12 / 05 / 2024

Akbük Doğa Evleri satılık

Akbük Doğa Evleri satılık

Akbük Doğa Evleri projesinde toplam 48 adet daire bulunuyor. Toplam 5 bin 770 metrekare alan üzerinde yükselen proje 3 blok şeklinde yükseliyor. Akbük Doğa Evleri 60 bin Euro' dan başlıyor. Projedeki daireler hemen teslim ediliyor.

Akbük Doğa Evleri hemen teslim! 60 bin Euro' dan başlıyor!

Akbük Doğa Evleri içerisinde yüzme havuzu, çocuk havuzu, fitness salonu, market, cafe, restoran ve çocuk oyun alanları gibi sosyal seçenekler de yer alıyor. Akbük Doğa Evleri hemen teslim ediliyor. Projedeki daireler 60 bin Euro' dan başlıyor.

Türkiye’nin ilk Doğa Evleri Fuarı 30 Mayıs'ta kapılarını açıyor!

Türkiye’nin ilk Doğa Evleri Fuarı, ‘şehirden kaçış’ için yol göstererek, kentlerin yüksek ekonomik ve sosyal maliyetine karşı, doğada yerleşik bahçeli alternatif yaşam çözümleri sunacak.

Bahçeli doğa evleri konseptine talep artıyor!

Arizon Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Özden, “İstanbul nüfus yoğunluğu itibariyle en çok konutun satıldığı şehir olma özelliğini korurken İstanbullularda ise bahçeli doğa evi konseptine talep artıyor” dedi.

Villa’de PIAR’ın Bahçeli Doğa Evleri 420 bin liradan başlayan fiyatlarla satışta!

Arizon Yapı’nın Villa’de serisinin ilk etabı olan ve Silivri’de yer alan Villa’de PIAR’ın Bahçeli Doğa Evleri 420 bin liradan başlayan fiyatlarla satışta. Projeden 10 bin TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

Villa’de PIAR’ın Bahçeli Doğa Evleri 390 bin liradan başlayan fiyatlarla satışta!

Arizon Yapı’nın Villa’de serisinin ilk etabı olan ve Silivri’de yer alan Villa’de PIAR’ın Bahçeli Doğa Evleri 390 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa çıktı. Projeden 10 bin TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

Bakanlık Doğa Koleji hakkında açıklama yapacak!

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Doğa Koleji'ndeki kriz hakkında açıklama yaptı. Bakan Selçuk, Doğa Koleji'ndeki son duruma yönelik olarak, "Bugün içinde açıklama yapacağız" dedi...

Armutlu Doğa Evleri projesi yükseliyor!

Erdem İnşaat Yalova Armutlu yaptığı Şimşek evleri projesinin ardından 2. Projesi olan Armutlu Doğa Evleri projesinin temelini attı.

Yalova Doğa Evleri'nin temeli atıldı!

Erdem İnşaat tarafından hayata geçirilen Doğa Evleri projesinin temeli atıldı. Projenin 5-6 ay içinde tamamlanması bekleniyor.

Tokat Ballıca Vadi Sosyal Tesisleri ve Doğa Evleri'nin temeli atıldı!

Tokat'ın Pazar İlçesi Ballıca Mağarası Ovacık Köyü'nde bulunan Vadim Ballıca Serin Vadi Sosyal Tesisleri ve Doğa Evlerinin temeli düzenlenen törenle atıldı.

Terrace Doğa Zekeriyaköy fiyatlar!

Terrace Doğa Zekeriyaköy fiyatları 1 milyon 985 bin dolardan başlayarak değişiyor. İnanlar İnşaat imzasını taşıyan Terrace Doğa Evleri'nde 72 villa yer alıyor...

Academic Life Evleri doğa ile iç içe bir yaşam alanı sunuyor!

Kocaeli'nde faaliyet gösteren Seydanlar İnşaat'ın Academic Life Evleri, deprem gerçeğini unutmayan az katlı yapısı, şık ve butik tarzıyla dikkat çeken bir proje. Proje doğa ile iç içe, nefes alınacak bir lokasyonda bulunuyor.

Pruva 34 Doğa Şehircilik satılık!

Pruva 34 Doğa Şehircilik satılık dairelerin fiyatları 2 milyon dolardan başlıyor. Bakırköy sahil hattında yer alan Pruva 34 projesinde rezidans, otel, apart otel alanları bulunuyor...

Baş Yapı-Doğa Şehircilik Karat 34 satılık!

Baş Yapı-Doğa Şehircilik Karat 34 satılık daireler için ön talep toplanıyor. 36 bin metrekare arsa alanına sahip proje Emlak Konut GYO güvencesiyle inşa edilecek.

Kırklareli Doğa Eğitim Merkezi inşaatı sürüyor!

Bulgaristan’ın Nessebar kenti ve Kırklareli’nde sosyal eğitim altyapısını geliştirmek için Sınır Ötesi İşbirliği kapsamında sürdürülen Doğa Eğitim Merkezi projesinin inşaatının devam ediyor. İşte projenin ayrıntıları...

Akbük Doğa Evleri satılık Haberi

Akbük Doğa Evleri satılık

Akbük Doğa Evleri toplam 48 adet daireden oluşuyor. Orman ve deniz manzaralı mevkiide yer alan proje toplam 5 bin 770 metrekare arsa alanına sahip.


Akbük Doğa Evleri 3 blok şeklinde yükseliyor. Projede 12 adet stüdyo daire, 36 adet dubleks bulunuyor. 8 farklı tipte daire bulunan proje denize yaklaşık 700 metre kadar uzaklıkta bulunuyor.


Akbük Doğa Evleri projesinde 1+1 daireler 71 metrekare, 2+1 daireler 92 metrelare ile 108 metrekare arasında, 3+1 daireler ise 100 metrekare ile 124 metrekare arasında değişen alanlarla tasarlandı.


Akbük Doğa Evleri projesinde yüzme havuzu, çocuk havuzu, fitness salonu, market, cafe, restoran ve çocuk oyun alanları gibi sosyal seçenekler de yer alıyor.


Akbük Doğa Evleri 60 bin Euro' dan başlıyor. Projedeki daireler hemen teslim ediliyor. Proje Aksoy İnşaat tarafından hayata geçiriliyor.


Akbük Doğa...