06 / 07 / 2024

Akdeniz Depo Lojistik Ekipmanları Hırdavat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Akdeniz Depo Lojistik Ekipmanları Hırdavat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Akdeniz Depo Lojistik Ekipmanları Hırdavat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Saniye Kurt tarafından 30 bin TL'lik sermaye bedeli ile 9 Eylül'de Küçükçekmece, Atakent Mahallesi'nde kuruldu.

Mercedes-Benz Actros 1845 LS, MLA Lojistik filosuna katıldı

Yurtiçi taşımacılık, depo ve antrepo taşımacılığı alanlarında faaliyet yapan MLA Lojistik firması, filosuna 40 adet Mercedes-Benz Actros 1845 LS kattı. Buna göre MLA Lojistik’in araç parkındaki Mercedes-Benz marka araçlarının sayısı 75’e çıktı. İşte haberin ayrıntıları...

Kdk Turizm İnşaat Lojistik Depo Anonim Şirketi kuruldu!

Kdk Turizm İnşaat Lojistik Depo Anonim Şirketi Ataşehir'de Baha Safa Kadak tarafından kuruldu.

Mersin Akdeniz'de 11.8 milyon TL'ye icradan satılık 2 depo!

T.C. Mersin 6. İcra Dairesi, Mersin ili, Akdeniz ilçesi, Bağlarbaşı Mahallesi, 145 ada 7 parselde yer alan 2 adet depoyu 11 milyon 845 bin TL'ye satıyor...

Reysaş GYO Adana'da 10 milyon TL'ye depo yaptıracak!

Reysaş GYO'nun Adana'daki gayrimenkulü üzerinde bulunan 46 bin 946,40 metrekarelik arsanın üzerine 31 bin metrekarelik lojistik depo yapılacak. VYT İnşaat ile 10 milyon TL'lik sözleşme imzalandı.

Mersin Akdeniz'de 12.6 milyon TL'ye icradan satılık 5 depo ve arsası!

T.C. Mersin 4. İcra Dairesi, Mersin ili, Akdeniz ilçesi, Karacailyas Mahallesi, 10513 ada 8 parselde yer alan 5 depo ve arsasını 12 milyon 641 bin 500 TL'ye satıyor...

Speedy Lojistik Depo Ve Antrepoculuk Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Speedy Lojistik Depo Ve Antrepoculuk Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Engin Kale tarafından kuruldu. 

Reysaş GYO Çayırova Şekerpınar'da depo inşa edecek!

Reysaş GYO Kocaeli İli Çayırova İlçesi Şekerpınar Mahallesi'nde 14 bin 703,44 metrekarelik arsa üzerinde inşa edilecek 20 bin 523 metrekarelik lojistik depo yapımı için inşaat yapı ruhsatını aldı.

Kiler GYO Esenyurt'tan 4 adet depo aldı!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Esenyurt Lojistik Merkezi'nden 4 adet depo satın aldı.

Yaşar Birleşik'ten Esenyurt'a yeni lojistik merkezi!

Yaşar Birleşik Pazarlama A.Ş., yeni depo ve lojistik merkezi temelini İstanbul'da attı. Başkan Selçuk Yaşar, "Yatırımımız, Avrupa'nın en modern merkezi olacak" dedi

Yaşar Birleşik Pazarlama'dan depo ve lojistik merkezi!

Türkiye'nin önde gelen satış ve dağıtım şirketlerinden olan Yaşar Birleşik Pazarlama, tüketicilere ürünlerini daha hızlı ulaştırmak için İstanbul Avrupa Yakası Depo ve Lojistik Merkezi temel atma törenini gerçekleştirdi.

Total Lojistik, Antalya'da 4 bin paletlik depo inşa edecek!

Total Lojistik, 2017 yılında da Antalya'da 15 milyon TL yatırım maliyetinde 40 bin paletlik yeni bir deponun inşaatına başlayacak.

Osmangazi Köprüsü Yalova'yı depo merkezi yapacak!

E-ticaret şirketleri Osmangazi Köprüsü’yle Yalova’yı depo merkezi yapacak. Sefamerve.com CEO’su Metin Okur, “Organize lojistik merkeziyle Yalova ihracat üssü olur” dedi.

TOKİ Antalya lojistik depo ve nizamiye binası inşaat ihalesi bugün!

TOKİ Antalya ilinde 1'er adet lojistik depo ve nizamiye binalarının yapım inşaatı işi ihalesi bugün saat 14.00'te, TOKİ İstanbul Hizmet Binası'nda gerçekleşecek.

Akdeniz Depo Lojistik Ekipmanları Hırdavat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

Akdeniz Depo Lojistik Ekipmanları Hırdavat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Akdeniz Depo Lojistik Ekipmanları Hırdavat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Saniye Kurt tarafından 30 bin TL'lik sermaye ile 9 Eylül'de kuruldu. 


Akdeniz Depo Lojistik Ekipmanları Hırdavat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İkamet amaçlı olmayan binaların inşaatı (fabrika, atölye vb. sanayi üretimini amaçlayan binalar ile hastane, okul, otel, işyeri, mağaza, alışveriş merkezi, lokanta, kapalı spor tesisi, cami, kapalı otopark, tuvalet, vb. inşaatı) 


Akdeniz Depo Lojistik Ekipmanları Hırdavat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Küçükçekmece, Atakent Mahallesi, Akasya Sokak, 3. Etap No:B...