02 / 05 / 2024

Akbank kobi kampanyaları

Akbank kobi kampanyaları

Kampanyalarıyla herkesin dikkatini çeken Akbank, 500 TL chip-para kazandıran yeni kampanyasını resmi internet sitesi üzerinden duyurdu. İşte detaylar…

Akbank coştukça coştu! Geri ödemesiz 2 bin TL, 30 Eylül’e kadar hesaplarda yatacak!

Türkiye’nin en büyük bankalarından Akbank, birçok alanda kampanyalar düzenleyerek hem müşterilerinin yaptıkları alışverişlerden kazançlı çıkmasını ve hem de bünyesine yeni müşteriler katmayı hedefliyor. Akbank, son olarak düzenlediği kampanyayla hesaplara 2 bin TL yatıracağını duyurdu.

Akbank eylül kampanyası: 300 TL Hediye kazanma şansı! detaylar burada!

Akbank, önceki kampanyalarıyla müşterilerin ilgisini çekmeye devam ediyor ve Eylül ayına özel olarak yepyeni bir fırsat sunuyor. Bu kampanya kapsamında, belirli adımları takip edenler 300 TL'lik özel bir hediye kazanma şansını yakalayabilecekler. İşte, Akbank'ın Eylül ayı kampanyası ayrıntıları...

Akbank'tan flaş açıklama

Bankaların indirim kampanyalarına ilişkin açıklamalar gelmeye devam ediyor. Bir açıklama da Akbank tarafından yapıldı. İşte detaylar...

Akbank, Garanti sıfır faizli kredi veriyor. Bankalar çıldırdı. Alan paraya para demeyecek

Temmuz ayına girilmesiyle birlikte bankaların kampanyaları da teker teker belli olmaya başladı. Akbank ve Garanti temmuz ayına hızlı giriş yaptı.

Akbank'tan yeni bir fırsat: Yüksek limitli ihtiyaç kredisi

Nakdi ihtiyaçları karşılamak üzere Akbank’tan yüksek limitli kredi kampanyaları gelmeye devam ediyor. Bu kez de Akbank, 100 bin TL ve üzeri ihtiyaç kredisi sundu. Yüksek limitli krediye müşterilerin başvurmaları bekleniyor.  Bu kampanya belirli şartları ve aşamaları kapsamaktadır. 

Akbank son kez duyurdu! Adınıza tamı tamına 1.500 TL yatacak! Son gün 26 Haziran!

Gıdadan mobilyaya, teknolojiden tatil sektöründe kadar her alanda kampanyalar düzenleyerek müşterilerinin yaptıkları işlemlerde kazançlı çıkmasını sağlayan Akbank, Axess’lilere özel hazırlanan bir kampanyasını daha duyurdu. Akbank, kampanya kapsamında tam 1.500 TL hediye edeceğini açıkladı.

Akbank hesaplara geri ödemesiz tam 1.500 TL yatıracak!

Gıdadan teknolojiye kadar her alanda kampanyalar düzenleyen Akbank, yeni bir kampanyayla daha müşterilerin karşısına çıktı. Akbank, düzenlediği kampanya kapsamında hesaplara 1.500 TL yatıracağını aktardı.

Akbank çok konuşulacak bir kampanyayla geri döndü! Hesaplara tam 3.000 TL yatırılacak!

Yaz mevsiminin gelmesiyle beraber bankaların tatile yönelik düzenlediği kampanyalar da sıklaştı. Akbank da bu kapsamda bir kampanya düzenleyerek tatile yönelik ve restoran harcamalarında hesaplara tamı tamına 3.000 TL yatırılacağını paylaştı.

Akbank'tan müşterilerine önemli açıklama!

Bankalar nakit sıkıntısı çeken müşterilerine yönelik yeni kampanyalar duyurmaya devam ediyor. O bankalar arasında yer alan Akbank'dan da müşterilerine yönelik önemli bir açıklama geldi.

Akbank'tan resmi açıklama geldi. Sadece 4 gün kaldı. Hemen baksın Akbanklılar

Bankalar tarafından vatandaşlara yönelik kampanyalar duyurulmaya devam ediyor. Akbank tarafından da kısa bir süre sonra bitecek kampanyanın detayları vatandaşlar ile paylaşıldı. İşte detaylar...

Akbank'tan akıllara zarar kampanya! Faizsiz bu kadar para verecek

Acil nakit ihtiyacı olan vatandaşlar bankalarının tertiplediği kampanyaları yakından takip ediyor. Peki Akbank 15 bin TL faiz olmadan taksitli peşin avans ödemesi koşulları nedir? Kimler bu haktan faydalanabilir? Tüm ayrıntılara haberimizden ulaşabilirsiniz.

Akbank hesabı olanlar hacilen bakın! Bu şartı yerine getirenlere 1000 TL para verilecek!

Akbank, özel bankalar arasında öne çıkan kampanyalarına bir yenisini eklediğini duyurdu. Nisan ayının sonuna kadar kampanyaya katılmak isteyenlere bin TL para verileceği açıklandı. Detaylar haberimizde...

Akbank resmen duyurdu… Hiç faiz ödemeden 25 bin TL’ye kadar çekebilme imkânı!

Bankalar yeni kredi kampanyalarını peş peşe açıklarken, acil para ihtiyacı olanlar için Akbank’tan çok önemli bir kredi duyurusu geldi.  Çekilen miktarın üzerine hiç faiz eklenmeden geri ödenebilecek.

Akbank kobi kampanyaları Haberi

Akbank kobi kampanyaları

Özel bankalar Temmuz ayından bu yana verdiği maaş promosyonlarıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Müşterilerini kaybetmemek ve daha çok müşteri kazanmak için promosyon yarışına giren bankalar, kampanyalarıyla da yakından takip ediliyor.

Akbank’ta resmi internet sitesi üzerinden yeni kampanyasını duyurdu. Bankanın duyurduğu bu yeni kampanyanın son katılım tarihi ise 31 Ekim olarak açıklandı.

Akbank’ın resmi internet sitesi üzerinden duyurulan bu kampanyasına katılanlar, hem zaman hem de 500 TL chip-para kazanma fırsatı yakalayacak.

Peki, Akbank’ın 500 TL chip-para kazandıran yeni kampanyasının detayları nelerdir?


 

Akbank’ın resmi internet sitesi üzerinden duyurulan bu kampanyasına katılanlar, hem zaman hem de 500 TL chip-para kazanma fırsatı yakalayacak.

Bankadan açıklanan kampanya bilgilerine göre, 01-31 Ekim tarihleri arasında bankaya ilk kez otomatik fatura ödeme talimatı verecek Akbanklı KOBİ’ler 3 adet fatura talimatına...