15 / 05 / 2024

Akdağ Kayak Merkezine nasıl gidilir

Akdağ Kayak Merkezine nasıl gidilir

Alanya'nın yaklaşık 20 yıllık rüyası olan Akdağ Kayak Merkezi için önemli bir adım daha atıldı. Ulaşım sorununun çözülmesi için çalışmalara başlanacak.

Ilgaz Dağı'ndaki kayak merkezine yatırım planı!

Ilgaz Dağı'ndaki Ilgaz 2-Yurduntepe Kayak Merkezi'nde incelemelerde bulunan Kastamonu İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Zafer Karahasan, Ilgaz 2-Yurduntepe Kayak Merkezi'nde 4 konuda çalışma yapacaklarını söyledi.

Salda Gölü'ne teleferik geliyor!

Burdur Valisi Hasan Şıldak, Salda Gölü'nün kenarından başlayıp kayak merkezine kadar ilerleyen bir teleferik projenin peşinde olduklarını söyledi...

Derbent Aladağ kayak merkezine kavuşuyor!

Konya Valisi Yakup Canbolat ve Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek Derbent Aladağ’da kurulması planlanan kayak tesisleri alanında incelemelerde bulundu.

Kars Cıbıltepe Kayak Merkezi'nin yolları yeniden yapılıyor!

Türkiye'nin önemli kış turizm merkezleri arasında yer alan ve Kars İli, Sarıkamış İlçesi'nde bulunan Cıbıltepe Kayak Merkezi, kayak sezonuna hazırlanıyor. Bu kapsamda kayak merkezine giden yollar yenilenmeye başlandı.

Uludağ yaz turizmine açılacak mı?

Yılbaşı tatilini geçirmek üzere gittiğim Uludağ’da yanıtını aradığım soru şuydu: 50 yıldır ulusaldan uluslararası bir kayak merkezine evrilmesi gerekirken, nasıl olur da “bölgesel” sınırlara çekilir?

Akdağ Kayak Merkezi için ulaşım sorunu çözülüyor!

Alanya'nın yaklaşık 20 yıllık rüyası olan Akdağ Kayak Merkezi için önemli bir adım daha atıldı. Ulaşım sorununun çözülmesi için çalışmalara başlanacak.

Akdağ Kayak Merkezi'nde turizm yoğunluğu yaşanıyor!

Akdağ Kayak Merkezi'nde turizm yoğunluğu yaşanıyor. Akdağ Kayak Merkezi'nde 2 yıl aradan sonra yağan karı fırsat bilen aileler, yarıyıl tatilinde çocuklarıyla kayak yapmanın keyfini çıkardı

Erciyes'teki yeni oteller hizmete giriyor!

Erciyes Dağı'ndaki kayak merkezinde tesisleşmeyi büyük oranda tamamladıklarını ve Erciyes'in karını kâra çevirdiklerini belirten Özhaseki, kayak merkezine olan ilginin her geçen gün artmasının sevincini yaşadıklarını söyledi.

Ilgaz Dağı kayak merkezinde haftasonu yoğunluğu!

Türkiye'nin önemli kış turizm merkezlerinden Ilgaz Dağı, hafta sonunda tatilcilerden yoğun ilgi gördü. Hafta sonunu fırsat bilen tatilciler, Ilgaz Dağı kayak merkezine akın etti..

Ladik turizm için değerli!

Başkan ÖZBALCI, ’’Ladik turizm şehri ve yaylara sahip bir yer. Akdağ Kayak tesisimiz kış aylarında kayak sporu, yaz aylarında da çim kayağı sporu için tercih ediliyor.

Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nin otoparkı kanser tedavi merkezine dönüştürüldü!

Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi ' nin otoparkı, Avrupa'nın en nitelikli kan kanseri tedavisi merkezine dönüştürüldü. 42 yataklı hastane ile çok sayıda insan sağlığına kavuştu...

Suphi Daştan: Tekke Mesire Alanı, Akdağmadeni'nin çehresini değiştirecek!

Akdağmadeni Belediye Başkanı Suphi Daştan, Tekke Mesire alanı projesinin Akdağmadeni ilçesinin çehresini değiştireceğini söyledi. Daştan, "Belediyecilik anlamında ilçemiz halkı için güzel şeyler yapmaya ilklere imza atmaya devam ediyoruz" dedi

Akdağmadeni Belediyesi bu yıl 213 dönüm park inşa edecek!

Akdağmadeni Belediye Başkanı Suphi Daştan, Tekke Mesire alanı projesinin Akdağmadeni ilçesinin çehresini değiştireceğini söyledi. Daştan "Bu projenin Belediyemize maliyeti 2 milyon 650 bin TL'dir" dedi.

Akdağ Kayak Merkezine nasıl gidilir Haberi

Akdağ Kayak Merkezine nasıl gidilir

Alanya'da kış turizminin canlanması adına çok önemli bir proje olan ve yaklaşık 20 yıldır Alanya gündemini meşgul eden Akdağ Kayak Merkezi için dün Alanya Orman İşletme Müdürlüğü'nde bir toplantı gerçekleştirildi. Hayata geçmesi halinde ülkenin en cazip kayak merkezi konumuna geleceği bilimsel raporlarla da ortaya konulan Akdağ Kayak merkesi için, ulaşım sorunu olduğu için bugüne kadar yatırımcı bulunamamıştı. Kayak merkezinin önündeki en büyük engel olan ulaşım sorununu ortadan kaldırmak adına Alanya Orman İşletme Müdürlüğü dört kilometrelik yol güzergah belirleme çalışması başlattı. Bu kapsamda dün yapılan toplantıya CHP'li Meclis Üyesi olan Harita Mühendisi Erkan Demirci de katıldı. Toplantıda ulaşımı kolaylaştırmak için gerekli hazırlık ve çalışmalarla ilgili görüş alışverişinde bulunuldu. Dışişleri Bakanı Melüt Çavuşoğlu'nun ilgili birimlere işlerin hızlandırılması için gerekli talimatları verdiği...