18 / 05 / 2024

Akasya Sanat 1 sergisi

Akasya Sanat 1 sergisi

12 parçadan oluşan karma sergi " Akasya Sanat 1 " 18 Mayıs tarihine kadar gezilebilecek. Akasya Acıbadem Alışveriş Merkezi, Türkiye'nin en ünlü ressamlarını bu sergide ağırlıyor.

Kanal İstanbul güzergahında 1.6 milyar TL’lik ihale yapılacak!

Kanal İstanbul güzergahında arka arkaya ihaleler yayımlanmaya da sürdürüyor. Buan göre, bu süreçin son örneği de projenin kalbi olarak nitelenen Dursunköy 3. Etap’ta kaydedildi. Bölgede altyapı imar yolları ve sanat yapıları için 1 milyar 675 milyon TL’lik bir ihale yayımlandığı duyuruldu.

ATO'nun kalıcı konut kampanyasına sanattan 1 milyon TL'nin üzerinde destek!

Ankara Ticaret Odasının (ATO) Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenmiş olan bölgelere kalıcı konut kazandırmak için "Ayın Yıldızıyım" temasıyla başlatmış olduğu bağış çağrısında sanatçı ve sanatseverlerin desteğiyle 1 milyon TL'yi aşan gelir toplandı.

Sanatçı Fabrikası'nın tahliyesine ek süre verildi!

Bakırköylü Sanatçılar Derneği'nin, Vakıflar Genel Müdürlüğünce, kütüphane yapılacağı nedeniyle tahliyesi istendi. Müdürlükçe verilen 15 günlük süre bugün sona erdi. Vakıfların, binanın tahliyesi için 1 hafta verdiği belirtildi.

Akasya Port satışta! Yeni Proje!

Özdemir Beton ve Seneger Petrol ortaklığı ile Kurtköy'de hayata geçirilen Akasya Port projesinde daire satışları başladı. Projede konut fiyatları 1 milyon 500 bin TL'den başlıyor.

Tzy Sanat Hizmetleri Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tzy Sanat Hizmetleri Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 1 milyon sermaye bedeli ile Adem Turan tarafından kuruldu.

Akiş GYO ilk 9 ayda 255.1 milyon TL kira geliri elde etti!

Akiş GYO tarafından yayınlanan faaliyet raporuna göre, şirket 1 Ocak 2021-30 Eylül 2021 tarihleri arasında Akasya AVM, Akbatı AVM ve diğer gayrimenkullerinden 255 milyon 410 bin 436 TL kira geliri elde etti. 

Denizli'deki kültür merkezi 1 TL'den kiralanıyor!

Denizli Belediyesi, ketteki kültür merkezinin kirasını 1 TL yaptı. Sanatçılara özel sunulan ayrıcalıkta tek koşul merkezin ayda bir kez kullanılması.

Rok Turizm Gayrimenkul Sanat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Rok Turizm Gayrimenkul Sanat Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fatmagül Karadeniz tarafından kuruldu.

Akasya ve Akbatı Alışveriş Merkezleri 1 Haziran'da yeniden açılacak!

Koronavirüs salgını nedeniyle faaliyetleri geçici olarak durduran Akiş GYO'nun Akasya ve Akbatı Alışveriş Merkezleri 1 Haziran itibari ile yeniden faaliyetlerine başlayacak.

Akasya ve Akbatı Alışveriş Merkezleri kapılarını 1 Haziran’da açıyor!

Koronavirüs nedeniyle 19 Mart tarihinde kendi inisiyatifi ile kapanan Akasya ile Akbatı, 1 Haziran’da kapılarını yeniden açacak.

İstanbul'daki iki AVM 1 Haziran'da açılıyor!

Akiş GYO, portföyündeki Akasya ve Akbatı alışveriş merkezlerinin 1 Haziran'da açılacağını duyurdu. Aynı zamanda firma, AVM'lerin kapalı olduğu süre boyunca kira almamaya ve Haziran ayında da yüzde 50'ye varan kira desteği vermeye karar verildiğini belirtti...

Akiş GYO AVM'lerini 1 Haziran'da faaliyete açacak!

Akiş GYO, Akasya ve Akbatı Alışveriş Merkezleri'ni 1 Haziran 2020 tarihinde açmaya karar verdi. Şirket AVM'lerinde ciro ve çeşitli kriterlere bağlı olacak şekilde ve maksimum yüzde 50 oranını aşmayacak kira desteği sağlanmasına karar verildi. 

TOKİ Kayabaşı 2+1 ve 3+1 kura sonuçları listesi!

TOKİ Kayabaşı 2+1 ve 3+1 kurası çekiliyor. Kura çekimi Avrasya Gösteri ve Sanat Merkezi’nde yapılıyor. İşte TOKİ Kayabaşı 2+1 ve 3+1 kura sonuçları listesi...

Akasya Sanat 1 sergisi Haberi

Akasya Sanat 1 sergisi

"Akasya Sanat 1" Türkiye'nin en ünlü ressamlarını bu sergide ağırlıyor. Akasya Acıbadem AVM, "Akasya Sanat 1" Karma Resim Sergisi'ni sanatseverlerle buluşturuyor. 12 parçadan oluşan karma sergi 18 Mayıs tarihine kadar gezilebilecek. 


Vatan...