19 / 05 / 2024

Akdaş Beton büyük projeleri yakın markajına aldı

Akdaş Beton büyük projeleri yakın markajına aldı

İnşaat tünel kalıp sistemi, konvansiyonel kalıp, baraj, tünel, minare kalıbı, endüstriyel kalıp, duvar kalıbı, kolon kalıbı ve özel tasarım kalıp üreten Akdaş, rotasını büyük projelere çevirdi.

Rekabet Kurumu’ndan çimentoda fırsatçılık yapanlara büyük darbe!

Deprem bölgesinde çimento ve hazır beton sektörlerine ilişkin soruşturmalarına devam eden Rekabet Kurumu, toplam 19 teşebbüse daha soruşturma başlattı. Fırsatçılara göz açtırmayan Rekabet Kurulu, fırsatçılara büyük ceza yağdırdı.

Altında fırın olan binalar büyük risk altında! İstanbul'da tam 4 bin binayı fırınlar eritiyor!

Mega kent İstanbul’da altında fırın olan binalar büyük risk altında. Bilim insanları fırınların ısısıyla beton ve demirin yapısının bozulduğunu belirtirken, İstanbul’da binaların altındaki toplamda 4 bin fırının yönetmeliğe uygun yapılmadığı belirtildi.

Karanfil Group'un Libya'da kurduğu ülkenin en büyük beton üretim tesisi açıldı!

Karanfil Group tarafından Libya'da faaliyete geçirilen ve Kuzey Afrika'nın en büyük beton üretim kuruluşları arasında bulunan beton tesisi açıldı.

Ümraniye Büyük Cami için açılan beton alım ihalesi iptal edildi!

Ümraniye’de inşaatı devam eden Büyük Camii’nin inşaatında kullanılmak üzere açılan hazır beton alım ihalesi ödenek yetmediği için iptal edildi.

Yüksek binalardan ve büyük kentlerden vazgeçmeliyiz!

Serkan Akın, yüksek binalardan, büyük kentlerden, beton ve giydirme plazalardan bir an önce vazgeçmemiz gerektiğini ifade etti.

Recep Akdağ: Büyük depreme hazırlanıyoruz!

Başbakan Yardımcısı Recep Akdağ, İstanbul’da beklenen büyük depreme ilişkin hazırlıkları anlattı.

Bursa Beton Türkiye'nin En Büyük 500 Sanayi Kuruluşu listesinde 437. sırada!

Bursa Beton, Türkiye'nin En Büyük 500 Sanayi Kuruluşu listesinde 49 basamak yükseldi. Firma, 437. sırada yerini aldı.

Tekirdağ Büyükşehir'den yol atağı!

Yol yatırımlarına hız kesmeden devam eden Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi altyapı çalışmalarını tamamladığı yollarda asfalt ve RCC beton yol yapımına başladı.

Kocaeli Büyükşehir'den 4 bin 800 metre yol!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi köy yollarını yenileme çalışmalarını sürdürüyor. Grup köy yollarında çalışma yapan Ulaşım Daire Başkanlığı ekipleri, beton yol uygulamaları gerçekleştiriyor.

Trabzon Büyükşehir'den asfalt rekoru!

2016 yılında 310 kilometre asfalt ve 191 kilometre beton yol yaparak bu alanda Trabzon tarihinin rekorunu kıran Trabzon Büyükşehir Belediyesi, hava şartlarının elverişli olmasını fırsat bilerek yol çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor.

Samsun Büyükşehir'den 750 kilometre yol!

Samsun Büyükşehir Belediyesi’nin beton yol imalatındaki başarısı, Türkiye’de büyük ses getirdi. Ülkedeki tüm belediyeler ve özel idareler, Milli Mücadele Şehri’nin köylerindeki beton yolları konuşuyor.

Erzurum Büyükşehir'den 59 köye yol yatırımı!

Kent merkezine yapılan çalışmaları ilçelerde de uygulayan Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı Yol Yapım Şube Müdürlüğü bir yılda 59 köyde 300 bin metrekare beton kilitli parke taşı döşedi.

Hatay Büyükşehir'den Defne'ye asfalt!

Hatay Büyükşehir Belediye(HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Defne ilçesine bağlı Değirmenyolu Mahallesi ile Bostancık Mahallesi’nde gerçekleştirilen beton asfalt çalışmalarını yerinde inceledi.

Akdaş Beton büyük projeleri yakın markajına aldı Haberi

Akdaş Beton büyük projeleri yakın markajına aldı


İnşaat tünel kalıp sistemi, konvansiyonel kalıp, baraj, tünel, minare kalıbı, endüstriyel kalıp, duvar kalıbı, kolon kalıbı ve özel tasarım kalıp üreten Akdaş, rotasını büyük projelere çevirdi.  İnşaat kalıp sektöründe 23 yıldır faaliyet gösterdiklerini anlatan Akdaş Beton Kalıp Limited Şirketi sahibi Ramazan Akdaş, "İlk yıllarımızda çalışmalarımızı 60 metrekarelik bir alanda sürdürüyorduk. Bugün ise faaliyetlerimizi 2 bin 500 metrekarelik alanda yürütüyoruz. Temeli 1991'de atılan firmamıza Mehmet Akdaş ortak olunca aile şirketi kimliğine kavuştuk. Günlük 120 metre kalıp üretim kapasitesine sahibiz. Kilogram ton olarak ta 3,5 ton ve 8 ton arasında değişiyor" dedi. Büyük projelere kalıplar ürettiklerini belirten Akdaş, "Sektörde özellikle minare kalıp üreticisi bulunmuyor. Yurtdışındaki firmalar da estetikten uzak standart kalıplar üretiyor.  Biz ise kalıpların en ince detayını büe düşünüyoruz. Çünkü...