09 / 05 / 2024

Akbank coştukça coştu! Geri ödemesiz 2 bin TL, 30 Eylül’e kadar hesaplarda yatacak!

Akbank coştukça coştu! Geri ödemesiz 2 bin TL, 30 Eylül’e kadar hesaplarda yatacak!

Türkiye’nin en büyük bankalarından Akbank, birçok alanda kampanyalar düzenleyerek hem müşterilerinin yaptıkları alışverişlerden kazançlı çıkmasını ve hem de bünyesine yeni müşteriler katmayı hedefliyor. Akbank, son olarak düzenlediği kampanyayla hesaplara 2 bin TL yatıracağını duyurdu.



Teknolojiden tatile, gıdadan beyaz eşyaya kadar hemen her alanda kampanyalar düzenleyen Akbank, yeni kampanyasını duyurdu. Akbank, eylül ayına özel olarak düzenlediği kampanyasında ilk defa Axess’e başvuru yapacak; gerçekleştirilecek her 1.500 TL ve üzeri alışverişe 250 TL, toplam 2 bin TL’ye varan chip-para hediye edeceğini açıkladı.

Akbank, 30 Eylül tarihinde sona erecek kampanyaya ilişkin tüm merak edilenleri ve katılım koşullarını Axess’in resmi internet sitesinden paylaştı.

 Akbank coştukça coştu! Geri ödemesiz 2 bin TL, 30 Eylül’e kadar hesaplarda yatacak!

KAMPANYA KOŞULLARI

Kampanyaya, Akbank bireysel kredi kartı olmayıp 01 Eylül 2023 –30 Eylül 2023 tarihleri arasında ilk defa Axess asıl kredi kartı başvurusu yapan ve 30 Eylül 2023 tarihine kadar kartı onaylanan Akbanklıların katılım sağlayabileceği ifade edildi.

Başvurusu kabul edilen Akbanklıların, 30 Eylül 2023 tarihine kadar Juzdan, Akbank Mobil veya kısa mesaj ile kampanyaya katılabileceği öğrenildi. Öte yandan, 15 Ekim 2023 tarihine kadar gerçekleştirilecek her 1.500 TL ve üzeri işleme 250 TL, toplam 2 bin TL’ye varan chip-para kazanabileceği belirtildi.

Juzdan vasıtasıyla kampanyaya katılım sağlamak için harcamadan önce “Hemen Katıl” butonunu tıklamanız gerektiğine vurgu yapıldı. Kampanya, profil bölümündeki “Kampanyalarınız” başlığı altında görülmesinin ardından katılınabileceği bildirildi.

 Akbank coştukça coştu! Geri ödemesiz 2 bin TL, 30 Eylül’e kadar hesaplarda yatacak!

Kısa mesaj ile kampanyaya katılmak için, ilk işlemden önce Akbank sistemine kayıtlı olan cep telefonu numarasından "KAZAN" yazıp 4566’ya kısa mesaj göndererek kayıt yaptırmak gerektiğinin zorunlu olduğu duyuruldu. Kampanyaya, belirtilen kısa mesaj Akbank sistemine ulaşmasının ve Akbank tarafından ilgili müşteriye “kayıt oldunuz” bilgisi gönderilmesinin ardından katılım sağlamış olacağı kaydedildi. Katılım için gönderilen kısa mesajların, operatörlerin kendi tarifeleri üzerinden tarifelendirileceği paylaşıldı.

Bunun yanı sıra, kuyum, sigorta, bireysel emeklilik sistemi, (BES) vergi harcamaları ile nakit ve nakde ilişkin işlemlerin kampanyaya kapsamında yer almayacağı ifade edildi.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ

Ev satacaklar aman dikkat! Artık yasaklandı!

Moody's'ten Türkiye'ye pozitif kredi notu!

CarrefourSA’da ezine peyniri 142,90 TL’ye, bulgur 26,90 TL’ye, acı/tatlı biber salçası 43,90 TL’ye düştü!


Geri Dön