01 / 05 / 2024

Akçay Sebze Hali yolu

Akçay Sebze Hali yolu

Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB) Fen İşleri Daire Başkanlığı ekiplerinin il genelinde gerçekleştirdiği ulaşımda kaliteyi arttırma seferberliği kapsamında İskenderun ilçesi Akçay Sebze Hali yoluna genişletme ve kilit parke taşı döşeme çalışmalarına başladı.

Haliç'te imar değişikliği kabul edildi! Kentsel dönüşüm ile yapı stoku iyileştirilecek!

Beyoğlu Belediye Meclisi’nin ekim ayı oturumunda Haliç’in kıyısı için imar planı değişikliği teklifi görüşüldü. Yapılan görüşmelerde Haliç'te kentsel dönüşüm ile yapı stokunun iyileştirilmesi planlandığı belirtildi.

Memduh Aslan Akçay kimdir?

Fibabank Yönetim Kurulu Üyesi ve Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi Memduh Aslan Akçay kimdir? Memduh Aslan Akçay daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Memduh Aslan Akçay'ın biyografisi...

Armağan Akçay Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Armağan Akçay Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Armağan Akçay tarafından kuruldu.

Antalya Hali'nde fiyatlar yükseldi! Domates 8 TL, fasulye 15 TL! Antalya sebze hali 12 Ocak 2023 fiyat listesi

Antalya Büyükşehir Belediyesi Hali'nin 12 Ocak 2023 fiyatları yayımlandı. Güncel listede sebze meyve fiyatlarına gelen zamlar dikkat çekti. İşte diğer sebze ve meyvelerin 12 ocak 2023 fiyat listesi...

Antalya Hali'nde patates 4 TL, kuru soğan 5 TL, patlıcan 6 TL! Antalya sebze hali 11 Ocak 2023 fiyat listesi

Antalya Büyükşehir Belediyesi Hali'nin 11 Ocak 2023 fiyatları belli oldu. Antalya halinde patates 4 TL, kuru soğan 5 TL, patlıcan 6 TL fiyatlarla satışa sunuldu. İşte diğer sebze ve meyvelerin 11 ocak 2023 fiyat listesi...

Altının 6 ay sonraki hali! Analistler açıkladı!

Altında son durum ne? Altın 6 ay sonra ne kadar olacak? İşte analistlerden altın yorumu!

Analistler altının 5 ay sonraki halini açıkladı! İşte detaylar!

Altın ne kadar olacak sorusu vatandaşların kafasını kurcalamaya devam ediyor. İşte analistlerin yaptığı yorumlarla altının 5 ay sonraki hali!

Edremit Belediyesi Akçay hizmet binası kamulaştırıldı!

BALIKESİR'in Edremit ilçesinin Akçay mahallesindeki kiralık hizmet binası, kamulaştırılarak belediye mülküne dönüştürüldü.

14 yılda Tuzla Sebze Hali inşaatının yüzde 20'si tamamlanabildi!

AKP döneminde İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) yönetimi tarafından hazırlanan stratejik planlarda olan Tuzla sebze meyve hali projesinin 14 yılda yüzde 20’sinin yapılabildiği öğrenildi. Stratejik planlara konulan teleferik projelerinin çoğunun da eski yönetim tarafından iptal edildiği belirlendi

Sivas Perakende Sebze Hali projesi başlıyor!

Sivas'ta 15 yıl boyunca çözülemeyen ve özel mülkiyetlere ait Perakende Sebze Halinin tadilat ve çevre düzenlemesi projesine başlanıyor.

Sakarya Akçay Barajı'nın inşaatı tamamlanıyor!

Kentin geleceğine yönelik en önemli yatırım olan Akçay Barajı projesinde geri sayımın başladığını dile getiren Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, her yönüyle ilklerin projesi olacak Akçay Barajı’nın hem Sakarya’ya hem de Türkiye’ye büyük katkılar sağlayacağını ifade etti.

GVNC İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

GVNC İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Nejat Erten, Muharrem İlhan, Murat Ursavaş, N. Ali Arif Chalabi ve Ömer Akçay ortaklığında kuruldu...

Akson Yapı İnşaat ve Elektrik Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akson Yapı İnşaat ve Elektrik Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi  bugün Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Savaş Akçay tarafından kuruldu...

Akçay Sebze Hali yolu Haberi

Akçay Sebze Hali yolu

Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB) Fen İşleri Daire Başkanlığı ekiplerinin il genelinde gerçekleştirdiği ulaşımda kaliteyi arttırma seferberliği kapsamında İskenderun ilçesi Akçay Sebze Hali yoluna genişletme ve kilit parke taşı döşeme çalışmalarına başladı.


İSKENDERUN AKÇAY SEBZE HALİ YOLU GENİŞLETİLEREK KİLİTLİ PARKE TAŞIYLA DÖŞENİYOR


Mevsimsel koşulların etkisiyle eskiyen ve kullanışsız hale gelen yollara parke çalışmaları gerçekleştiren HBB ekipleri, İskenderun’un işlek caddelerinden biri olması itibariyle ihtiyaçları karşılamakta yetersiz kalan güzergâhta hummalı çalışmalar gerçekleştiriyor.


HBB’NİN YOL YAPIM, BAKIM, ONARIM VE İYİLEŞTİRME HİZMETLERİ İL GENELİNDE DEVAM EDECEK 


HBB ekiplerinin hizmetlerini yakından takip eden vatandaşlar, özverili çalışmaların sunulması konusunda hemşehrilerinin ihtiyaçlarını göz önünde bulunduran Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a teşekkürlerini ilettiler.


İl genelinde ulaşıma rahat bir nefes aldıran HBB ekiplerinin kaliteli ve kalıcı hizmetleri hız kesmeden devam edecek. 


Hatay Büyükşehir...