18 / 05 / 2024

Akçakoca meydanını kim yapacak

Akçakoca meydanını kim yapacak

İzmit’in mahallelerinden Akçakoca mahallesi için İzmit Belediyesi’nce hazırlanan meydan projesinin ihalesi yapıldı. İhaleye katılan Teknik Yapı firması 1 milyon 746 bin TL, Hür İnşaat 2 milyon TL ve Gersut firması da 2 milyon TL teklifte bulundu.

Rasih Engin Akçakoca kimdir? Rasih Engin Akçakoca ne iş yapar?

Rasih Engin Akçakoca kariyeri ve eğitim durumu nedir? Rasih Engin Akçakoca kimdir? Rasih Engin Akçakoca'nın kim olduğu ve Rasih Engin Akçakoca'nın hangi alanlarda görevler aldığı ve eğitim durumu hakkında merak edilenler. Rasih Engin Akçakoca'nın eğitim durumu ve kariyeri ve tüm ayrıntılar...

Engin Akçakoca kimdir? Nereli? Kaş yaşında?

Anadolu Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Engin Akçakoca kimdir? Engin Akçakoca daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Engin Akçakoca'nın eğitim hayatı nasıldı? İşte Engin Akçakoca`nın hayatına dair merak edilenler.

Mehmet Okan Yanmaz, Akçakoca Belediye Başkanı oldu!

Düzce'nin Akçakoca ilçesinde belediye başkanlığını kesin olmayan sonuçlara göre, MHP adayı Mehmet Okan Yanmaz kazandı...

Gaziemir'e akıllı meydan projesi!

AK Parti Gaziemir Belediye Başkan Adayı Nazmi Yılmaz, Gaziemir için yapmayı planladığı projeleri ve yatırımları anlattı. Yılmaz, Gaziemir meydanının ortak akıl ile halkın önerileri doğrultusunda, ilçenin sembolü olacağını söyledi.

Düzce Akçakoca'da yıkımlar başladı!

Düzce'de hayata geçirilmesi planlanan Akçakoca Kentsel Dönüşüm projesi kapsamında yıkımlar başladı. Projenin 2 yıl içerisinde tamamlanması hedefleniyor. 

Akçakoca Belediyesi'nden 5 yıllığına intifa hakkı ihalesi!

Akçakoca Belediye Başkanlığı, 5 yıllığına intifa hakkı tesisi işlemi ihale ediyor. İhale, İhale 11 Ocak 2018 Perşembe günü yapılacak..

Düzce Akçakoca Orhangazi Ortaokulu, kent müzesi olacak!

Kültür ve Turizm Bakanlığı Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdürü Yalçın Kurt, Düzce Akçakoca'da devam eden restorasyon çalışmalarını inceledi. Kurt, Orhangazi Ortaokulu'nun kent müzesine dönüşeceğini ifade etti.

Akçakoca'daki eski belediye binası tamamen yıkıldı!

Düzce Akçakoca'da kentsel dönüşüm kapsamında yürütülen çalışmalarda eski belediye binası tamamen yıkıldı.

Düzce Akçakoca'da kentsel dönüşüm çalışmaları başladı!

Düzce'nin Camikebir Mahallesi'nden sonra Akçakoca'da da kentsel dönüşüm çalışmaları başladı. Çalışmalar kapsamında Akçakoca Belediyesinin eski binası yıkıldı.

Akçakoca'da kentsel dönüşüm başlıyor!

Akçakoca Cumhuriyet Meydanı, liman içi ve üst kısımlarını kapsayan ve bölgede büyük bir değişimin gerçekleşmesine neden olacak kentsel dönüşüm çalışmaları için düğmeye basıldı.

Düzce Akçakoca Sosyal Bilimler Lisesi'nin okul ve yurt binaları mecliste!

CHP Adana Milletvekili Elif Doğan Türkmen, Düzce Akçakoca Sosyal Bilimler Lisesi'nin okul ve yurt binalarının boşaltılmasına ve öğrencilerin okul ve yurt sorununun çözülmesine ilişkin soru önergesi hazırladı..

İzmir Akçakoca Meydanı'nda son durum!

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, İzmit’in tarihinin yaşatıldığı ve tarih turizmi açısından şehre büyük değer katacak Akçakoca Meydanı’nda incelemelerde bulundu.

Düzce Akçakoca Spor Salonu inşaatı yükseliyor!

Spora ve sporcuya verdiği tam destekle amatör sporların önemli merkezi olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Akçakoca’da belediyeninde yaptığı yatırımlarla ilerleyen yıllarda sporculara ev sahipliği yapacak.

Akçakoca meydanını kim yapacak Haberi

Akçakoca meydanını kim yapacak

Belediyenin Etüt Proje Müdürlüğü’nce yapılan ihaleye 3 firma katıldı. Yaklaşık maliyeti 1 milyon 822 bin lira olan Akcakoca mahallesi Meydan Düzenleme ihalesine katılan Teknik Yapı firması 1 milyon 746 bin TL, Hür İnşaat 2 milyon TL ve Gersut firması da 2 milyon TL teklifte bulundu. İhale komisyonu tarafından incelenecek tekliflerin sonrasında kazanan firmanın açıklanmasıyla işi alan firmanın projeyi 210 günde bitirmesi istenecek.

Osmanlı döneminden kalma tarihi eserlerin bolca bulunduğu Akçakoca mahallesi için İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın talimatıyla hazırlanan proje bölgenin çehresini tamamen değiştirecek. Yaklaşık 4 bin 500 metrekarelik alanı kapsayan proje kapsamında; su deposunun kuzey bölümünde bulunan trafo kaldırılarak bu alan sert zemin ve yeşil alan olarak yeniden düzenlenerek, pergolalar ile oturma bölümleri oluşturulacak.

Yetkililer, meydan çevresinde sivil mimari...