19 / 05 / 2024

Akçakoca turist akınına uğradı

Akçakoca turist akınına uğradı

Batı Karadeniz'in incisi konumunda, mavi bayraklı Akçakoca sahilleri hava sıcaklıklarının artmasıyla turistlerin akınına uğradı. Akçakoca Turizm Derneği Başkanı Topuz "Hava sıcaklıklarını yükselmesiyle deniz sezonunu açmış bulunuyoruz"

Kuzey Kıbrıs  gayrimenkul alıcılarının akınına uğradı!

Poundla kira gelirinin yanı sıra cazip konut fiyatlarıyla Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti adeta yabancı gayrimenkul alıcılarının akınına uğradı. Magusa, İskele, Gaziveren’in büyük ilgi gördüğünü dile getiren Yatırım Danışmanı Özge Özler, en çok talebin Rusya, İran ve Avrupa’dan geldiğini dile getirdi.

TEKNOFEST’e ziyaretçi akını! 3 günde 1 milyona yaklaştı!

Atatürk Havalimanı’nda 27 Nisan Perşembe günü başlayan TEKNOFEST adeta ziyaretçi akınına uğradı. Teknoloji yarışmaları ve hava gösterileriyle devam eden TEKNOFEST’e 3 gün içinde her yaştan 925 bin 437 kişi geldi.

İstanbul'dan Bodrum’a deprem akını! 3 günde taşınan var!

Yıllardır İstanbul’dan gidenlerin yerleşmek için en fazla tercih ettiği yerlerden olan Bodrum, Kahramanmaraş depremlerinin ardından ise adeta İstanbulluların göç akınına uğruyor. Peki neden Bodrum’u seçiyorlar?

İstanbul Havalimanı’nda bayram yoğunluğu! Tatili kapan havalimanına akın etti! Günlük yolcu sayısı 200 bini geçti!

Ramazan Bayramı tatilini memleketinde veya tatil merkezinde geçirmek isteyenler İstanbul Havalimanı’na akın etti. Günlük yolcu sayısı 200 bini geçerken, bayram trafiğinin arife günü olan 20 Nisan Perşembe günü daha da artması bekleniyor.

Selim Akın kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Akfen gayrimenkul yatırım ortaklığı A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Selim Akın kimdir? Selim Akın daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Selim Akın'ın eğitim hayatı nasıldı?  İşte Selim Akın`ın hayatına dair merak edilenler.

Pelin Akın Özalp kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Akfen gayrimenkul yatırım ortaklığı A.Ş Kurulu Başkan vekili Pelin Akın Özalp kimdir? Pelin Akın Özalp daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Pelin Akın Özalp'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Pelin Akın Özalp`ın hayatına dair merak edilenler.

Hamdi Akın kimdir? Nereli? Kaç yaşında? 

Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın kimdir? Hamdi Akın daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Hamdi Akın  Ne iş yapar? Hamdi Akın  Nereli?  İşte Hamdi Akın`ın  yaşamına dair merak edilenler.

Dünyaca ünlü milyarderden flaş altın açıklaması! Zenginliğin gizemini öğrenenler, kuyumculara akın etti!

Dünyaca ünlü milyarder Robert Kiyosaki, altın ve gümüş fiyatlarının yeni rekorlar kıracağına dair tahminlerini açıkladı. Zenginliğin gizemini öğrenenler, kuyumculara akın etti!..İşte ayrıntılar...

İndirimler peş peşe geliyor! Şimdi de ayçiçek yağına indirim geldi! Fiyatı duyan o markete akın etti

ONUR market aracılığı ile ayçiçek yağına indirim yapıldığı duyurulunca vatandaş o markete akın etti. Fiyatı duyanlar fırsatı kaçırmamak için elini hızlı tutup Onur markete akın etti. Peki Onur markette ayçiçek yağının fiyatı ne kadar? İşte detaylar...

Gün ışımadan kendilerini sokağa attılar: SGK müdürlüklerine EYT’li akını!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın EYT ile dün akşam yaptığı açıklamanın ardından, Türkiye genelindeki SGK müdürlükleri, emeklilik hakkından faydalanmak isteyen vatandaşların adeta akınına uğradı.

Ucuz ayçiçek yağı akını başladı! Bidon bidon alıp eve koşuyorlar!

Türk Lirası ulusal bazda değer kaybına devam ederken yabancı uyruklu vatandaşlar durumu fırsata çevirdi. Gürcüler, Türk Lirası, Gürcistan larisi karşısında değer kaybedince alışveriş için akın etmeye başladı.

Ahmet Akın: Afyonkarahisar'ın kentsel dönüşüme ihtiyacı var!

Afyonkarahisar'da Yaşanabilir Kentsel Dönüşüm toplantısına katılan CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın kentteki dönüşüm projeleriyle ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Pandemide İstanbullular yazlıklarına, yabancılar İstanbul'a akın etti!

Kovid-19 salgınında birçok ülke sınırlarını kapattı. Sözcü'den Taylan Büyükşahin'in haberine göre; pandeminin kendini iyice gösterdiği 2020 yılında yabancılar akın akın İstanbul'a geldi. 

Akçakoca turist akınına uğradı Haberi

Akçakoca turist akınına uğradı

Akçakoca sahillerinde deniz sezonu açıldı.


 Akçakoca Turizm Derneği Başkanı Kazım Topuz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilçenin Batı Karadeniz'in incisi konumunda olduğunu söyledi.


 "Hava sıcaklıklarını yükselmesiyle deniz sezonunu açmış bulunuyoruz" diyen Topuz, "Sıcaklığın yükselmesi ve okulların tatil olması nedeniyle otel ve pansiyonlarımızın müşteri sayısı arttı. İşletmelerimizde şu anda yüzde 80 doluluğa ulaşmış bulunmaktayız. İnşallah bu yaz Akçakoca kendini her anlamda aşacaktır" şeklinde konuştu.


Karadeniz’deki dip akıntılarına dikkat edilmesi gerektiğini anlatan Topuz, "Karadeniz'in genelinde alttan akıntı yoğundur. Bu nedenle yüzme bilmeyenlerin denize girmemeleri ve dikkatli olmaları gerekmektedir. Deniz suyu sıcaklığı öğle saatlerinde 22 derece olacak" ifadesini...