28 / 07 / 2024

akçansa çimsa mehmet göçmen

akçansa çimsa mehmet göçmen

Sabancı Holding Çimento Grubu Başkanı Mehmet Göçmen: Ben çevresel kaygılardan ötürü bazı projelerin ertelenmesi fikrine karşıyım. Örneğin Türkiye'nin enerji gereksinimi giderek artıyorsa "ben kesinlikle HES istemiyorum" diyen bir mantığı doğru bulmuyorum.

Vecih Yılmaz kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Akçansa Çimento Sanayi ve Ticaret A.Ş Genel Müdürü Vecih Yılmaz kimdir? Vecih Yılmaz daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Vecih Yılmaz'ın eğitim hayatı nasıldı?   İşte Vecih Yılmaz`ın hayatına dair merak edilenler.

Dr. Markus C. Slevogt kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Akçansa çimento sanayi ve ticaret A.Ş bağımsız üyesi Dr. Markus C. Slevogt kimdir? Dr. Markus C. Slevogt daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Dr. Markus C. Slevogt'ın eğitim hayatı nasıldı?  İşte Dr. Markus C. Slevogt`ın hayatına dair merak edilenler.

Dr. Carsten Sauerland kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Akçansa çimento sanayi ve ticaret A.Ş yönetim kurulu üyesi Dr. Carsten Sauerland kimdir? Dr. Carsten Sauerland daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Dr. Carsten Sauerland'ın eğitim hayatı nasıldı?  İşte Dr. Carsten Sauerland`ın hayatına dair merak edilenler.

Hakan Gürdal kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Akçansa çimento sanayi ve ticaret A.Ş Başkan yardımcısı Hakan Gürdal kimdir? Hakan Gürdal daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Hakan Gürdal'ın eğitim hayatı nasıldı?  İşte Hakan Gürdal`ın hayatına dair merak edilenler.

Burak Orhun kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Akçansa çimento sanayi ve ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Burak Orhun kimdir? Burak Orhun daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Burak Orhun'un eğitim hayatı nasıldı? İşte Burak Orhun`un hayatına dair merak edilenler.

Agro Turizm İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Agro Turizm İnşaat Limited Şirketi Başakşehir'de Mehmet Emir Kama tarafından kuruldu.

Arter Danışmanlık Mimarlık Mühendislik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arter Danışmanlık Mimarlık Mühendislik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de Mehmet Tanrıkulu tarafından kuruldu.

1915 Çanakkale Köprüsü için özel beton!

Akçansa 1915 Çanakkale Köprüsü'nde yalnızca çözüm ortağı değil aynı zamanda özel ürünleriyle AR-Ge kapsamında değişiklikler oluşturuyor.

Akçansa'nın ilk çeyrek cirosu 527 milyon TL oldu!

Türkiye’nin lider yapı malzemeleri şirketleri arasında yer alan Akçansa'nın ilk çeyrek cirosu 527 milyon TL oldu...

Nak Yapı Mimarlık Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nak Yapı Mimarlık Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 330 bin TL sermaye bedeli ile Nurbay Akıncı ve Mehmet Akıncı ortaklığında kuruldu.

İBB Başakşehir'deki Mehmet Selim Kiraz Bilgievi'nin ruhsatını iptal etti!

Başakşehir'de bulunan Şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz Bilgievi'nin ruhsatı İBB tarafından iptal edildi. Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, konuya ilişkin konuştu.

Akçansa hazır beton sektöründe Uluslararası Çevresel Ürün Beyanını yapan ilk şirket oldu!

Akçansa, Global Cement and Concrete  Association tarafından yürütülen çevresel ürün beyan sürecine katıldı ve Türkiye’de bu belgeyi alan ilk hazır beton üreticisi oldu.

Akçansa, 19 yıldır çimento sektörünün en beğenilen şirketi!

Türkiye’nin lider yapı malzemeleri şirketi Akçansa, Zenna Araştırma ve Danışmanlık ile Capital Dergisi iş birliğiyle gerçekleştirilen organizasyonda “Türkiye’nin En Beğenilen Şirketi” seçilerek önemli bir başarıya imza attı.

akçansa çimsa mehmet göçmen Haberi

akçansa çimsa mehmet göçmen

Türkiye ağırlıklı olarak büyümesini inşaata dayandıran bir ülke. Altyapı yatırımları, enerji santralları ve tabii kentsel dönüşüm projeleri... Tüm bunlar inşaat sektörünün ana hammaddesini oluşturan çimento sektörünü de yakından ilgilendiriyor. Sabancı Holding Çimento Grubu Başkanı Mehmet Göçmen, aynı zamanda Türkiye Kurumsal Yönetim Derneği'nin de yönetim kurulu başkanı. Sabancı Çimento Grubu bünyesindeki Akçansa ve Çimsa ile sektörün lider şirketlerinden. 

Dolayısıyla hem çimento sektörünü hem de genel olarak iş dünyasının önündeki sorunları konuştuk. 


- İnşaat sektöründeki hareketlilik ve kentsel dönüşüm çimento sektörünü nasıl etkiliyor? 


Son 6-7 yıldır inşaat sektöründeki hareketlilik doğal olarak çimento sektörüne de ivme kazandırdı. Geçmiş dönemde Türkiye'de inşaat sektörünün yüzde 70'ten fazlası konut inşaatından oluşuyordu. Ekonomide bir dalgalanma olunca inşaat sektörüne bağlı olarak çimentoculuk da etkileniyordu. Bugün geldiğimiz noktada konutun ağırlığı yüzde...