03 / 05 / 2024

akbank attelia otelin ihalesini aldı

akbank attelia otelin ihalesini aldı

Beşiktaş Kulübü As Başkanı Faik Akdil'in sahibi olduğu Antalya Belek'teki Attalia Otel icra yoluyla satışa çıkarıldı. Dün yapılan ihaleyi 140 milyon lira bedelle Akbank kazandı.

Hotel Les Ottomans'ın yeni sahibi Akbank oldu!

İstanbul Boğazı'nda Hotel Les Ottomans olarak işletilen Muhsinzade Yalısı satıldı. 430 milyon TL değer biçilen taşınmaz, Akbank'ın oldu.

Çambaşı Yaylası'ndaki 80 odalı otelin kaba inşaatı tamamlandı!

Ordu'nun 2 bin rakımlı Çambaşı Yaylası'nın, yürütülen çalışmalarla Türkiye'nin önde gelen turistik merkezlerinden biri haline gelmesi amaçlanıyor. Bölgede kaba inşaatı tamamlanan 80 odalı, 120 yataklı otelin gelecek sezon açılması hedefleniyor.

Akbank konut kredisi faizleri ne kadar?

Bazı bankalarda konut kredisi faiz oranları artmaya başlasa da Akbank faizlerini sabit tutarak aylık yüzde 0.97 oranlı kredi ile dikkat çekiyor.

Akbank konut kredisi erteleme faizi ne kadar?

Akbank ekonomik istikrar kalkanı projesi kapsamında kredi taksitlerin üç aya kadar erteleme kadar aldı. Peki bankanın konut kredisi erteleme faizi ne kadar?

Akbank konut kredisi erteleme faizi ne kadar?

Akbank hafta başında coronavirüs nedeniyle kredi ödemelerinde güçlük yaşayan tüketicilere 3 aya kadar kredi erteleme fırsatı sunmuştu. Kredi erteleme uygulaması başladı. Pek konut kredisi erteleme faz ne kadar?

Akbank konut kredisi faizlerini yüzde 0.97’ ye yükseltti!

Akbank konut kredisi faiz oranları yaklaşık 10 ay sonra ilk defa artış yönünde güncellendi. Bankanın aylık konut kredisi faizi yüzde 0.97’ ye çıktı.

Garanti Koza mağdurları Akbank'a dava açtı!

Garanti Koza'nın İstanbul Esenyurt'ta yürüttüğü projesi Kozapark Evleri'nden konut alan yüzlerce kişi Akbank'a dava açtı. 5 bin kişinin mağdur edildiği iddia edildi...

Akbank konut kredisi faiz oranını 0,95’e düşürdü!

Akbank, konut kredisi faiz oranını tüm vadelerde ve herhangi bir tutar sınırı olmaksızın yüzde 0,95'e düşürdü. Akbank Perakende Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Bülent Oğuz ise konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Antalya’daki iki otelin kaçak kısımları yıkıldı!

Antalya Kemer’de iki otelin imara aykırı olarak inşa edilen kısımları yıkıldı. Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu yaptığı açıklamada, imara uygun olmayan yapılaşmalara izin vermeyeceklerini söyledi.

Akbank konut kredisinde faizi yüzde 0,95'e indirdi!

Akbank konut kredisinde faizi yüzde 0,95'e indirdi. Akbank Perakende Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Bülent Oğuz konuyla ilgili olarak, "Ekonomimize doğrudan katkı sağlayan konut kredilerinde müşterilerimize en iyi koşulları sunmaktan mutluluk duyuyoruz"

Akbank kampanyalı konut kredisi faizleri yüzde 0.92’ye indi!

Akbank Mini Konut Kredisi ürünü kapsamında 150.000 TL ve 10 yıl vadeye kadar faiz oranlarını yüzde 0.92’ye kadar indirdi...

Akbank konut kredisi faiz oranı 0,99'a indi!

Bir konut kredi faiz indirimi de Akbank'tan geldi. Akbank, konut kredisinde faiz oranını tüm vadelerde ve herhangi bir tutar sınırı olmaksızın yüzde 0,99'a indirdi...

Akbank’tan Kasım'da üçüncü konut kredisi faiz indirimi!

Akbank konut kredisi faiz oranlarında bir indirim daha gerçekleştirdi. Banka kasım ayı içinde üçüncü kez faiz indirimine giderek konut kredisi faizlerini 4 puana kadar düşürdü.

akbank attelia otelin ihalesini aldı Haberi

akbank attelia otelin ihalesini aldı

BEŞİKTAŞ Kulübü As Başkanı Faik Akdil'in sahibi olduğu Antalya Belek'teki Attalia Otel icradan satışa çıkarıldı. Dün yapılan ihaleyi 140 milyon lira bedelle Akbank kazandı. Akbank, 275 milyon lira değer biçilen otelde 150 milyon liralık kredi alacağıyla en büyük alacaklı konumunda bulunuyor. Hurriyet.com.tr'nin haberine göre Serik İcra Müdürlüğü'nün yürüttüğü icra ihalesine ilişkin şartname icraburada. com sitesinde yer aldı. İnşaat ve turizm sektöründe Faik Akdil, Ak-Öz İnşaat ve Turizm şirketini 32 yıl kadar önce kurdu. Şirket İSKİ projelerinde...