06 / 05 / 2024

akçay turizm

akçay turizm

Ramazan Bayramı için rezervasyonların hızlandığı Edremit Körfezi'nde, otel ve pansiyonlardaki doluluk oranları yüzde 90'a ulaştı.Ayvalık Otelciler ve Pansiyoncular Derneği (AYOP) Başkanı Hatice Arga; "fiyatlarda değişiklik yok" dedi

Ibma İnşaat Turizm Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Ibma İnşaat Turizm Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 2 milyon TL sermaye bedeli ile Mahmut Akçay ve İlkay Bal ortaklığında kuruldu.

Memduh Aslan Akçay kimdir?

Fibabank Yönetim Kurulu Üyesi ve Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi Memduh Aslan Akçay kimdir? Memduh Aslan Akçay daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Memduh Aslan Akçay'ın biyografisi...

Armağan Akçay Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Armağan Akçay Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Armağan Akçay tarafından kuruldu.

Ak Royal Turizm Otelcilik İnşaat Reklam Organizasyon Kuyumculuk Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ak Royal Turizm Otelcilik İnşaat Reklam Organizasyon Kuyumculuk Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda Hakkı Kılınç tarafından kuruldu.

Black Hotel Turizm İnşaat Ve Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Black Hotel Turizm İnşaat Ve Otomotiv Limited Şirketi Küçükçekmece'de Murat Doğan ve Sezer Akçay ortaklığında kuruldu.

Armar Otelcilik Konaklama Turizm Gıda İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Armar Otelcilik Konaklama Turizm Gıda İnşaat Ticaret Limited Şirketi Fatih'te Abdullah Akdeniz ve Gökhan Akçay ortaklığında kuruldu.

Özçak Otelcilik Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Özçak Otelcilik Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Fatih'te 1 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile Aziz Efe tarafından açıldı.

Ersoy Çakır Turizm Seyahat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ersoy Çakır Turizm Seyahat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi  Beyoğlu’nda  150 bin TL sermaye bedeli ile Ersoy Çakır tarafından kuruldu.

Küçük ev akımı turizm sektörünü de etkiledi!

Koronavirüs salgını ile başlayan küçük ev akımı turizm sektörünü de canlandırdı. Doğayla iç içe yaşamak isteyenlerin tercih ettiği bu akım yaşam standartlarını şekillendiriyor. 

Ak-Taş Turizm İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Ak-Taş Turizm İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Ak-Taş Turizm İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Üsküdar'da yapıldı.

Edremit Belediyesi Akçay hizmet binası kamulaştırıldı!

BALIKESİR'in Edremit ilçesinin Akçay mahallesindeki kiralık hizmet binası, kamulaştırılarak belediye mülküne dönüştürüldü.

Genç Ay Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Genç Ay Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 200 bin TL sermaye bedeli ile Leyla Genç tarafından kuruldu.

Armoni Life Hotel Turizm Gıda İnşaat Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece Şubesi açıldı!

Armoni Life Hotel Turizm Gıda İnşaat Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece Şubesi bugün Küçükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Osman Aydın ve Cem Akçay ortaklığında açıldı.

akçay turizm Haberi

akçay turizm

Ayvalık, Sarımsaklı, Akçay, Altınoluk ve Ören gibi turizm merkezlerinin bulunduğu, 115 kilometre sahil uzunluğuna sahip Edremit Körfezi'nde turizmciler adeta bayrama gün sayıyor.


Yaklaşık 127 bin konutun bulunduğu, 25 binden fazla yatağa sahip körfezde, ramazan ayı dolayısıyla ara verilen ya da ertelenen tatil, bayramla kaldığı yerden devam edecek.


Ayvalık Otelciler ve Pansiyoncular Derneği (AYOP) Başkanı Hatice Arga, ilçelerindeki otelciler ve pansiyoncular olarak bayrama yönelik fiyatlarda bir değişikliğe gitmediklerini söyledi.


Arga, Ayvalık başta olmak üzere körfez genelinde otel ve pansiyonlardaki doluluk oranlarının yüzde 90'a ulaştığını vurgulayarak, tatil için bölgeyi tercih edeceklerin daha hızlı karar vermesini istedi.


Derneği arayanları, boş yatağı bulunan tesislere yönlendirdiklerini ifade eden Arga, "Bayramda, tüm otel ve pansiyonlarımız yüzde 100 dolulukla hizmet verecek" dedi.


Körfezde bu yıl tatil sezonunun bir ay uzayacağını belirten...