14 / 05 / 2024

akçaray enerji hattı

akçaray enerji hattı

Akçaray’ın enerjisini besleyecek olan Alikahya’daki SEDAŞ’a ait indirme merkezinden depo sahasına kadar olan yaklaşık 6 kilometre enerji hattının kazı işlerine başlandı.

Siemens Bulaşık Makineleri kaç lira? 4 Şubat 2023 fiyat listesi...

Akıllı enerji kullanımı ve su tasarrufu sağlayan Siemens Bulaşık Makineleri Home Connect özellikli. Hızlı ve verimli. Peki en pahalı Siemens Bulaşık Makinesi Modeli hangisi, fiyatı ne kadar oldu? İşte detaylar...

Siemens Solo bulaşık makineleri ne kadar? İşte 5 Ocak 2023 fiyat listesi...

Yaşamı kolaylaştıran, akıllı enerji kullanımı ve su tasarrufu sağlayan Siemens Solo bulaşık makineleri ne kadar oldu? İşte Siemens Solo bulaşık makineleri 5 Ocak 2023 fiyat listesi...

Ülkeler alarmda! Gaz sevkiyatı süresiz olarak durdu

Rus enerji şirketi Gazprom, Kuzey Akım boru hattının belirsiz bir süre kapalı kalacağını duyurdu.

Sevkiyat duruyor! Doğalgaz üç günlüğüne kesilecek!

Kuzey Akım boru hattı üzerinden Almanya’ya taşınan Rus doğal gazı üç günlüğüne kesilecek.

Avrupa’ya doğal gaz sevkiyatı durduruluyor! Doğal gaz fiyatları yükselecek mi?

Rusya doğal gazını Almanya’ya taşıyan Kuzey Akım boru hattı üzerinden yapılan doğal gaz sevkiyatı yarından itibaren üç günlüğüne duracak. Kesintinin uzun vadede doğal gaz fiyatlarına yansıyacağı öngörülüyor.

Avrupa'da doğal gaz fiyatı uçtu! Bir haftada yüzde 28,6 arttı!

Avrupa ülkelerinde doğal gaz fiyatı bir haftada yüzde 28,6 arttı. Fiyat artışında, Kuzey Akım boru hattı üzerinden doğal gaz sevkiyatının 31 Ağustos-2 Eylül tarihleri arasında askıya alınacağının açıklanması etkili oldu.

Doğalgaz akışı 3 gün boyunca kesilecek! Son dakika haberi az önce geldi

Rus enerji şirketi Gazprom, Kuzey Akım boru hattından, tek kompresör ünitesinin bakımı nedeniyle 31 Ağustos’tan itibaren 3 günlüğüne doğalgaz akışının durdurulacağını açıkladı.

Gazprom’dan doğalgaz vanasını kapatıyor! İşte detaylar!

Rus enerji şirketi Gazprom, Kuzey Akım boru hattından, tek kompresör ünitesini doğalgaz akışının durdurulacağını açıkladı. İşte detaylar!

Türk Akım Doğal Gaz Boru Hattı projesi 2019 sonuna kadar tamamlanacak!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Rus doğal gazını Türkiye’ye ulaştıracak Türk Akım Doğal Gaz Boru Hattı çalışmalarında sona yaklaşıldığının haberini vererek "İnşallah bir aksilik olmazsa bu yıl sonuna kadar projeyi bitirmiş olacağız" açıklamasını yaptı...

Kocaeli Akçaray Tramvay hattının uzunluğu 20 kilometreye çıktı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Tramvay hattının uzunluğunu 20 kilometreye çıkardı.

Kocaeli'de Akçaray tramvay hattı 620 metre uzatılacak!

Kocaeli'de hizmet veren Akçaray tramvay hattının eğitim kampüsü ile plaj yolu arasındaki yeni hattın test sürüşü yapıldı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin hizmete sunduğu Akçaray tramvay hattı, 620 metre uzatılarak plaj yoluna kadar gidecek...

Kocaeli Akçaray tramvayı Kuruçeşme'ye uzatılıyor!

Vatandaşların memnuniyetini kazanan Akçaray tramvay hattı Kuruçeşme bölgesine uzatılacak. Proje kapsamında inşaat çalışmalarına başlandı.

Akfen Holding'ten 10 milyon TL'lik yatırım!

Son yıllarda büyük yatırımlar yapan ve varlık satışları gerçekleştiren Akfen Holding yeni dönemde 10 milyon TL'lik yatırım yapacak. Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın enerji sektörü başta olmak üzere alım için yeni fırsatlar peşinde olduklarını söyledi.

akçaray enerji hattı Haberi

akçaray enerji hattı


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin hayata geçirdiği Akçaray Tramvay Projesi dört koldan ilerliyor. Alt ve üst yapı çalışmalarının birçok cadde ve sokakta devam ettiği çalışmalarda Akçaray’ın enerjisini besleyecek olan Alikahya’daki SEDAŞ’a ait indirme merkezinden depo sahasına kadar olan yaklaşık 6 kilometre enerji hattının kazı işlerine başlandı.


RAY İMALATLARI SÜRÜYOR


Kocaeli’de ulaşımın çehresini değiştirecek tramvay projesinde daha önce ray imalatına uygun hale getirilen Elzem Sokak’ta ve Necip Fazıl Caddesi’nde ray imalatına devam ediliyor. Emniyet Asayiş Şube Müdürlüğü ile Yeni Cuma Camii önü arasında yer alan D-100 Kuzey Yan Yoldaki yeşil alanda 300 metre hat kazısı tamamlandı ve demir işçiliğine başlanabilmesi için grobetonu atıldı. D-100 Kuzey Yan Yoldaki tramvay çalışmalarında 800 metre alt yapı imalatı bitirildi.



TEMEL KAZI ÇALIŞMALARI


Tramvay depo sahasında bulunan 5000 metrekarelik kapalı alana...