildi! Benzin ve motorin ne kadar olacak? 

Temmuz ayında ÖTV’ye yapılacak enflasyon güncellemesiyle akaryakıt fiyatlarına zam gelmesi bekleniyor. Peki benzin ve motorin fiyatı ne kadar olacak? 

Benzin, motorin, LPG'de bayram öncesi zam! Akaryakıt fiyatları il il ne kadar? Opet, Shell 10 Haziran 2024 fiyat listesi

Kurban Bayramı'na sayılı günler kala, benzin, motorin, LPG'de zam beklentisi gündeme geldi. Peki son dakika akaryakıt fiyatları kaç TL oldu? İşte İstanbul, Ankara, İzmir benzin, motorin ve LPG litre fiyatları 10 Haziran 2024...

9 Haziran 2024 güncel akaryakıt fiyatları! Benzin, mazot, LPG fiyatları ne kadar?

Brent petrol ve döviz kurundaki dalgalanmalar ile akaryakıt fiyatlarına indirim ve zam olarak yansımaya devam ediyor. gazeteduvar.com.tr'de yer alan içeriğe göre; Döviz kuru ve petrol fiyatlarında yaşanan hareketlilik ve vergilere yapılan zamlar ile akaryakıt fiyatlarını da etkilemeyi de sürdürüyor.

Akaryakıt fiyatları güncellendi! 30 Mayıs 2024 benzin, motorin, LPG fiyatları ne kadar?

Brent petrol fiyatlarının yukarı aşağı yönde hareket etmesi devam ediyor. Buna göre, araç sahipleri akaryakıt fiyatları kak lira, benzin litre fiyatı ve motorin litre fiyatında indirim var mı diye araştırmalar yapıyorlar. İşte 30 Mayıs 2024 benzin, motorin ve LPG fiyatları ne kadar? 

Akaryakıt fiyatları güncellendi! 27 Mayıs 2024 benzin, motorin, LPG fiyatları ne kadar?

Brent petrol ve döviz kurundaki yaşanan dalgalanmalar akaryakıt fiyatlarına indirim ve zam olarak yansımayı da sürdürüyor. 

Benzine 1.54 TL indirim geldi! Sürücüler dikkat: Opet benzin fiyatı ve Shell akaryakıt fiyatları!

Gece yarısından itibaren geçerli olacak şekilde benzine indirim yapıldı. Peki benzine ne kadar indirim geldi? İndirimli benzin litre fiyatı kaç TL oldu? İşte İstanbul, İzmir, Ankara 25 Mayıs 2024 akaryakıt fiyatları...

akaryakıt indirimi ne zaman Haberi

akaryakıt indirimi ne zaman

Akaryakıt fiyatlarında bugünden itibaren pompa fiyatlarına yansımayacak indirim yapıldı.

Dünya Gazetesi'nde yer alan habere göre; bu hafta akaryakıt ürünlerinde özel tüketim vergisi (ÖTV), ürünlerin döviz cinsinden fiyatlarının azalış tutarı kadar artırılacağına ilişkin düzenleme yapılmıştı. Düzenleme sonrası ilk vergi artışı bugün gelmiş oldu.

Düzenlemeye göre, akaryakıt fiyatlarındaki dövize bağlı düşüşler, ÖTV tutarı mevzuatta belirlenen seviyeye gelmeden pompaya yansıtılmayacaktı.

Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası (EPGİS) tarafından yapılan açıklamada şöyle denildi: "24 Aralık tarihinde geçerli olmak üzere benzinde 1.63 motorinde 1.65 litre indirim gerçekleşmiştir. İndirim oranı kadar ÖTV'de artış gerçekleştiğinden pompa fiyatlarında değişiklik olmayacaktır."

Öte yandan dolardaki sert düşüşün ardından EPGİS Başkanı Fesih Aktaş, "Akaryakıt fiyatlarına kısa zamanda yansıyacak ciddi bir düşüş bekliyoruz. " ifadesini kullanmıştı.

Aktaş, "Akaryakıt fiyatlarındaki düşüşün yüzde 15'lere varacağını...