18 / 05 / 2024

Akçakoca meydan ihalesi

Akçakoca meydan ihalesi

İzmit’in mahallelerinden Akçakoca mahallesi için İzmit Belediyesi’nce hazırlanan meydan projesinin ihalesi yapıldı. İhaleye katılan Teknik Yapı firması 1 milyon 746 bin TL, Hür İnşaat 2 milyon TL ve Gersut firması da 2 milyon TL teklifte bulundu.

Rasih Engin Akçakoca kimdir? Rasih Engin Akçakoca ne iş yapar?

Rasih Engin Akçakoca kariyeri ve eğitim durumu nedir? Rasih Engin Akçakoca kimdir? Rasih Engin Akçakoca'nın kim olduğu ve Rasih Engin Akçakoca'nın hangi alanlarda görevler aldığı ve eğitim durumu hakkında merak edilenler. Rasih Engin Akçakoca'nın eğitim durumu ve kariyeri ve tüm ayrıntılar...

Düzce Akçakoca'da 860 bin TL'ye arsa fırsatı! İhalesi 19 Ekim'de! 

Düzce Akçakoca Belediyesi, Düzce ili, Akçakoca ilçesi, Kapkirli Mahallesinde yer alan arsayı satıyor. İşte Düzce'de yer alan arsa ile ilgili detaylar...

Engin Akçakoca kimdir? Nereli? Kaş yaşında?

Anadolu Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Engin Akçakoca kimdir? Engin Akçakoca daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Engin Akçakoca'nın eğitim hayatı nasıldı? İşte Engin Akçakoca`nın hayatına dair merak edilenler.

TOKİ Uşak 729 konut ihalesi 1 Nisan'da!

Uşak İli Merkez İlçesi Karaağaç Mahallesi 729 Adet Konut ve 1 Adet Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 1 Nisan 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

TOBB selden etkilenen Akçakoca'da okul yaptıracak!

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Düzce'nin Akçakoca ilçesinde 12 derslikli ilkokul yaptıracak.

Kocaeli Akçakoca'da tehlike saçan binalar yıkılıyor!

Kocaeli Akçakoca Mahallesi'nde yıkılma riski bulunan eski yapı için çalışmalar gerçekleştiriliyor.

TOKİ Uşak 352 konut ihalesi yarın!

Uşak İli, Karahallı İlçesi 352 Adet Konut , 4 Adet Dükkan ve 1 Adet Camii İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

Mehmet Okan Yanmaz, Akçakoca Belediye Başkanı oldu!

Düzce'nin Akçakoca ilçesinde belediye başkanlığını kesin olmayan sonuçlara göre, MHP adayı Mehmet Okan Yanmaz kazandı...

Gaziemir'e akıllı meydan projesi!

AK Parti Gaziemir Belediye Başkan Adayı Nazmi Yılmaz, Gaziemir için yapmayı planladığı projeleri ve yatırımları anlattı. Yılmaz, Gaziemir meydanının ortak akıl ile halkın önerileri doğrultusunda, ilçenin sembolü olacağını söyledi.

Akçakoca'daki tarihi konak sağlık merkezi olacak!

Batı Karadeniz'in en önemli turizm merkezleri arasında yer alan Akçakoca'da, Tarihi Yukarı Mahalle'de yer alan konak, restore edilerek sağlık merkezi halinde getirilecek.

TOKİ Uşak Karahallı projesinin ihalesi yapıldı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Uşak’ın Karahallı İlçesi’nde hayata geçirilecek olan 352 konutun ihalesi yapıldı.

TOKİ Uşak 352 konut ihalesi yarın!

Uşak İli Karahallı İlçesi 352 Adet Konut, 4 Adet Dükkan ve 1 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Uşak 352 konut ihalesi 9 Ekim'de!

Uşak İli Karahallı İlçesi 352 Adet Konut, 4 Adet Dükkan ve 1 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 9 Ekim'de saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Akçakoca meydan ihalesi Haberi

Akçakoca meydan ihalesi

Belediyenin Etüt Proje Müdürlüğü’nce yapılan ihaleye 3 firma katıldı. Yaklaşık maliyeti 1 milyon 822 bin lira olan Akcakoca mahallesi Meydan Düzenleme ihalesine katılan Teknik Yapı firması 1 milyon 746 bin TL, Hür İnşaat 2 milyon TL ve Gersut firması da 2 milyon TL teklifte bulundu. İhale komisyonu tarafından incelenecek tekliflerin sonrasında kazanan firmanın açıklanmasıyla işi alan firmanın projeyi 210 günde bitirmesi istenecek.

Osmanlı döneminden kalma tarihi eserlerin bolca bulunduğu Akçakoca mahallesi için İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın talimatıyla hazırlanan proje bölgenin çehresini tamamen değiştirecek. Yaklaşık 4 bin 500 metrekarelik alanı kapsayan proje kapsamında; su deposunun kuzey bölümünde bulunan trafo kaldırılarak bu alan sert zemin ve yeşil alan olarak yeniden düzenlenerek, pergolalar ile oturma bölümleri oluşturulacak.

Yetkililer, meydan çevresinde sivil mimari...