01 / 07 / 2024

akçakoca katlı otopark binası üzerine halı saha yapılması

akçakoca katlı otopark binası üzerine halı saha yapılması

Akçakoca Belediye Meclisi Mayıs ayı toplantısı yapıldı. Oturumda 10 Gündem ve 2 ek gündem maddesi ele alındı. AK Partili meclis üyelerinin oy fazlalığıyla, katlı otopark binası üzerine halı saha yapılması kararı oy çokluğuyla geçti.

Denizli 15 Mayıs Katlı Otoparkı bugün açılıyor!

Denizli Büyükşehir Belediyesinin 15 Mayıs Mahallesi’nde inşaatını tamamladığı 700 araç kapasiteli 15 Mayıs Katlı Otoparkı'nın açılışı bu akşam gerçekleştirilecek.

Eyüp'e yeraltı katlı otopark müjdesi!

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Akşemsettin Mahallesi sakinlerine yeni projelerini anlattı. Başkan Aydın'ın mahalle sakinlerine bir de yeraltı katlı otopark sürprizi oldu.

İzmir Konak Katlı Otoparkı yıkılacak mı?

İzmir Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkan Vekili Bilal Doğan, Büyükşehir Meclis Toplantısı'nda, Konak Katlı Otopark'taki sorunları gündeme getirdi. Doğan, Büyükşehir Belediyesi'nin ihale yoluyla kiraya verdiği dükkanların kira bedellerinin yüksek olduğunu söyledi.

Düzce Akçakoca'da Kızılay'a bağışlanan bina yıkılacak!

Akçakoca Kızılay Şube Başkanı Nejdet Kalander, Akçakoca Çuhalı çarşısında bulunan ismi gizli tutulan ve Akçakoca dışında yaşayan bir hayırsever tarafından bağışlanan 5 katlı binanın yıkılıp tekrar 5 katlı otel olarak yeniden yapılacağını söyledi.

Düzce Akçakoca'daki Kızılay'a bağışlanan bina yıkılıyor!

Düzce’nin Akçakoca ilçesinde Kızılay’a bağışlanan 5 katlı binanın yıkılarak otel olacağı belirtildi. Kızılay Otel’inin Akçakoca’ya yararlı olacak, yapılacak olan otelde kışın öğrenci, yazın ise otel olarak kullanılacak" diye konuştu.

İzmit Akçakoca'da tarihi binalar restore ediliyor!

Akçakoca mahallesi Kapanca sokakta bulunan Osmanlı döneminden kalma tarihi bir yapı daha restore edilerek gelecek nesillere aktarılacak. Üç katlı olan ve bahçesiyle birlikte İzmit Belediyesi mülkiyetindeki yapının restorasyonu için ihale yapıldı.

Gölcük’te 150 araçlık katlı otopark inşa edildi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi şehir içi trafikte aksamalara yol açan otopark sorunu çözmek amacıyla Gölcük’te inşa ettiği 150 araçlık katlı otopark tamamlandı.

Gölcük Katlı Otopark'ı tamamlandı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi şehir içi trafikte aksamalara yol açan otopark sorunu çözmek amacıyla Gölcük’te inşa ettiği 150 araçlık katlı otopark tamamlandı.

Gölcük Katlı Otopark'ın inşaatı tamamlandı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Gölcük’te inşa ettiği katlı otopark tamamlandı. Park sorununu gidermek amacıyla yapılan katlı otopark ile dar alanlarda mümkün olduğunca daha fazla aracın parklanmasını sağlanacak.

Akçakoca 'ya yeni meydan yapılıyor!

İzmit’te tarihi yapıların en çok olduğu mahallerden biri olan Akçakoca için İzmit Belediyesi tarafından bir süre önce meydan projesi hazırlanmış ve Anıtlar Kurulu’na onaylanarak ihale edilmişti.

Kastamonu'da katlı otoparkın yapımına başlanıyor!

Kastamonu Belediyesi önünde uygulanacak olan katlı otopark projesi için ihaleyi kazanan Selni İnşaat'a yapı ruhsatı verildi. Otoparktaki araç kapasitesini 427'ye çıkardıklarını da belirten Başkan Babaş, "Kastamonu için önemli projeler arasında yer alıyor

Düzce Akçakoca kentsel dönüşüm projesi onaylandı!

Akçakoca Balıkçı Barınağı Üst Kısmını ve Cumhuriyet Meydanını Kapsayan Bölgede Uygulanacak Liman ve Şehir Meydanı Kentsel Dönüşüm projesinin Bakanlar kurulunca onaylandığı öğrenildi.

Düzce Akçakoca Belediyesi yol ve peyzaj çalışmalarını hızlandırdı!

Akçakoca Belediyesi ekipleri modernizasyon yol ve peyzaj düzenleme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Asfaltlama ve bordür çalışmalarının devam ettiği Yeni Mahalle Ketmenli Caddesinde, bölünmüş yol ile peyzaj düzenlemesi çalışmaları yapılmakta.

akçakoca katlı otopark binası üzerine halı saha yapılması Haberi

akçakoca katlı otopark binası üzerine halı saha yapılması

Belediye meclis salonunda başlayan toplantıda ele alınan kimi maddeler, meclis üyelerinin uzlaşısıyla geçerken, kimi maddeler üzerinde yoğun tartışmalar yaşandı.


BİNA ÜZERİNE HALI SAHA YAPILMASI


Katlı otopark binasının üzerine halı saha yapılması ile ilgili gündem ele alındı. 2 bin 88 metrekare alanın halı saha yapılmak üzere, yap-işlet-devret usulüyle özel firmalara ihale edilmesi tartışılırken, CHP ve MHP’li meclis üyeleri gürültü kirliliğine yol açacağı gerekçesiyle ret oyu verdi. AK Partili meclis üyelerinin oy fazlalığıyla, katlı otopark binası üzerine halı saha yapılması kararı oy çokluğuyla geçti.


YIKILAN AYDINLAR BİNASININ TAKASI


Merkez Cami karşısında yer alan ve mülk sahipleriyle belediye yönetimi arasında yapılan takas antlaşması uyarınca yıkılan binanın durumu ele alındı. Yıkılan binaya karşılık, Esentepe’de belediyeye ait 895 metrekare arsa ve binanın yıkıldığı yerin yanında, turizm tesisi yapılmak...