17 / 05 / 2024

akçay Emlak İstasyonu ofisi

akçay Emlak İstasyonu ofisi

Emlak sektöründeki ofis açılışları ile sürdürmeye devam eden Emlak İstasyonu ailesine yeni bir katılım daha gerçekleşti.

Başakşehir Emlak Turizm Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Başakşehir Emlak Turizm Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mesut Altan ve İdris Çakır ortaklığında kuruldu.

Memduh Aslan Akçay kimdir?

Fibabank Yönetim Kurulu Üyesi ve Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi Memduh Aslan Akçay kimdir? Memduh Aslan Akçay daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Memduh Aslan Akçay'ın biyografisi...

Armağan Akçay Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Armağan Akçay Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Armağan Akçay tarafından kuruldu.

Ak Cihan Emlak Gıda Turizm İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ak Cihan Emlak Gıda Turizm İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi  Esenyurt’ta 500 bin TL sermaye bedeli ile  Aman Ullah Towhıdı tarafından kuruldu.

Meydan Başakşehir Emlak Konut GYO detayları!

Meydan Başakşehir Emlak Konut GYO detayları haberimizde yer alıyor. İşte Meydan Başakşehir Emlak Konut GYO detayları ve proje detayları...

Edremit Belediyesi Akçay hizmet binası kamulaştırıldı!

BALIKESİR'in Edremit ilçesinin Akçay mahallesindeki kiralık hizmet binası, kamulaştırılarak belediye mülküne dönüştürüldü.

Emlakçılardan 'Emlak Kanunu' talebi!

Etimesgut Emlak Müşavirliği Dernek Başkanı Hakan Akçam, emlak danışmanlarının mesleklerinde yaşadıkları sorunların çözümü için çalışmalara start verildiğini açıkladı. 

Emlak danışmanlarından hukuki altyapı talebi!

Etimesgut Emlak Müşavirliği Dernek Başkanı ve Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Odası yönetim kurulu üyesi Hakan Akçam, emlak danışmanlarının kanun talep ettiklerini açıkladı.

Temmuz ayında evler daha hızlı el değiştirmeye başladı!

Sahibindencom'un Temmuz Ayı Emlak Endeksi sonuçlarına göre, Türkiye geneli ve üç büyükşehirde satılık konut fiyatları yükselirken, konutlar daha çabuk el değiştiriyor. 

Yaşar Neslihanoğlu'ndan emlak vergisi açıklaması!

CHP Grup Başkanvekili Yaşar Neslihanoğlu, Ankara Büyükşehir Belediye Meclisinin olağanüstü toplantısında konuştu. Neslihanoğlu, "Tüm belediyelerin bu ay yüzde 50 kesintisi var. Bu ay emlak vergisi ayı. Şu ana kadar kaç kişi gelip emlak vergisi yatırdı? Hiç kimse. İnsanlar zor durumda" diye konuştu..

Sakarya Akçay Barajı'nın inşaatı tamamlanıyor!

Kentin geleceğine yönelik en önemli yatırım olan Akçay Barajı projesinde geri sayımın başladığını dile getiren Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, her yönüyle ilklerin projesi olacak Akçay Barajı’nın hem Sakarya’ya hem de Türkiye’ye büyük katkılar sağlayacağını ifade etti.

Emlak vergilerinizi ödediniz mi?

Emlak vergilerinin Mayıs ve Kasım aylarında iki taksit halinde ödenmesi gerekiyor. Dolayısıyla bu ay emlak vergilerinin ilk taksitinin ödenmesi gereken ay...

Kayıp emlak zengini Asım Bayram, obrukta arandı!

Antalya'da geçen ay emlakçısıyla görüşmek üzere evden ayrılan emlak zengini Asım Bayram (82), son görüldüğü Kepez ilçesindeki su dolu obrukta arandı.

akçay Emlak İstasyonu ofisi Haberi

akçay Emlak İstasyonu ofisi

Emlak sektöründeki ofis açılışları  ile sürdürmeye devam eden Emlak İstasyonu ailesine yeni bir katılım daha gerçekleşti.


Brokerlığını Nuran Şener’in yapacağı Emlak İstasyonu Ufuk Gayrimenkul, İkizçay Mah. Plaj Cd. No:19/1 / Edremit / Akçay’da açılıyor.


Franchise ofislerinin bulundukları lokasyonlarda çekim merkezi haline getirmeyi ve mahallenin emlakçısı olmayı hedefleyen Emlak İstasyonu, Franchise ofis sayısını hızla artırarak sektörün kurumsallaşmasına katkı sağlamayı...