04 / 05 / 2024

Akbal - Gürkanlar

Akbal - Gürkanlar

Ankara'nın her geçen gün prim yapan bölgesi Çayyolu'nda 40 daireden oluşan Lena Evleri'nde, 4+1 dairelerin fiyatları 640 bin TL ile 695 bin TL arasında değişiyor.

Konut yatırımcılarının gözü İstanbul'da!

Markalı konut sektörünün deneyimli oyuncuları arasında yer alan Fuzul Yapı’nın Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Zeki Akbal, lüks emlak yatırımcılarının, yatırımlarını prim sağlayan, güvenli olan ve gelişen büyük merkezlere yönlendirdiğini dile getirdi.

Ahmet Akbalık, yeniden Özak GYO'nun Yönetim Kurulu Başkanı oldu! 

Özak GYO'nun 20 Nisan'da gerçekleştirilen toplantısında, Yönetim Kurulu görev dağılımı yapıldı. Bu kapsamda Ahmet Akbalık Yönetim Kurulu Başkanı, Ürfi Akbalık ise Yönetim Kurulu Başkan Vekili oldu.

Ömer Faruk Akbal'dan Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'ye tebrik mesajı!

Gayrimenkul Yurt Dışı Tanıtım Derneği (GİGDER) Başkanı Ömer Faruk Akbal, Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'ye tebrik mesajı iletti.

Eyüp Akbal: BDDK yola güçlü şirketlerle devam edecek!

FuzulEv Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Akbal, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu tarafından (BDDK) 21 faizsiz konut şirketinin tasfiyesinin tasarruf finansman sistemini daha da güçlendireceğini ve vatandaş adına riski sıfıra indirmek için gerekli olduğunu söyledi.

Ürfi Akbalık kimdir?

Özak GYO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ürfi Akbalık kimdir? Ürfi Akbalık daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ürfi Akbalık'ın biyografisi...

Faruk Akbal: 2021’de yabancıya satışta 50 bin bandını geçeceğiz!

Konut satışlarını değerlendiren GİGDER Başkanı Ömer Faruk Akbal, "Bu yıl 50 bin adet bandını geçerek 7.5-8 milyar dolarlık bir döviz girdisini sağlamayı hedefliyoruz” dedi

Eyüp Akbal: Devlet güvencesini uzun zamandır bekliyorduk!

Hazine ve Maliye Bakanı Lütfü Elvan’ın faizsiz konut edindirme sistemine ilişkin yasa hazırlıklarının bitme aşamasına geldiğini açıklamasından sonra FuzulEv Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Akbal konuya ilişkin önemli değerlendirmeler yaptı.

Türkiye uluslararası gayrimenkul yatırımcıları için güvenli liman!

Ekim ayında uluslararası yatırımcıya konut satışları bir önceki senenin aynı ayına göre yüzde 23 artarak 5 bin 331 oldu. Gayrimenkul satışındaki ivmenin sektör adına umut verdiğini dile getiren Gayrimenkul Yurt Dışı Tanıtım Derneği Başkanı (GİGDER) Ömer Faruk Akbal, Türkiye’nin gayrimenkul ihracatın

Türkiye'nin Kovid-19'la başarılı mücadelesi gayrimenkule güç kazandırdı!

Eylül 2020'de uluslararası yatırımcıya konut satışları bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 26,8 arttı ve 5 bin 269 oldu. GİGDER Başkanı Ömer Faruk Akbal, “Türkiye’nin pandemiyle mücadelede başarısı muazzam ilerliyor. Sağlıktaki bu başarı gayrimenkule güç kazandırıyor" dedi.

Ömer Faruk Akbal: Uluslararası doğrudan yabancı yatırımları teşvik edilecek!

Yeni Ekonomi Programı, 2021 - 2023'ün uygulanabilir ve ulaşılabilir hedeflere odaklandığını anlatan GİGDER Başkanı Ömer Faruk Akbal, ''Türkiye'nin 2023 hedefleri gerçekçi ve sürdürülebilir ekonomimizin göstergesi'' dedi.

Özak GYO'dan Göktürk’e yeni proje!

Göktürk’teki arsaları üzerinde konut projesi üreteceklerini söyleyen Özak GYO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Akbalık, “İlk etapta 200 konutla başlayıp sonrasında etaplar halinde devam edeceğiz. Satışlara mayıs-haziranda başlamayı planlıyoruz” dedi.

 Ahmet Akbalık: Ne yaparsan yap satar dönemi son buldu!

Kamuyu Aydınlatma Platformu'ndan gelen açıklamada, 2019 yıl Sonu Satışı Tamamlanmış Bağımsız Bölümler Raporu’na göre en çok satan proje Büyükyalı oldu. Özak GYO Başkanı Ahmet Akbalık, “Tüketici artık çok bilinçli." dedi...

Zeytinburnu Fatma Akbalık Kız Öğrenci Yurdu açıldı!

Kız öğrencilerin huzurla ve güven içinde kalacağı 414 yataklı Fatma Akbalık Kız Öğrenci Yurdu’nun açılışını yapan Zeytinburnu Belediyesi, yüzlerce kız öğrencinin “Kalacak yer” derdine son verdi.

Akbal - Gürkanlar Haberi

Akbal - Gürkanlar

Akbal - Gürkanlar ortak girişimi olarak Ankara, Çayyolu Alaçatlı Caddesi üzerinde inşa edilen Lena Evleri’nde fiyatlar 640 bin TL’den başlıyor.


4 blokta toplam 40 daireden meydana gelen Lena Evleri Ankara projesinde 4+1 ve 5+1 dubleks daireler bulunuyor. 


Satışları devam eden Lena Evleri projesinde kalan 4+1 daireler 197 ile 248 210 metrekare, 5+1 dubleks daireler ise 255 metrekare büyüklüğünde.


4+1 daireler 640 bin TL ile 695 bin TL arasında, 255 metrekare 5+1 daireler ise 900 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.



Satış Ofisi : Alacaatlı Bulvarı 3346. Sokak No:10

Çayyolu - Yenimahalle - Ankara


Telefon: 0 312 238 38 06

Web...