02 / 05 / 2024

akdeniz sahil yolunda kaç tünel var

akdeniz sahil yolunda kaç tünel var

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, Akdeniz Sahil Yolu projesi kapsamında yapımı tamamlanan Silifke ilçesindeki Boğsak Tüneli'nin açılış töreninde yaptığı konuşmada yol üzerinde 22 tünelin olacağını söyledi...

12 saatlik yol 5 saate düşüyor! Akdeniz’de 3 tünel ve 1 viyadük açılacak

Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, Akdeniz Sahil Yolu'nda bu sene üç tünel ve bir viyadüğün hizmete açılacağını belirtti. İşte detaylar…

Mersin Akdeniz'de kentsel dönüşüm için adım atıldı!

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Lütfi Elvan, "Akdeniz'imizin modern bir kent haline dönüşmesi yolunda yapacağımız çalışmaları, önceliklerimizi ortaya koyduk ve bu çerçevede Barış ve Bahçe mahallelerimizde bir kentsel dönüşüme başlama kararı aldık" dedi.

Akdeniz Sahil Yolu Projesi'nde 5 tünel ve 2 viyadük daha açılacak!

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Lütfi Elvan, Mersin ile Antalya'yı bağlayan Akdeniz Sahil Yolu Projesi'nde bu yıl 5 tünel ile 2 viyadüğü daha açacaklarını söyledi.

Akdeniz Sahil Yolu Projesi'nin akıbeti mecliste!

Akdeniz Sahil Yolu Projesinin akıbeti meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Çelik, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Erciş Belediyesi arazi tahsis ihalesini iptal etti!

Van’ın Erciş Belediye Meclisi, kayyum döneminde sahil yolunda bulunan arazilerinin 25 yıllığına yap-işlet-devret modeliyle özel bir firmaya tahsis eden ihaleyi iptal etti. Yapılan oylamada AKP'li üyeler de iptal kararına destek verdi.

Büyükyalı'da sona yaklaşıldı!

Emlak Konut güvencesiyle, Özak GYO, Ziylan Gayrimenkul ve Yenigün İnşaat ortaklığında, İstanbul Kazlıçeşme sahil yolunda hayata geçirilen Büyükyalı İstanbul projesinde sona yaklaşıldı. 

Büyükyalı'da inşaat 2 bin 300 çalışanla hızla sürüyor!

İstanbul Kazlıçeşme sahil yolunda inşaatı devam eden Büyükyalı projesinde inşaat 2 bin 300 çalışanla hızla sürüyor..

Akdeniz Sahil Yolu Projesi 2019'da açılacak!

Akdeniz Sahil Yolu Projesi’nde sona yaklaşıldı. 2019 yılı Aralık ayında bitecek projede 39,8 km uzunluğunda 34 adet tünel yapılıyor.

İzmir’de ev kiraları yükseldi!

Ege ve Akdeniz sahil kesimindeki kiralık fiyatlarında önemli hareketlilik yaşanıyor. Hürriyet Emlak Mayıs 2018 Emlak Endeksi verilerine göre  5 büyük il içerisinde son 6 ayda kiralık konutların metrekare fiyatlarında İzmir’in Çeşme ve Seferihisar ilçelerindeki artış dikkat çekti. 

Akdeniz Sahil Yolu inşaatında son durum!

Mersin ve Antalya'yı birbirine bağlayacak olan Akdeniz Sahil Yolu Projesi kapsamında, Mersin'in Anamur ilçesinde inşası tamamlanan viyadük ve tünel trafiğe açıldı.

DKY Sahil'de yılbaşı indirimi!

DKY İnşaat imzasıyla  Kadıköy'den Tuzla'ya uzanan 12 kilometrelik sahil yolunda inşa edilen DKY Sahil projesinde avantajlı satışlar devam ediyor. 

Akdeniz Sahil Yolu projesiyle Mersin-Antalya arası 4 saate düşecek!

Akdeniz Sahil Yolu Projesi kapsamında yapımı süren tünel ve viyadükleri inceleyen Mersin Valisi Ali İhsan Su, projenin tamamlanmasıyla Mersin-Antalya arasının 4 saate düşeceğini söyledi..

Akdeniz Sahil Yolu Projesi'nde son durum!

Mersin ve Antalya arasındaki ulaşım süresini kısaltacak olan Akdeniz Sahil Yolu Projesi hızla ilerliyor.

akdeniz sahil yolunda kaç tünel var Haberi

akdeniz sahil yolunda kaç tünel var


Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, "3. Havalimanı Projesi, tam 150 milyon yolcuya hizmet verecek bir proje. Bu projeyi de engellemek istiyorlar. Özellikle yurt dışında, Avrupa'nın değişik ülkelerinde bazı yazarlar, çizerler bu havalimanı aleyhine yazılar yazıyor. Buradaki kardeşleri de bu yazıları, bilgileri alıp 3. havalimanının yapılamayacağını, yapılmaması gerektiğini ifade ediyor" dedi.


Bakan Elvan, Akdeniz Sahil Yolu projesi kapsamında yapımı tamamlanan Silifke ilçesindeki Boğsak Tüneli'nin açılış töreninde yaptığı konuşmada, alana gelirken bir öğretmenin kendisine verdiği mektubu okuyarak, koalisyon hükümeti dönemindeki Ulaştırma Bakanı'nın ilçe gezisi sırasında bu öğretmene Mersin ile Antalya arasındaki yol için "Türkiye'de hiçbir hükümet bu yola kazma dahi vurmaya cesaret edemez. Hayalci olmayın. Bu yolu yapmaya Türkiye'nin bütçesi yetmediği gibi, Avrupa'nın bile bütçesi yetmez" dediğini anlattı.


Kendilerinin diğer iktidarlardan...