27 / 04 / 2024

Dr. Markus C. Slevogt kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Dr. Markus C. Slevogt kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Akçansa çimento sanayi ve ticaret A.Ş bağımsız üyesi Dr. Markus C. Slevogt kimdir? Dr. Markus C. Slevogt daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Dr. Markus C. Slevogt'ın eğitim hayatı nasıldı?  İşte Dr. Markus C. Slevogt`ın hayatına dair merak edilenler.



Dr. Markus C. Slevogt

Dr.Dr. Markus C. Slevogt 1997 senesinde Almanya Philipps-Üniversitesi’nde İşletme Yüksek Lisansını yapıp sonra sırasıyla; Philipps-Üniversitesi’nde İşletme eğitimi ile Yüksek Lisansı, NYU Stern School of Business, New York, ABD’de Özel bir Banka Yöneticiliği için Yönetici Eğitim Programı, Yönetim ve Teknoloji üzerine Berlin’de eğitimini alıp Genel Müdürlük için Yönetici Geçiş Programlarını bitirmiş, Philipps Üniversitesi’nde Bankacılık & Finans Doktorası yapmıştır. 1998 senesinden sonra Deutsche Bank AG’de türlü pozisyonlarda vazife yapan Slevogt, arkasından ING İsviçre S.A. Bölgesel Pazar Müdürü ve ING Bank A.Ş. Türkiye Genel Müdürü, Ana Varlık Yönetimi vazifelerini yapmıştır. Slevogt, 2012 senesinden itibaren türlü firmalarda Bağımsız Yönetim Kurulu Üyeliği vazifelerini de yapmıştır.

Dr. Markus C. Slevogt kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Dr. Markus C. Slevogt ile ilgili yayınlanan bir Röportajda: 

1. Bize biraz kendinizden söz edebilir misiniz?

1999 senesinde Deutsche Bank AG temsilciliği yaparken Türkiye’ye geldim, İstanbul’a âşık oldum ve 20 seneyi geçen zamandır burada hayatımı sürdürüyorum. Şu anda, birden çok şirkette yönetim kurulu üyeliğinin yanında Bahçeşehir Üniversitesi’nde de öğretim görevlisi ve akademisyenlik vazifesini yaptım.

2. Hobileriniz/boş zaman ilgileriniz neler?

İlk olarak 8 yaşında oynadığım tenis sporu benim için bir heves. Düzenli halde arkadaşlarımla ve türlü gruplarla tenis oynuyorum. Tenisin yanında en keyif aldığım şeyler arasında
 doğa ile iç içe olabileceğim uzun yürüyüşler yapmak var.

 


Geri Dön