16 / 05 / 2024

akaryakıt indirimi ne zaman

akaryakıt indirimi ne zaman

Akaryakıt fiyatlarında, yeni düzenleme sonrasında ilk vergi artışı bugün gerçekleşti. Böylece dolardaki düşüşün ardından benzin ve motorine yapılan indirim pompaya yansıtılmadı.

Akaryakıtta çifte indirim!

Akaryakıt indirimleri devam ediyor, cuma gece yarısından itibaren geçerli olması düşünülen indirimde motorinde 19 kuruş, benzinde 16 kuruş indirim bekleniyor.

Akaryakıtta çifte indirim!

Motorin ve benzin fiyatlarında dün gece itibarıyla geçerli olmak üzere indirime gidildi.

Akaryakıt fiyatlarında bugün! Benzin ve motorin güncel fiyatları (30 Nisan 2024 fiyatları)

30 Nisan 2024 motorin ve benzin fiyatları ne kadar oldu? Brent petrol fiyatlarında yaşanan dalgalanma ile benzin ve motorin fiyatları da indirim ve zam haberleri ile birlikte değişkenlik gösteriyor. Bu kapsamda belirtilen  rakamlarda bugün akaryakıt litre fiyatlarında indirim ya da zam var mı? 

Benzin, mazot, LPG fiyatlarında zam şoku! Akaryakıt fiyatları ne kadar olacak? Sürücüler şimdi bakın!

Geçtiğimiz aylarda peş peşe zamlarla gündeme gelen akaryakıt fiyatları bir süredir sakin seyrediyor. Şimdi benzine zam gündeme geldi. Peki akaryakıt fiyatları bugün ne kadar? İşte 20 Nisan 2024 fiyat listesi...

Akaryakıt fiyatlarında son dakika: Benzin fiyat ve motorin fiyatı ne kadar? Sürücüler aman dikkat!

Akaryakıt zam, akaryakıt indirim en çok araştırılan konular arasında yer alıyor. Peki benzin fiyat ve motorin fiyatı ne kadar? İşte benzin, motorin, LPG 18 Nisan 2024 fiyat listesi...

Akaryakıt zammı ne zaman? Brent Petrol, BP, Shell, Opet ve Petrol Ofisi akaryakıt fiyatları 20 Mart 2024!

Pek çok sürücü akaryakıt zammı ile ilgili araştırmalar yapıyor. Peki akaryakıt zammı ne zaman? BP, Shell, Opet ve Petrol Ofisi akaryakıt fiyatlarında son durum ne? 

Motorine pazartesi gecesi 1 lira 38 kuruş zam geliyor! Akaryakıt fiyatları cep yakacak!

Döviz kurlarında, petrolde ve vergilerde yaşanan artışlardan etkilenen akaryakıt fiyatları için bir zam haberi daha geldi. Motorine pazartesi gecesi 1 lira 38 kuruş zam yapılacak. Akaryakıtta yeni fiyatlar ne kadar olacak? 

Dev kurumdan 2024 yılı petrol için 90 dolar tahmini! Akaryakıt fiyatlarına indirim mi geliyor? 

Dev kurum,Goldman Sachs, 2024 yılı brent ham petrolü için 90 dolar tahmininde bulundu. Açıklamanın ardından akıllara hemen 'akaryakıta indirim mi gelecek?' sorusu geldi. Peki yeni yılda akaryakıt fiyatları ne olur, indirim gelecek mi?

Akaryakıt fiyatlarına art arda üçüncü indirim! Tabelalar peş peşe değişti! İşte 10 Aralık motorin ve benzin fiyatları...

Akaryakıt indirimleri peş peşe geldi. Brent petrol fiyatındaki gerilemeden sonra akaryakıt fiyatlarına indirim haberleri geldi. Peki, benzin, motorin, LPG fiyatları ne kadar kaç TL? İşte detaylar...

Benzin, motorin, LPG'de son dakika! Güncel akaryakıt fiyatları ne kadar? Sürücüler hemen göz atın! 

