16 / 05 / 2024

Akbank Soma kresi borcu

Akbank Soma kresi borcu

Akbank Genel Müdürü Hakan Binbaşgil, “Soma'da hayatını kaybeden madencilerimizin bankamızda bulunan bireysel kredilerini silecek, yaralı madencilerimizin de kredilerini başvurmaları halinde ihtiyaçları doğrultusunda yeniden yapılandıracağız" dedi

TOKİ Soma başvuruları bugün başlıyor!

Manisa-Soma-Turgutalp (100) Toplu Konut Projesi kapsamında yer alan ve İdaremiz stokunda bulunan B1 tipi(2+1) 13 Adet, C1 tipi(3+1) 16 Adet olmak üzere toplam 29 Adet Konut satılıyor. TOKİ Soma başvuruları bugün başlıyor.

TOKİ Manisa Soma Turgutalp Konutları başvuruları! 11 Ağustos'ta!

Manisa-Soma-Turgutalp (100) Toplu Konut Projesi kapsamında yer alan ve İdaremiz stokunda bulunan B1 tipi(2+1) 13 Adet, C1 tipi(3+1) 16 Adet olmak üzere toplam 29 Adet Konut satışa sunuldu.

Soma Kaymakamı Bahattin Atçı: Soma'daki evler 1 yılda bitecek!

Manisa'nın Soma İlçesi'ndeki faciada yaşamını yitiren 301 madencinin ailesine, iki ev müjdesini Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın vermesinin ardından, inşaatlar için çalışmalar hızlandırıldı. Konut projelerinden birinin TOKİ konutlarının yanına yapılacak.

Soma Devlet Hastenesi'nin son durumu için Bakanlığa soru önergesi verildi!

Soma Devlet Hastanesi'nin son durumu hakkında bilgi edinmek için Sağlık Bakanlığı'na soru önergesi verildi. Sakine Öz, Soma Devlet Hastanesi binasının, bu defa müteahhit firmanın iflası nedeniyle yarım kaldığını söyledi

Soma Hastanesi'nin inşaatı neden yarım kaldı?

CHP Manisa Milletvekili Sakine Öz, Soma'da yaralar sanlmayı beklerken madencilerin yaşadığı iş kazaları için kurulacağı söylenen tam teşekküllü yanık tedavi merkezi ve ortopedi servisini içeren yeni devlet hastanesi binasının da yarım kaldığını bildirdi.

Soma'da acele kamulaştırma kararı!

Bakanlar Kurulu, Soma'daki madencilik faaliyetleri kapsamında bazı taşınmazların Türkiye Kömür İşletmeleri Kurumu tarafından acele kamulaştırılmasına karar verdi. Karar, Resmi Gazete'de bugün yayımlanarak yürürlüğe girdi. İşte kamulaştırılacak o parseller

Soma'da Beşiktaş Konutları dağıtım töreni yapıldı!

Soma'da Beşiktaş Konutları dağıtım töreni yapıldı. Beşiktaş Belediyesi'nce alınan 30 daire, Manisa Soma'daki maden faciasında hayatını kaybeden işçilerin, kura çekimi ile belirlenen ailelerine teslim edildi.

Soma Beşiktaş Evleri bu akşam madenci ailelerinin!

Beşiktaş Belediyesi, 30 konuttan oluşan Soma Beşiktaş Evleri'ni Soma’daki maden faciasında hayatını kaybeden işçilerin ailelerine bu akşam teslim ediyor. Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, evleri basına gösterdi... İşte Soma Beşiktaş Evleri...

Akbank'da konut kredisi faiz oranları yüzde 1.05'e indi!

Temmuz ayında faiz oranlarını değiştiren Garanti Bankası, Şekerbank, Kuveyttürk ve Vakıfbank’ın ardından Akbank da kredi faiz oranlarını güncelleyen bankalar arasında yer aldı.Akbank'da konut kredisi faiz oranları yüzde 1.05'e indi.

Soma'daki madende inceleme tamamlandı!

Manisa Soma'da yer alan madende inceleme tamamlandı. Soma'da 301 kişinin ölümüyle sonuçlanan facianın meydana geldiği madende, gerekli bilirkişi incelemesi tamamlanarak, ocak işletmeci şirkete teslim edildi.

İş adamları Soma'da yapılan 301 konut için destek verdi!

Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Cahit Nakıboğlu, Soma'daki maden faciasında hayatını kaybeden işçilerinin aileleri için yaptıracakları konut projesine Ramazan Bayramı'ndan sonra başlayacaklarını ifade etti.

Soma'da atıklar hava kirliliği yaratıyor!

301 maden emekçisinin hayatını kaybettiği Soma'da bu kez hava kirliliği sorunu yaşanıyor. Ocaklardan çıkarılan atıkların yanması sonucu çevreye is ve duman kokusu yayılıyor. Kirlilik insan sağlığı tehdit edici boyutlara ulaşıyor.

Beşiktaş Konutları, Soma maden işçilerinin ailelerine 23 Temmuz'da teslim!

Beşiktaş Belediyesi Başkanı Av. Murat Hazinedar, gençlik festivalini iptal ederek o kaynakla alınan 30 konutun 23 Temmuz'da Soma maden işçilerinin ailelerine teslim edeceklerini açıkladı. Peki Beşiktaş Konutları nerede? İşte konutların özellikleri...

Akbank Soma kresi borcu Haberi

Akbank Soma kresi borcu


Soma’da yaşanan elim olay neticesinde hayatını kaybeden vatandaşların ailelerinin ve yaralı madencilerimizin acılarını paylaştıklarını ifade eden Akbank Genel Müdürü Hakan Binbaşgil, “Akbank olarak bu zor günlerde büyük acılar yaşayan vatandaşlarımızın yanındayız. Yüklerini biraz olsun hafifletebilmek amacıyla gerekli hazırlıklarımızı yaptık. Bu elim olayda hayatını kaybeden madencilerimizin bankamızda bulunan bireysel kredilerini silecek, yaralı madencilerimizin de kredilerini başvurmaları halinde ihtiyaçları doğrultusunda yeniden yapılandıracağız. Soma Şubemiz ile bu zor günlerde vatandaşlarımız için gerekli her türlü desteğe hazırız. Milletce başımız...