01 / 05 / 2024

Akçakale Belediye Başkanı

Akçakale Belediye Başkanı

Akçakale Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan'ın talimatıyla ilçedeki bir çok deforme olmuş kilitli beton parke taşı iyileştirme çalışmaları devam ediyor.

TMMOB'dan belediye başkan adaylarına 11 maddelik uyarı: Bir an önce bina envanteri çıkarılmalı!

TMMOB Bodrum temsilcisi yaptığı basın açıklaması ile Muğla ve Bodrum'daki belediye başkan adaylarına 11 maddelik bir çağrıda bulundu. Depremden kaçak yapılaşmaya kadar pek çok duruma dikkat çekildi. 

Kuşadası Belediye Başkanı Günel: Ruhsatsız ve kaçak inşaatlarla mücadeleyi sürdüreceğiz!

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel,  Kuşadası'nda  ruhsatsız ve kaçak inşaatlarla mücadeleyi sürdüreceklerini açıkladı.

AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı görevinden istifa etti! İşte istifanın perde arkası

AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, aldığı sürpriz bir kararla görevinden istifa ettiğini duyurdu. Söz konusu istifa kararının ardında yatan sebebin ne olduğu ortaya çıktı. İşte detaylar...

Manisa Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk hakkında kaçak yapı soruşturması!

Manisa’nın Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk hakkında ‘Orman arazisine kaçak kongre merkezi’ yaptığı için soruşturma izni veren İçişleri Bakanlığı, bu seferde imar planında yol şeklinde görülen alan üzerine kaçak balıkçı dükkanları inşa ettirdiği sebebiyle 2'ci kez soruşturma izni verdi.

TOKİ Şanlıurfa Akçakale 2020 başvuru detayları!

TOKİ Şanlıurfa Akçakale 2020 başvuru detayları haberimizde yer alıyor. Peki TOKİ Şanlıurfa Akçakale 2020  başvuru tarihleri ne zaman? TOKİTOKİ Şanlıurfa Akçakale 2020 fiyatları ne kadar?

Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem'in villasına inceleme! 

Bursa Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem'in, imar barışı öncesinde imar izni olmayan 1700 metrekare arsa üzerine 7 milyon TL'ye villa yaptırdığı iddialarıyla ilgili AKP İlçe Başkanı Ufuk Ay, açıklama yaptı.

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras hakkında suç duyurusu!

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras hakkında 'görevi kötüye kullanma' iddiasıyla savcılığa suç duyurusunda bulunuldu, Aras yakın akrabalarına menfaat teminiyle suçlanıyor.

Orhangazi Belediye Başkanı'ndan 'öğrencilere ev kiralayın' çağrısı!

Bursa Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın,  ev sahiplerine ve emlakçılara “öğrencilere ev kiralayın” çağrısı yaptı. 

Menderes belediye başkanından tamamlanmayan hastane inşaatına tepki!

İnşaatına 2016 yılında başlanan Menderes Devlet Hastanesi'nin 2018 yılında tamamlanması gerekiyordu. Ancak inşaatta çalışmalar durdu. Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar, 75 yataklı Menderes Devlet Hastanesi’nin çürümeye bırakılmasına tepki gösterdi. 

Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci'ye icra şoku!

Samsun Atakum Belediye Başkanı seçilen CHP'li Cemil Deveci, koltuğu AKP’li başkandan devralır almaz icra şoku ile karşılaştı.

Mehmet Okan Yanmaz, Akçakoca Belediye Başkanı oldu!

Düzce'nin Akçakoca ilçesinde belediye başkanlığını kesin olmayan sonuçlara göre, MHP adayı Mehmet Okan Yanmaz kazandı...

Çanakkale Belediye Başkan Adayı'nın kaçak binası yıkılacak!

Çanakkale Bağımsız Belediye Başkan Adayı İlyas Terzi'nin Çanakkale'nin Ayvacık ilçesine bağlı Kösedere Köyü'nde devasa bir kaçak yapı inşa ettiği ortaya çıktı.

Dönüşüm planlaması, belediye başkan adaylarına ilham verdi!

31 Mart’ta yapılacak yerel yönetim öncesi dersine iyi çalışmak isteyen belediye başkan adayları, ilçelerindeki yapı stoku, stoğun kalitesi ve riskli alan tespitine yönelik raporlar hazırlatmaya başladı. Raporu önden alanlar ise çözüm projelerini seçim vaatlerine ekledi.

Akçakale Belediye Başkanı Haberi

Akçakale Belediye Başkanı

Aylar önce Akçakale Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan'ın dile getirdiği ilçede kilitli beton parke olmayan sokak kalmayacak söylemi bir bir hayata geçti. Bu kapsamda aylar önce döşenen bazı sokaklardaki kilitli beton parkeler deforme oldu. Akçakale belediyesi fen işleri müdürlüğüne bağlı ekiplerde ilçe genelinde bakım onarım çalışması başlattı.

30 bin m2 kare alanda başlatılan bakım onarım çalışmaları mahalle sakinlerinden tam not aldı. Mahalle sakinleri yaptıkları açıklamalarda Akçakale belediye başkanımız sayın Abdülhakim Ayhan'a teşekkür ediyoruz. yaklaşık bir yıl önce döşenen kilitli beton parkelerimizin belirli kısımlarında göçükler meydana gelmişti. Belediye çalışanlarımız sağ olsunlar bakım onarım çalışmalarını da titizlikle yapıyor Allah onlardan razı olsun" dediler.

Akçakale Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan ise yaptığı yazılı açıklamada; "Bir yıl önce tüm mahallelerimiz de başlaştığımız kilitli beton parke çalışmalarımız devam...