29 / 04 / 2024

Akçakale Belediyesi

Akçakale Belediyesi

Akçakale Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan'ın Kırsalda yolu ve çok amaçlı salon taziye evi olmayan mahalle kalmayacak sözü bir bir hayata geçiriliyor.

Şanlıurfa Akçakale'de 5 metrelik yol 14 metreye çıkarıldı!

Akçakale Belediye Başkanı Ecz.Abdulhakim Ayhan'ın talimatlarıyla harekete geçen Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri dur durak bilmiyor. Akçakale Belediyesi Fen işleri müdürlüğünün yol yapım ve genişletme çalışmaları devam ediyor.

Akçakale'de parke taşı döşeme çalışmaları sürüyor!

Akçakale Belediye Başkanı Abdulhakim Ayhan, Adnan Menderes Mahallesi'nde devam eden kilitli parke taş döşeme çalışmalarını yerinde denetledi.

Başakşehir Belediyesi 5 adet arsayı satıyor! Başakşehir 1. ve 2. Kısım'da KDV'den muaf arsalar! 

Başakşehir Belediyesi, Başakşehir 1. ve 2. Kısım'da yer alan 5 adet arsayı satıyor. Peki Başakşehir'de yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

Başakşehir Belediyesi'nden dev konut kampanyası! 4 farklı projede metrekaresi 29 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Başakşehir Belediyesi, Türkiye Yüzyılı’na dev sosyal konut kampanyasıyla başladı. Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu’nun açıkladığı kampanya kapsamında konutlar metrekaresi 29 bin liradan başlayan fiyatlarla satılacak.

Başakşehir Belediyesi kentsel dönüşümde hız kesmiyor!

Başakşehir Belediyesi, kentsel yenileme çalışmalarıyla dikkatleri çekiyor. Tamamlanan ve devam eden dönüşüm çalışmalarıyla ilçe genelindeki riskli bina oranının yüzde 50’den yüzde 15’e düşürüldüğü belirlendi. 

TOKİ Şanlıurfa Akçakale kura sonuçları açıklandı mı? TOKİ Akçakale kura sonuçları 08.08.2022!

TOKİ Şanlıurfa Akçakale kura sonuçları açıklandı mı sorusunun yanıtı ve TOKİ Akçakale kura sonuçları 08.08.2022 haberimizde yer alıyor. Projeden 41 bin 250 TL peşinat bedeliyle konut sahibi olunabiliyor. 

Arsa yatırımı yapmak isteyenlere fırsat! Başakşehir Belediyesi 20 bin 301 metrekarelik arsayı 6 taksitle satıyor! 

Başakşehir Belediyesi, İstanbul ili, Başakşehir ilçesi, Ziya Gökalp (İkitelli-2) Mahallesi'nde yer alan 20 bin 301 metrekarelik arsayı 325 milyon TL'ye satışa sunuyor...

Başakşehir Belediyesi 6 taksitle arsa satıyor! 330 milyon TL'ye!

Başakşehir Belediyesi, İstanbul ili, Başakşehir ilçesi, Ziya Gökalp Mahallesi, 1426 ada 10 parselde yer alan 25 bin 28,91 metrekarelik büyüklüğe sahip arsayı 330 milyon TL'ye satıyor...

Başakşehir Belediyesi Sakura Evleri kura sonucu 01.02.2022!

Başakşehir Belediyesi Sakura Evleri kura sonucu 01.02.2022 haberimizde yer alıyor. İşte Başakşehir Belediyesi Sakura Evleri kura sonucu 01.02.2022 ve projeyle ilgili merak edilen diğer detaylar...

Başakşehir Belediyesi, Kanal İstanbul güzargahından arsa alacak iddiası!

Başakşehir Belediyesi'nin, Kanal İstanbul projesinin çevresinde inşa edilecek Yenişehir’in sınırları içinde toplam 27 bin metrekarelik arsa satın alacağı ileri sürüldü. Kentsel dönüşümde kullanılmak için alınacağı ifade edilen arazilerin değeri takdir komisyonunca tespit edilecek.

TOKİ Şanlıurfa Akçakale başvuruları bugün sona eriyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Şanlıurfa Akçakale projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün sona eriyor.

TOKİ Şanlıurfa Akçakale kura sonucu 4 Kasım 2021!

TOKİ Şanlıurfa Akçakale kura sonucu 4 Kasım 2021 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Şanlıurfa Akçakale kura sonucu 4 Kasım 2021 ve proje detayları...

TOKİ Şanlıurfa Akçakale başvuruları 27 Ekim'de sona eriyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Şanlıurfa Akçakale projesi için son başvuru tarihi 27 Ekim olarak belirlendi.

TOKİ Şanlıurfa Akçakale kura sonucu 04.11.2021!

TOKİ Şanlıurfa Akçakale kura sonucu 04.11.2021 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Şanlıurfa Akçakale kura sonucu 04.11.2021 ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

Şanlıurfa Akçakale TOKİ başvuru tarihleri 2021!

Şanlıurfa Akçakale TOKİ başvuru tarihleri 2021 haberimizde yer alıyor. İşte Şanlıurfa Akçakale TOKİ başvuru tarihleri 2021 ve proje detayları...

Akçakale Belediyesi Haberi

Akçakale Belediyesi

Akçakale Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler kırsal mahallelerde köy içi stabilize yol yapım çalışmalarına devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerin son durağı Mavitaş ve Seyrantepe Mahallesi oldu.

Akçakale Belediyesi merkez mahallelerde kilitli beton parke döşeme işlemleri bitme aşamasına gelirken, ekipler belirlenen program dahilinde kırsal mahallelerde köy içi stabilize yol yapım çalışmalarını da sürdürüyor. Önemli ölçüde tamamlanan köy içi stabilize yol yapım çalışmalarında hava şartlarının da düzelmesiyle birlikte ekipler kalan bölgeler için çalışmalarına hız verdi.

Akçakale Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan 20014 yerel seçimleri sonrasında ve belediye meclisi toplantılarında sıkça dile getirdiği yolu ve taziye evi olmayan köy kalmayacak söylemi hayata geçirilmeye devam ediyor. Mavitaş ve Seyrantepe mahallelerinde başlayan stabilize yol yapım çalışmaları çift vardiya gece gündüz demenden devam ediyor. Köy...