02 / 05 / 2024

Akbil kullanımı sona erdi mi

Akbil kullanımı sona erdi mi

İstanbul'da Akbil kullanımına bugün itibariyle son verildi. Akbil, İstanbulkart'a dönüşecek. Akbil dönüşümü ücretsiz olacak. Akbil değişiminden ücret aldığı tespit edilen veya yolcular tarafından bildirilen bayilerin bayilikleri aynı gün iptal edilecek.

Peker GYO'nun yeni pay alma hakkı kullanım süresi 15 gün oldu!

Peker GYO, yeni pay alma hakları kullanım süresinin 15 gün olarak belirlenmesine, bu sürenin son gününün resmi tatile rastlaması halinde yeni pay alma hakkı kullanım süresinin izleyen iş günü akşamı sona ermesine karar verdi.

Konut kredisi kullanım oranı azaldı mı?

Konut kredisi kullanım miktarı; 16 Ekim ile biten haftada, 9 Ekim ile biten haftaya göre 136 milyon TL azaldı. Böylelikle kullandırılan konut kredisin miktarında 22 hafta aralıksız süren artış sona erdi.

6 soruda Yapı Kayıt Belgesi'nin kullanım yerleri!

İmar barışı başvuruları 15 Haziran'da sona eriyor. Bu kapsamda, mevzuata aykırı yapılar için yapı kayıt belgesi alınıyor. Peki, Yapı Kayıt Belgesi'nin kullanım yerleri nerelerdir? İşte 6 soruda Yapı Kayıt Belgesi'nin kullanım yerleri...

Deniz GYO ayrılma hakkı kullanım süresi sona erdi!

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) ayrılma hakkı kullanım süresinin sona ermesi hakkında açıklama yaptı.

Doğuş GYO ayrılma hakkı kullanım bildirimi!

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ayrılma hakkı kullanımının sona ermesi hakkında Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda bildirim yayınladı.

Emirgan Sahil Yolu halkın kullanımına açıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından Emirgan sahil yolunun denize doğru genişletilmesi projesinde sona gelinirken, Bisiklet ve yürüyüş yolu, balık tutma platformları ve 116 araçlık otopark cebi halkın kullanımına açıldı.

Yeşil GYO'nun ayrılma hakkı kullanım süresi sona erdi!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda ayrılma hakkı kullanım süresinin bittiğine ve ayrılma hakkı pay sahiplerine yapılan ödemeyi yayınladı.

Usulsüz elektrik kullanımı nedir?

Elektrik aboneliği için gerekli belgelerin temin edilmesi gerekiyor. Yapılan aboneliğin ardından elektrik faturaları kişinin adına düzenleniyor. Peki, usulsüz elektrik kullanımı nedir? Neler usulsüz kullanım kapsamına girer?

Apartman altı dükkan önü kullanımı!

Apartmanda, bağımsız bölümler dışında kalıp, korunma ve ortaklaşa kullanma veya faydalanmaya yarıyan yerlerine ortak yerler deniyor. Peki, apartman altı dükkan önü ortak alan mıdır? Apartman altı dükkan önü kullanımı nasıl olmalıdır?

İnşaatlarda standart dışı beton kullanımına dikkat!

DEPREME dayanıklı bina inşa etmenin temel bileşenlerinden biri olan kaliteli beton, özel denetim firmaları aracılığı ile denetleniyor. İnşaatlarda standart dışı beton kullanımına dikkat edilmesi gerekiyor.

Zeki Toçoğlu: Adakule Projesi ile lojmanlar halkın kullanımına açılacak!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu "Maltepe İçmesuyu Arıtma Tesisi ve su depolarının bulunduğu alanda inşasına başlayacağımız Adakule Projesi ile belediye lojmanlarını hemşerilerimizin kullanımına açacağız" dedi

E.C.A Kombi kullanım alışkanlığınızı hafızasına kaydediyor!

E.C.A., sıcak su kullanım alışkanlığını hafızaya alarak, tüketici dostu Confeo Plus ve de Fortius Plus ürünleriyle performans ve kullanım kolaylığını bir arada sunuyor.

Kaçak enerji kullanımı mutlaka maksimum düzeyde sınırlanmalı!

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Elektrik Mühendisleri Odası (EMO) tarafından, kaçak enerji kullanımının azami düzeyde sınırlandırılması gerektiği belirtildi. Elektriğin yoksul kesimlere ulaştırılması için önlemler alınmalı.

Akbil kullanımı sona erdi mi Haberi

Akbil kullanımı sona erdi mi

İstanbul'da 1995 yılından beri kullanılan Akbil kullanımdan kaldırıldı. Akbilini değiştirme esnasında problem yaşayanlar, ALO 153 çağrı merkezini arayarak bildirimde bulunabilecekler.


Akbil kullanıcıları, Akbillerini 2 bin İstanbulkart yükleme bayisinden, 22 İstanbulkart başvuru merkezinden, İstanbulkart mobil başvuru merkezinden, 60 İETT gişesinden ücretsiz olarak...