30 / 04 / 2024

Akbank eylül kampanyası: 300 TL Hediye kazanma şansı! detaylar burada!

Akbank eylül kampanyası: 300 TL Hediye kazanma şansı! detaylar burada!

Akbank, önceki kampanyalarıyla müşterilerin ilgisini çekmeye devam ediyor ve Eylül ayına özel olarak yepyeni bir fırsat sunuyor. Bu kampanya kapsamında, belirli adımları takip edenler 300 TL'lik özel bir hediye kazanma şansını yakalayabilecekler. İşte, Akbank'ın Eylül ayı kampanyası ayrıntıları...



Türkiye'nin köklü bankalarından biri olan Akbank, müşterilerine özel avantajlar sunmaya devam ediyor. Eylül ayı kapsamında yeni müşterilere özel kaçırılmaz bir fırsat sundu. Akbank'ın internet sitesi üzerinden mobil uygulama aracılığıyla ilk kez Akbank müşterisi olanlar özel olarak Passo'da 300 TL'lik indirim yakalayabilecekler. 

Akbank kampanya detayları

Bu kampanya kapsamında, Akbank Mobil uygulamasını ilk kez kullanan yeni Akbank müşterilerine özel olarak 300 TL hediye kartı sunulacak. Bu fırsattan yararlanmak için "1022PASSO300" davet kodunu kullanılması gerekir. 

Kampanya, yalnızca Akbank Mobil uygulamasını ilk kez kullanan müşterileri kapsamaktadır. Ayrıca her yeni müşteri kampanyaya yalnızca bir kez katılabilir. Bu kampanyadan yararlanmak isteyenler, Akbank Mobil uygulamasını indirerek davet kodunuzu kullanmalılardır. Bu adımlar sayesinde Passo'da geçerli 300 TL hediye kartınızı alınacaklar. Kampanya detayları ve katılım koşulları için Akbank'ın resmi web sitesini ziyaret edin veya müşteri hizmetlerinden bilgi alabilirsiniz.

Akbank eylül kampanyası: 300 TL Hediye kazanma şansı! detaylar burada!

Akbank Passo hediye kartı süresi 

Kampanyadan kazanılan 300 TL değerindeki Passo hediye kartının kullanım süresi 14 Eylül tarihinde başlayacak ve 15 Ekim 2023 saat 23:59'a kadar devam edecektir. Bu süre içerisinde, 300 TL'lik Passo hediye kartınızı kullanmak için bankanız tarafından size SMS ile gönderilecek olan 16 haneli kart numarası ve 3 haneli CVV numarasını kullanarak Passo platformu üzerinden etkinlik biletlerinizi satın alabilirsiniz.

Müşteri memnuniyetini ve sadakatini ön planda tutan Akbank, bu kampanyasıyla yeni müşterilerini davet ediyor. Bu kampanyaya katılım şartı, Akbank’ın yeni müşterisi olmaktır. Özel kod girilerek bu kampanyaya dahil olmak mümkün. Belirli tarihe kadar geçerli olan bu kampanyaya katılım 14 Eylül 2023’te başlayacak. Kampanya kapsamındaki merak edilen diğer detaylar ise Akbank’ın resmi internet sitesinde mevcuttur. Dolayısıyla 

Emekli promosyonunda eylül ayı rekor ayı olacak. İlk hamle Akbank'tan geldi. Rakamı görenler inanamadı

Halkbank, Garanti Bankası, Akbank, ING. Bankalar yeniden yarışa girdi, pist uçuyor. Emekliler acil buraya

O banka müşterilerinin hesabına bir defaya mahsus tam 2 bin TL yatıracak! Resmen açıklandı!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön