01 / 07 / 2024

akçakoca belediyesi mayıs toplantısı

akçakoca belediyesi mayıs toplantısı

Akçakoca Belediye Meclisi Mayıs ayı toplantısı yapıldı. Oturumda 10 Gündem ve 2 ek gündem maddesi ele alındı. AK Partili meclis üyelerinin oy fazlalığıyla, katlı otopark binası üzerine halı saha yapılması kararı oy çokluğuyla geçti.

Başakşehir Belediyesi 5 adet arsayı satıyor! Başakşehir 1. ve 2. Kısım'da KDV'den muaf arsalar! 

Başakşehir Belediyesi, Başakşehir 1. ve 2. Kısım'da yer alan 5 adet arsayı satıyor. Peki Başakşehir'de yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

Düzce Akçakoca'da 860 bin TL'ye arsa fırsatı! İhalesi 19 Ekim'de! 

Düzce Akçakoca Belediyesi, Düzce ili, Akçakoca ilçesi, Kapkirli Mahallesinde yer alan arsayı satıyor. İşte Düzce'de yer alan arsa ile ilgili detaylar...

Altın bilezik fiyatları düştü! Yatırımcılar kuyumculara akın etti! 29 Mayıs 2023 altın bilezik fiyatları

Altın fiyatları seçimin hemen ardından düşmeye başladı. Gram altın 1364 TL olurken altın bilezik fiyatları da düştü. Yatırımcılar ise kuyumculara akın etti. Altın bilezik fiyatları bugün ne kadar oldu? 29 Mayıs altın bilezik fiyatları.

Hurda fiyatlarına büyük indirim geldi! Bakır ve demir hurda fiyatları resmen çakıldı! 24 Mayıs 2023 hurda fiyat listesi 

Çin'de devam eden talep endişeleri demir cevheri vadeli fiyatlarının düşmesine nedne olurken yurt içi piyasalarda da hurda fiyatlarını etkiledi. Hurda fiyatlarına büyük indirim geldi! Bakır ve demir hurda fiyatları resmen çakıldı! 24 Mayıs 2023 hurda fiyat listesi.

Demir fiyatları resmen çakıldı! Müteahhitler bayram etti! Demir fiyatları ne kadar oldu? 18 Mayıs demir fiyatları

İnşaat sektörünün en önemli yapı malzemelerinden demire son zamanlarda peş peşe indirim geldi. Demir fiyatları resmen çakılırken müteahhitler fiyatlar karşısında bayram etti.  Demir fiyatları ne kadar oldu? 1 ton demir fiyatı kaç lira? 18 Mayıs 2023 demir fiyatları.

Altın bilezik fiyatları çakıldı! Bu rakamları görenler kuyumculara fırladı! 17 Mayıs Çarşamba altın bilezik fiyatları 

17 Mayıs Çarşamba altın fiyatları düşüşe geçerken, altın bilezik fiyatları çakıldı. Bu rakamı görenler  kuyumculara fırladı. Altın bilezik fiyatları bugün ne kadar oldu? Güncel altın bilezik fiyatları kaç lira? 17 Mayıs 2023 altın bilezik fiyatları.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi rekor sayıda personel alacak! Hemen başvuru tarihi 14 Mayıs!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi bünyesinde istihdam etmek üzere 403 personel alımı gerçekleştireceğini duyurdu. KPSS şartının aranmadığı başvurularda son başvuru tarihinin 14 Mayıs olduğu öğrenildi.

Demir fiyatlarında indirim yağmuru başladı! Demir fiyatları resmen çakıldı!  5 Mayıs 2023 demir fiyat listesi

Son dönemlerde inşaat sektöründe demir fiyatlarına peş peşe indirim geldi. Demir fiyatlarında resmen indirim yağmuru başladı. Demir fiyatları ne kadar oldu? 1 ton demir fiyatı kaç lira? 5 Mayıs 2023 demir fiyat listesi.

Demir fiyatları resmen çakıldı! Fiyatlar yerle bir oldu! 3 Mayıs 2023 demir fiyat listesi

Demir fiyatlarına bugün 200 lira indirim geldi. Gelen indirim sonrasında demir fiyatları resmen çakıldı. Demir fiyatları adeta yerle bir oldu. 1 ton demir fiyatı ne kadar oldu? Güncel demir fiyatları kaç lira? 3 Mayıs 2023 demir fiyat listesi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi sürpriz bir kararla personel alacak! Son başvuru tarihi 5 Mayıs!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi personel alımı gerçekleştireceğini duyurdu. İlgili kadrolara başvuru yapacak adaylarda aranan başvuru şartları ve kadro bilgisi de belli olurken, son başvuru tarihinin 5 Mayıs olduğu öğrenildi.

Emlak Konut GYO Başakşehir Kayabaşı 10. Etap ihalesinin 2'nci oturumu 3 Mayıs'ta! 

Emlak Konut GYO Başakşehir Kayabaşı 10. Etap ihalesinin 2'nci oturum tarihi resmen açıklandı. İhalenin ikinci oturumu 3 Mayıs tarihinde gerçekleştirilecek. İşte Emlak Konut GYO Başakşehir Kayabaşı 10. Etap ile ilgili merak edilenler...

Çiftçiler dikkat! Başak Traktör'ün fiyatları belli oldu! Traktör fiyatları ne kadar? İşte 31 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Türkiye'nin yerli ve milli yapımı Başak traktörün tarla araçları arasından çok satanları; 2075 BK, 2090 S, 2075 BT ve yeni aracı 5120 Red Power'ın özelliklerine ve fiyat listesine haberimizde yer verdik. Peki, Başak Traktör 'ün fiyatları ne kadar? İşte 31 Mayıs 2022 fiyat listesi...

BİM'den Xiaomi Mi Band 6! BİM'de Xiaomi Mi Band 6 akıllı bileklik kaç TL? İşte 31 Mayıs 2022 fiyat listesi...

BİM, son zamanlarda en çok tercih edilen akıllı bileklilerden biri olan Xiaomi Mi Band 6'yı satışa sundu! Peki, BİM'de Xiaomi Mi Band 6 fiyatları ne kadar? İşte 31 Mayıs 2022 fiyat listesi...

akçakoca belediyesi mayıs toplantısı Haberi

akçakoca belediyesi mayıs toplantısı

Belediye meclis salonunda başlayan toplantıda ele alınan kimi maddeler, meclis üyelerinin uzlaşısıyla geçerken, kimi maddeler üzerinde yoğun tartışmalar yaşandı.


BİNA ÜZERİNE HALI SAHA YAPILMASI


Katlı otopark binasının üzerine halı saha yapılması ile ilgili gündem ele alındı. 2 bin 88 metrekare alanın halı saha yapılmak üzere, yap-işlet-devret usulüyle özel firmalara ihale edilmesi tartışılırken, CHP ve MHP’li meclis üyeleri gürültü kirliliğine yol açacağı gerekçesiyle ret oyu verdi. AK Partili meclis üyelerinin oy fazlalığıyla, katlı otopark binası üzerine halı saha yapılması kararı oy çokluğuyla geçti.


YIKILAN AYDINLAR BİNASININ TAKASI


Merkez Cami karşısında yer alan ve mülk sahipleriyle belediye yönetimi arasında yapılan takas antlaşması uyarınca yıkılan binanın durumu ele alındı. Yıkılan binaya karşılık, Esentepe’de belediyeye ait 895 metrekare arsa ve binanın yıkıldığı yerin yanında, turizm tesisi yapılmak...