08 / 07 / 2024

Akçakoca İlçe Kaymakamı Aykut Pekmez

Akçakoca İlçe Kaymakamı Aykut Pekmez

Akçakoca İlçe Kaymakamı Aykut Pekmez, Aktaş, Arabacı ve Göktepe köylerine ziyaretlerde bulundu. Kaymakam Aykut Pekmez, Aktaş Köyünde değişimi devam eden köy içi şebeke hattının yapım çalışmalarını inceledi.

Rasih Engin Akçakoca kimdir? Rasih Engin Akçakoca ne iş yapar?

Rasih Engin Akçakoca kariyeri ve eğitim durumu nedir? Rasih Engin Akçakoca kimdir? Rasih Engin Akçakoca'nın kim olduğu ve Rasih Engin Akçakoca'nın hangi alanlarda görevler aldığı ve eğitim durumu hakkında merak edilenler. Rasih Engin Akçakoca'nın eğitim durumu ve kariyeri ve tüm ayrıntılar...

Engin Akçakoca kimdir? Nereli? Kaş yaşında?

Anadolu Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Engin Akçakoca kimdir? Engin Akçakoca daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Engin Akçakoca'nın eğitim hayatı nasıldı? İşte Engin Akçakoca`nın hayatına dair merak edilenler.

'Kaçak partiler' lüks villalara talebi artırdı!

Koronavirüs tüm dünyaya yayılırken, ülkemizde can kaybı 12 bin 358'i aştı. Parti parti gezip toplum sağlığını hiçe sayan kişiler 'kaçak partiler' lüks villalara olan talebi de artırdı. Kiralar bir anda yükseldi.

Can Dündar'ın villasındaki kaçak bölümlerin yıkımında son gün!

Bodrum'da firari gazeteci Can Dündar'ın villasının kaçak bölümlerinin yıkımında sona gelindi. Pergola, sundurma, çardak ve havuzun ardından bahçe duvarıyla beraber yıkımın tamamlanacağı ortaya çıktı.

Yılmaz Özdil'e villasındaki kaçak bölümler için 380 bin TL ceza!

Bodrum Belediyesi'nin Hülya Özdil'e Bitez'deki villasının kaçak bölümleri sebebiyle 380 bin TL ceza kestiği öğrenildi...

Kocaeli Akçakoca'da tehlike saçan binalar yıkılıyor!

Kocaeli Akçakoca Mahallesi'nde yıkılma riski bulunan eski yapı için çalışmalar gerçekleştiriliyor.

Konya Akşehir'de 14.5 milyon TL'ye icradan satılık et entegre tesisi!

Akşehir İcra Dairesi Müdürlüğü, Konya İl, Akşehir İlçe, 262 Ada, 52 Parselde yer alan et entegre tesisi ve arsasını 14 milyon 474 bin 219 TL'ye icradan satıyor...

Akçakoca'daki tarihi konak sağlık merkezi olacak!

Batı Karadeniz'in en önemli turizm merkezleri arasında yer alan Akçakoca'da, Tarihi Yukarı Mahalle'de yer alan konak, restore edilerek sağlık merkezi halinde getirilecek.

Düzce Akçakoca'da yıkımlar başladı!

Düzce'de hayata geçirilmesi planlanan Akçakoca Kentsel Dönüşüm projesi kapsamında yıkımlar başladı. Projenin 2 yıl içerisinde tamamlanması hedefleniyor. 

Fenerbahçe'ye Akçakoca'da yeni tesis!

Fenerbahçe Asbaşkanı Şekip Mosturoğlu, Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici'yi ziyaret ederek, Akçakoca'da yapılması planlanan tesis yatırımı için arazi incelemesi gerçekleştirdiler. 

Akçakoca'da yeni okul inşaatı devam ediyor!

Akçakoca Kaymakamı Yasin Öztürk, hayırsever iş adamı Zeki Sevil tarafından yaptırılan İmam hatip okulu inşaatında incelemelerde bulundu.

Akçakoca'da kentsel dönüşüm başlıyor!

Akçakoca Cumhuriyet Meydanı, liman içi ve üst kısımlarını kapsayan ve bölgede büyük bir değişimin gerçekleşmesine neden olacak kentsel dönüşüm çalışmaları için düğmeye basıldı.

Şanlıurfa Akçakale'de yeni yollar yapılıyor!

Şanlıurfa’nın Akçakale İlçe Belediyesi, kırsalda yol çalışmalarını yoğunlaştırdı. Akçakale Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü ekibi, Büyüktokaç Mahallesi Çobanlar Sokak ile Berdi Sokakta stabilize ve dolgu çalışmaları yapıyor.

Akçakoca İlçe Kaymakamı Aykut Pekmez Haberi

Akçakoca İlçe Kaymakamı Aykut Pekmez

Akçakoca İlçe Kaymakamı Aykut Pekmez, Aktaş, Arabacı ve Göktepe köylerine ziyaretlerde bulundu.

Kaymakam Aykut Pekmez, Aktaş Köyünde değişimi devam eden köy içi şebeke hattının yapım çalışmalarını inceledi.Yapılan çalışmalar hakkında köy muhtarından bilgi alan Kaymakam Pekmez ayrıca Aktaş Köyünde, yanan evin sahibine geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Daha sonra Arabacı köyüne geçen Kaymakam Arabacı Köyü ile Tahirli köyü bağlantı yolunun başlangıcında, ulaşıma kapalı 200 metrelik kısmın incelemelerinde bulunup yapım çalışmalarına başlanması kararını aldı. Göktepe Köyünde Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından onarımı yapılan Tarihi Göktepe Caminde incelemelerde bulunup, köyün sorunları hakkında bilgi aldı.

Yukarıda Mahallede 3 katlı tarihi bina da yangın çıktığını haber alması üzerine olay mahalline gidip yangın söndürme çalışmaları hakkında bilgi alarak evde kiracı olarak oturan iki aileye geçmiş olsun dileklerinde bulunup devlet...