24 / 05 / 2024

Akdeniz Gayrimenkul adres

Akdeniz Gayrimenkul adres

Akdeniz Gayrimenkul Anonim Şirketi, Ali İbrahimağaoğlu, Hüseyin Avni İbrahimağaoğlu ve Yurdagül Korkmaz tarafından 40 milyon TL'lik sermaye bedeli ile 20 Haziran 2014 tarihinde Ataşehir'de kuruldu.

Gayrimenkul danışmanlık şirketi Property Guides: Türkiye, Avrupalı emekliler için en uygun adres! 

Gayrimenkul danışmanlık şirketi Property Guides, Avrupalı emeklilerin en uygun şartlarda yaşayabileceği ülkenin Türkiye olduğunu belirtti. Ayrıca Türkiye'yi ikinci sırada Almanya, üçüncü sırada ise Yunanistan takip etti.

Manavgat Akdeniz Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu! 

Manavgat Akdeniz Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 6 milyon 537 bin 428,22 TL sermaye bedeli ile Hatice Zeynep Bodur Okyay, Osman Okyay, Yusuf Kınay ve Kadri Tarık Özçelik ortaklığında kuruldu.

Ares 2000 İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Yönetim Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ares 2000 İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Yönetim Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi 200 bin TL sermaye bedeli ile Esenyurt'ta Mila Akdeniz, Şerefnaz Demirer ve Uğur Can Erşen ortaklığında kuruldu.

Akdeniz Gayrimenkul İnşaat Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Akdeniz Gayrimenkul İnşaat Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi dün Kağıthane’de  Hasan Akdeniz tarafından kuruldu.

Mersin Akdeniz'de 9.2 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

T.C. Mersin 8. İcra Dairesi, Mersin ili, Akdeniz ilçesi, Homurlu Mahallesi'nde yer alan tarla ve seraları 9 milyon 163 bin 379 TL'ye satıyor...

Mersin Akdeniz'de 9.6 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

T.C. Mersin 3. İcra Dairesi, Mersin ili, Akdeniz ilçesi, Homurlu Mahallesi, Devecimusa Mevkii, 188 ada 18 parselde yer alan gayrimenkulü 9 milyon 637 bin 175 TL'ye satıyor...

Mersin Akdeniz'de 23.5 milyon TL'ye satılık 4 gayrimenkul!

T.C. Mersin 6. İcra Dairesi, Mersin İli, Akdeniz ilçesinde yer alan 4 gayrimenkulü 23 milyon 531 bin 234 TL'ye satıyor...

Mersin Akdeniz'de 13.9 milyon TL'ye icradan satılık fabrika ve arsası!

Mersin 3. İcra Dairesi, Akdeniz İlçesi'ndeki Nacarlı Mahallesi'nde bulunan fabrika binası ve arsası satışa çıktı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 13 milyon 939 bin 768 TL olarak belirlendi. 

Peak Gayrimenkul Turizm Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Peak Gayrimenkul Turizm Ticaret Anonim Şirketi bugün Fatih'te 600 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Oğuz Akdeniz tarafından kuruldu. 

Mersin'de 6.8 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Mersin 7.İcra Dairesi, Mersin İli, Akdeniz İlçesi, Yaka Mahallesi'ndeki 131 Ada, 3 Parselde kayıtlı benzin, mazot, LPG ve Servis İstasyonu niteliğindeki gayrimenkulü  6 milyon 800 bin 4 TL'ye icradan satıyor...

Burdur'da 6 bin 83 gayrimenkulün kapısı ilk kez açıldı!

CK Enerji Akdeniz Elektrik’in Gayrimenkulün Enerjisi Raporu yayınlandı. Rapora göre, Burdur'da 6 bin 83 gayrimenkulün kapısı ilk kez açıldı.

2018’in gayrimenkul enerjisi raporu açıklandı!

CK Enerji Akdeniz Elektrik Genel Müdürü Erol Değerli, kendilerini sadece elektrik satışı yapan bir şirket olarak görmediklerini, teknolojiye yaptıkları yatırımla gayrimenkul sektörüne de ışık tuttuklarını dile getirdi.

Isparta'da her gün 20 gayrimenkulün kapısı ilk kez açıldı!

CK Enerji Akdeniz Elektrik tarafından Gayrimenkulün Enerjisi Raporu açıklandı. Verilere göre, Isparta'da her gün 20 gayrimenkulün kapısı ilk kez açıldı.

Akdeniz Gayrimenkul adres Haberi

Akdeniz Gayrimenkul adres

Akdeniz Gayrimenkul Anonim Şirketi, Ali İbrahimağaoğlu, Hüseyin Avni İbrahimağaoğlu, Yurdagül Korkmaz tarafından 40 milyon TL'lik sermaye ile 20 Haziran'da kuruldu. 


Akdeniz Gayrimenkul Anonim Şirketi'nde Ali İbrahimağaoğlu Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda, Hüseyin Avni İbrahimağaoğlu ve Yurdagül Korkmaz ise Yönetim Kurulu Üyeliği'nde yer alıyor. 


Akdeniz Gayrimenkul Anonim Şirketi iş konusu; Şirket kanunen yasaklanmamış her türlü ekonomik amaç ve konuda işlem yapabilir. Aşağıda gösterilen işlerle iştigal şirketin ana amaç ve konusunu teşkil eder. Kendine ait gayrimenkulün alınıp satılması (kendine ait binalar, devre mülkler, araziler, müstakil evler, vb.) Yurt içinde ve yurt dışında, resmi ve özel, gerçek ve tüzel kişilere ait her türlü arazi, bina, konut, dükkan, ofis, otel, arsa, ve benzeri her türlü gayrimenkulün satın alınması, işletilmesi, kiralanması, satılması, inşaat işlerinin taahhüdü, muhtelif yıllara sâri...