20 / 05 / 2024

Akça Enerji rüzgar enerjisi

Akça Enerji rüzgar enerjisi

Akça Holding 'in enerji üretim olu olan Akça Enerji Üretim A.Ş yatırımlarını rüzgar enerjisine yoğunlaştırdı.

Simfer 1241 A enerji sınıfı fırının teknik özellikleri neler? En uygun nerede satılıyor?

Evde pratik bir şekilde leziz yemekler pişirmenin en kısa yolu olan fırınlar artık her evin olmazsa olmaz beyaz eşya ürünleri arasında yer aldı. Simfer’de bu alanda yeni bir fırın üreterek kendi sınıfında resmen fark yarattı. İşte Simfer 1241 A enerji sınıfı fırının teknik özellikleri ve fiyatı...

SANKO Enerji, rüzgar-güneş hibrit santral yatırımını tamamladı

SANKO Enerji, Karaman’da başlattığı rüzgar ve güneşe dayalı hibrit elektrik santrali yatırımını tamamladığını belirtti. İşte haberin ayrıntıları...

Altın fiyatlarında rüzgar tersine döndü! Fiyatlar yerle bir oldu! 5 Ağustos Cumartesi altın fiyatları

Altın fiyatlarının gözü dün açıklanan ABD tarım dışı istihdam verilerindeydi. Verilerin açıklanması ile altın fiyatlarında rüzgar tersine döndü. Fiyatlar resmen yerle bir oldu. Gram altın ne kadar oldu? Çeyrek altın kaç lira? İşte 5 Ağustos 2023 canlı altın fiyatları.

Vestel SF 9401 DG 4 Gözü Gazlı A Enerji Sınıfı Solo Fırın peşin fiyatına 9 taksit fırsatıyla satışta!

Vestel, evine solo fırın almak isteyenlere özel SF 9401 DG 4 Gözü Gazlı A Enerji Sınıfı Solo Fırın’ı peşin fiyatına 9 taksit imkânıyla satışa çıkardı. Resmi internet sitesinden solo fırını görücüye çıkaran Vestel, fırına ilişkin tüm detayları da paylaştı.

Altında haziran rüzgarı başladı! Altının efendisi İslam Memiş gram altın için rekor rakamı resmen açıkladı! 

Altının efendisi İslam Memiş, haziran ayına girilmesi ile altında rüzgarın başladığını söyleyerek, gram altın için rekor rakamı resmen açıkladı.

Altın fiyatlarında rüzgar tersine döndü! Bu rakamları görenlerin ağzı açık kaldı! 10 Nisan 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları yatırımcıları tarafından takip edilmeye devam ediyor. Geçtiğimiz hafta yukarı yönlü hareket eden altın fiyatları haftaya düşüşle başladı. Altın fiyatlarında rüzgar tersine döndü! Bu rakamları görenlerin ağzı açık kaldı! 10 Nisan2023 altın fiyatları.

6 dev bankada peş peşe son dakika rüzgarı! ING, İş Bankası, Akbank, TEB, Akbank ve Garanti açıkladı! Sakın kaçırmayın!

6 dev bankada peş peşe son dakika rüzgarı! ING, İş Bankası, Akbank, TEB ve Akbank ve bir banka daha açıkladı! Sakın kaçırmayın!.. İşte ayrıntılar... Hemen bakın...

6 bankada peş peşe nefes kesen son dakika rüzgarı! ING, İş Bankası, Akbank, TEB ve Akbank ve bir banka daha açıkladı!

6 bankada peş peşe nefes kesen son dakika rüzgarı! ING, İş Bankası, Akbank, TEB ve Akbank ve iki banka daha açıkladı!.. İşte ayrıntılar... Hemen bakın...

Euro 24 saat sonra resmen böyle olacak! Avrupa Merkez Bankası Başkanı açıkladı! Rüzgar değil fırtına geliyor

Avrupa Merkez Bankası (ECB) 2023 Mart faiz kararını 24 saat sonra açıklayacak. Kararın açıklanması ile euronun yönü resmen böyle olacak! Rüzgar değil fırtına geliyor...

Simfer 1241 A Enerji Sınıfı 65 lt 4 Gözü Gazlı Tamboy Fırın ne kadara satılıyor? 2 Mart 2023 fiyat listesi

Simfer 1241 A Enerji Sınıfı 65 lt 4 Gözü Gazlı Tamboy Fırın, yenilikçi teknolojisi ve güvenilir özellikleri ile size mutfağınızda yeni deneyimler yaşatır.

Altın fiyatlarında Powell rüzgarı! Dev Alman bankası resmen açıkladı! Öyle bir rakam geldi ki! Yer yerinden oynayacak

Amerika Merkez Bankası Başkanı Jerome Poerll'ın açıklamalarından sonra altın fiyatları ons altından gelen pozitif hava ile yükselişe geçti. Altın fiyatlarında Powell rüzgarı! Dev Alman bankası resmen açıkladı. Öyle bir rakam geldi ki... Yer yerinden oynayacak!

Tarım Kredi'de indirim rüzgarı esiyor! Çay, salça, pirinç dibi gördü! O ürün 9 TL'ye düştü! 24 Ocak 2023 fiyat listesi

Tarım Kredi Kooperatifleri 13-31 Ocak tarihli indirimli ürünler kataloğunu yayımladı. Tarım Kredi'de indirim rüzgarı esiyor. Çay, salça, pirinç dibi gördü. 24 Ocak 2023 fiyat listesi...

14 ayar altınlarda kasım rüzgarı devam ediyor! Koçak'ta dev indirim! 25 Kasım 2022 fiyat listesi

14 ayar altın almak isteyenler için büyük fırsat başladı. Koçak'ta Kasım rüzgarı hala devam ediyor. İstediğiniz 14 ayar altın kolye, küpe, yüzüklerde yüzde 20 ve ekstra sepette yüzde 10 indirim devam ediyor. İşte Koçak 25 Kasım 2022 fiyat listesi.

Akça Enerji rüzgar enerjisi Haberi

Akça Enerji rüzgar enerjisi

Bünyesinde tarım, gıda, tekstil, araç muayene istasyonları ve enerji sektöründe faaliyet gösteren şirketleri barındıran Akça Holding’in enerji üretim kolu olan Akça Enerji Üretim A.Ş., üretimde atağa kalktı. Geçtiğimiz 3 yıl içerisinde elektrik enerjisi üretim sektöründe atılım yapan Akça Enerji, çalışma ve yatırımlarını jeotermal ve rüzgar enerjisine yoğunlaştırdı.



Bu yıl özellikle enerji sektöründeki yatırımlarının büyüyerek devam ettiğine dikkat çeken Akça Holding Yönetim Kurulu Başkanı Rıza Akça, “2015 yılının holdingimiz açısından çok önemli. Enerji yanında diğer iş kollarımızda da cirolarımızı artırmayı hedefliyoruz. Geçtiğimiz 3 yıl içerisinde elektrik enerjisi üretiminde ciddi bir atılım yaptık. Çalışma ve yatırımlarımızı jeotermal ve rüzgar enerjisine yoğunlaştırmış durumdayız. Aliağa, Sarayköy ve Alaşehir’de kurulu santrallerle Türkiye’nin enerji ihtiyacını gidermede pay sahibi olmayı amaçlıyoruz” diye konuştu.

Akça Holding Yönetim Kurulu Başkanvekili...