07 / 05 / 2024

akbank şıbe sayısı 2014

akbank şıbe sayısı 2014

Ağustos sonu itibarıyla 862 milyar dolarlık aktifi ile GSYH 'nın yüzde 110 büyüklüğüne ulaşan Türk bankacılık sektörünün lokomotif oyuncuları, sistemdeki ağırlıklarını artırmaya da devam ediyor...

Taksit sayısını beğenmeyenlere iyi haber! Ziraat Bankası kartı olanlar baksın!

Taksit sayısını beğenmeyenlere iyi haber Ziraat Bankası’ndan geldi. Ziraat Bankası kartı olanlara artı 3 taksit fırsatı daha. İşte detaylar…

Dev banka açıkladı: Milyoner sayısında patlama olacak!

İsviçre Bankası, küresel çapta dolar milyonerlerinin sayısının önümüzdeki beş yıl içinde yüzde 40 oranında artış göstereceğini açıkladı.

Kurumlar vergisi mükelleflerinin sayısında rekor artış! Son beş yılda…

Türkiye'de kurumlar vergisi mükellefi sayısı son beş yılda % 38,6 artarak 1 milyon 35 bin 976'ya çıktı.

Hotelya'nın dünyadaki toplam proje sayısı 700’e ulaştı!

Dünyanın birçok ülkesinde beş yıldızlı otellere hizmet veren Hotelya, şimdi de Marriott Grubu bünyesindeki The Luxury Collection markasının Reges Çeşme projesine, fit-out işlerini üstlenen More Contract’ın çözüm ortağı oldu. Bu durumda Hotelya’nın tüm dünyadaki toplam proje sayısı 700’e ulaştı.

Türkiye'deki teknokent sayısı mecliste konu oldu!

Türkiye'deki teknokent sayılarına ve son beş yılda teknokentlerde faaliyet gösteren şirketlerden çıkan patentli ürün sayısı TBMM gündemine taşındı. MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Son 5 yılda imara açılan mera sayısı TBMM'de!

Son beş yılda ülkemizdeki mera alanları miktarı ve kiraya verilen, imara açılan mera sayısı meclis gündemine taşındı. MHP Manisa Milletvekili Erkan Akçay, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

İnci Deri yurt dışı mağaza sayısını 80'e çıkarmayı hedefliyor!

İnci Deri, iç pazarda e-ticaret ve yurt dışında ise mağazacılıkla büyüme kararı aldı. Şirket, önümüzdeki beş yılda yurt dışı mağaza sayısını 80'e çıkarmayı hedefliyor. Yurt dışında yapılan satışların toplam ciro içindeki payının ise yüzde 50'ye ulaştırılması planlanıyor.

Pendik'te yeni daire sayısı 5 yılda iki kat arttı!

Konut sektörünün gözdesi konumundaki Pendik, son beş yılın en yüksek inşaat rakamına ulaştı. İlçede ruhsat alınan inşaat alanı beş yıl öncesine göre neredeyse dört kat yükselirken, yeni daire sayısı da ikiye katlanarak 9 bin 521 oldu.

Choice Hotels Türkiye'deki otel sayısını 5'e çıkaracak!

Dünyanın en büyük ve başarılı otel zincirlerinden biri olan Choice Hotels, İstanbul ve Kahramanmaraş için imzaladığı anlaşmalarla Türkiye’deki Clarion Hotel sayısını beşe çıkaracak.

Satılık otel sayısı son 1 yılda yüzde 129 arttı!

Son bir yılda satılığa çıkarılan otel sayısının yüzde 129 arttığı belirtiliyor. Aralarında beş yıldızlıların da bulunduğu tesislerin satış gerekçesi ise düşük karlılıklar ve borçlar Türkiye turizmindeki kriz otelleri vurmaya başladı.

Türkiye'ye gelen yabancı sayısı yüzde 1.21 azaldı!

Türkiye'ye gelen yabancı ziyaretçi sayısı yılın ilk beş ayında yüzde 1.21 azalışla 10.77 milyon olarak gerçekleşti.

Antalya'ya gelen turist sayısı 3 milyon oldu!

Antalya İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü verilerine göre, Antalya ve Gazipaşa Havalimanı’na Mayıs ayında 1 milyon 363 bin 927 turist geldi. Antalya’ya hava yoluyla yılın ilk beş ayında gelen turist sayısı 3 milyona yaklaştı.

KOBİ sayısında yüzde 313 artış yaşandı!

'Türkiye'nin KOBİ Haritası'na göre, ekonominin omurgasını oluşturan KOBİ'lerin sayısı beş yılda % 313 arttı. Araştırmaya göre, sektörden en büyük payı yüzde 8.10 ile yine inşaat alıyor.

akbank şıbe sayısı 2014 Haberi

akbank şıbe sayısı 2014


Akbank bin şube sınırını geçen üçüncü, aktif büyüklüğünde de 200 milyar lirayı aşan dördüncü banka oldu. Garanti ve Yapı Kredi de bininci şube için gün sayıyor


Ağustos sonu itibarıyla 862 milyar dolarlık aktifi ile GSYH'nın yüzde 110 büyüklüğüne ulaşan Türk bankacılık sektörünün lokomotif oyuncuları, sistemdeki ağırlıklarını artırmaya devam ediyor. Türkiye Bankalar Birliği (TBB) verilerine göre eylül sonunda sektörde toplam şube sayısı 11 bin 189'a ulaştı. Şube sayısı bini geçen banka sayısı da üçe yükseldi. Akbank, geçen hafta açtığı şube ile, sayıyı bine çıkardı. Sektörde eylül sonu itibarıyla Ziraat Bankası'nın bin 686, İş Bankası'nın ise bin 348 şubesi bulunuyor. Bin şube barajına en yakın iki bankadan Garanti 995, Yapı Kredi 978 şube ile faaliyet gösteriyor. 


AĞIRLIK BEŞ BANKADA 

Şube sayısında ilk beşi oluşturan...