02 / 05 / 2024

Akasya Mahallesi pazar yeri inşaatı

Akasya Mahallesi pazar yeri inşaatı

Antakya Belediyesi hizmet çıtasını her geçen gün yükseltmeye devam ediyor. Bu kapsamda son olarak Akasya Mahallesi’ne yeni bir Pazar yeri kazandırmak üzere çalışmalar başlatıldı.

Rize Pazar'da 9.4 milyon TL'ye icradan satılık 2 okul binası!

T.C. Rize İcra Dairesi, Rize ili, Pazar ilçesi, Merdivenli Mahallesi, 117 ada 2 parselde yer alan 2 okul binasını 9 milyon 420 bin 19 TL'ye satıyor...

Rize'de kamulaştırma kararı alındı!

AK Parti Rize Milletvekili Muhammed Avcı, Yeniköy Mahallesi Pazar caddesi yolunu, Güney Çevre Yolu'na duble yolla bağlanacağını söyledi. Avcı, “Yeni orta caminin yukarısından itibaren kamulaştırma kararı alındı'' dedi.

Nilüfer'e kapalı pazar yeri ve spor tesisi yatırımı!

Nilüfer Belediyesi tarafından Fethiye Mahallesi’ne yaptırılacak kapalı pazar yeri ve spor tesisinin temeli atıldı. Hayata geçirilecek yeni proje 11 bin 430 metrekare alanda inşa edilecek.

Ankara Açık Oto Pazarı icradan satılıyor!

Ankara İli Yenimahalle İlçesi Macun-1 Mahallesi'nde yer alan Ankara Açık Oto Pazarı 99 milyon 622 bin 500 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan Ankara Açık Oto Pazarı için ilk ihale tarihi 7 Ağustos 2018 olarak belirlendi. 

Sultanmurat Pazar Kompleksi ve Otoparkı hizmete açıldı!

Küçükçekmece Sultanmurat Mahallesi Anadolu Sokak’ta hayata geçirilen Pazar Kompleksi ve Otoparkı Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz ve ilçe protokolünün katılımıyla açıldı.

Bağcılar pazar alanı projesi imar tadilatı askıda!

Bağcılar Kemalpaşa Mahallesi, Gençosman Parkı Zeminaltı Otopark ve Pazar Alanı Projesi için imar planı tadilatı bugün askıya çıkı..

Maltepe Bağlarbaşı'na kapalı pazar yeri geliyor!

Maltepe Belediyesi tarafından Bağlarbaşı Mahallesi'nde inşa edilecek kapalı pazar yerinin temel atma töreni gerçekleştirildi.

Maltepe Bağlarbaşı Kapalı Pazar Yeri'nin temeli atıldı!

Yatırımlarına son sürat devam eden Maltepe Belediyesi, Bağlarbaşı Mahallesi'ne yeni bir pazar yeri inşa ediyor.

İzmir Buca'ya yeni kapalı pazar yeri!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Buca Belediyesi, Ufuk Mahallesi'nde yeni bir pazar yeri inşa ediyor.

Yüreğir Atakent Mahallesi'ne 3. kapalı semt pazarı yapılıyor!

Yüreğir Belediyesi, Atakent Mahallesi’ne üçüncü kapalı semt pazarını yapıyor.

Bolu Çıkınlar Kapalı Semt Pazarı ve Sosyal Tesisi hizmete giriyor!

Bolu Belediyesi’nin Çıkınlar Mahallesi sakinlerine armağanı olan yeni “Kapalı Semt Pazarı" yarın gerçekleştirilecek törenle hizmete girecek.

İzmit Alikahya Kapalı Pazar Yeri yıl içinde tamamlanacak!

İzmit'in Alikahya Fatih Mahallesi’nde inşaatı devam eden Kapalı Pazar inşaatı hızla yükseliyor.

Şanlıurfa Şair Nabi Mahallesi'ne modern semt pazarı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Şair Nabi mahallesinde hayata geçirilen semt pazarı inşaatını inceledi.

Akasya Mahallesi pazar yeri inşaatı Haberi

Akasya Mahallesi pazar yeri inşaatı

Antakya Belediyesi şehrin 95 mahallesine hizmeti götürme düşüncesi ile çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Antakya Belediyesi hizmet çıtasını her geçen gün yükseltmeye devam ediyor. Bu kapsamda son olarak Akasya Mahallesi’ne yeni bir Pazar yeri kazandırmak üzere çalışmalar başlatıldı.


Antakya Belediyesi’nden konu ile yapılan açıklamada Antakya Belediyesi’ne ait olan boş alanda iş makineleri ile düzeltme çalışmalarının yapıldığı bildirildi. Antakya’ya yakışır modern bir Pazar yeri haline getirileceği belirtilen alanda çalışmalar tamamlandıktan sonra uygun gün verilerek esnafa yepyeni bir gelir merkezi kazandırılırken, vatandaşlara da pırıl pırıl bir Pazar yeri sağlanmış olacağı ifade edildi. 


Hatay...