Sürücüler 'Bugün akaryakıtta indirim ya da zam var mı?' sorusunun yanıtını sık sık araştırıyor. Peki akaryakıtta son durum ne? İşte BP, PO, Opet, Total, Shell 5 Kasım 2023 fiyat listesi...

Akaryakıt dev kasım ayı müjdesi! Peş peşe zam gelmişti! Araçlarınıza akaryakıt almadan mutlaka bakın!

Türkiye’nin en büyük kamu bankalarından Halkbank, akaryakıt sektörüne yönelik yeni bir kampanya düzenledi. Halkbank, kampanya kapsamında müşterilerine 100 TL ParafPara hediye edeceğini duyurdu.

Akaryakıt sektöründe 5,6 milyar Türk Lirası kamu zararı ortaya çıkarıldı

Ticaret Bakanlığı koordinasyonu akaryakıt kaçakçılığı ile mücadele eden Akaryakıt Özel Ekibi, kurulduğu zamandan bu güne 1800 şirkete yönelik çalışma sürdürürken 15,6 milyar Türk Lirası kamu zararı tespit edildi.

Kilis'te akaryakıt ve servis istasyonu imarlı arsa satılıyor: Yatırımcılara Kasım fırsatı! 

Kilis Organize Sanayi Bölgesi'nde yer alan akaryakıt ve servis istasyonu imarlı arsa satılıyor. Peki Kilis'te yer alana arsanın fiyatı ne kadar? İşte ayrıntılar...

Akaryakıt fiyatları için 50 TL sinyali! Benzin, motorin, LPG yeni haftaya nasıl başladı? Güncel fiyatlar ne kadar? 

Akaryakıt fiyatları için 50 TL sinyali geldi. Peki benzin, motorin ve LPG fiyatları yeni haftaya nasıl başladı? İşte BP, Opet, Total, Petrol Ofisi, Shell 23 EKim 2023 fiyat listesi...

Benzin ve motorine peş peşe zam! SON DAKİKA: Güncel akaryakıt fiyatları ne kadar? Sürücüler şimdi bakın! 

Benzin ve motorin fiyatları, Brent petrol ile dolar kurunda yaşanan artışlardan doğrudan etkileniyor. Akaryakıtta zamlar peş peşe geliyor. Peki güncel akaryakıt fiyatları ne kadar? İşte Opet, PO, Shell, BP, Total 22 Ekim 2023 fiyat listesi...

akaryakıt indirimi ne zaman Haberi

akaryakıt indirimi ne zaman

Akaryakıt fiyatlarında bugünden itibaren pompa fiyatlarına yansımayacak indirim yapıldı.

Dünya Gazetesi'nde yer alan habere göre; bu hafta akaryakıt ürünlerinde özel tüketim vergisi (ÖTV), ürünlerin döviz cinsinden fiyatlarının azalış tutarı kadar artırılacağına ilişkin düzenleme yapılmıştı. Düzenleme sonrası ilk vergi artışı bugün gelmiş oldu.

Düzenlemeye göre, akaryakıt fiyatlarındaki dövize bağlı düşüşler, ÖTV tutarı mevzuatta belirlenen seviyeye gelmeden pompaya yansıtılmayacaktı.

Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası (EPGİS) tarafından yapılan açıklamada şöyle denildi: "24 Aralık tarihinde geçerli olmak üzere benzinde 1.63 motorinde 1.65 litre indirim gerçekleşmiştir. İndirim oranı kadar ÖTV'de artış gerçekleştiğinden pompa fiyatlarında değişiklik olmayacaktır."

Öte yandan dolardaki sert düşüşün ardından EPGİS Başkanı Fesih Aktaş, "Akaryakıt fiyatlarına kısa zamanda yansıyacak ciddi bir düşüş bekliyoruz. " ifadesini kullanmıştı.

Aktaş, "Akaryakıt fiyatlarındaki düşüşün yüzde 15'lere varacağını...