30 / 04 / 2024

Akdeniz Tasarım Uygulama İnşaat adres

Akdeniz Tasarım Uygulama İnşaat adres

Akdeniz Tasarım Uygulama İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Neriman Akdeniz tarafından kuruldu. 

Poyraz Craft Proje Tasarım Uygulama Limited Şirketi Kuruldu!

Poyraz Craft Proje Tasarım Uygulama Limited Şirketi Şişli’de 20.000,00 TL sermaye bedeli ile Mevlüt Okan Hazinedaroğlu tarafından kuruldu.

Özalt Tasarım Ve Uygulama Mühendislik Mimarlık İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Özalt Tasarım Ve Uygulama Mühendislik Mimarlık İnşaat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Bülent Özkaya tarafından kuruldu.

Demir Port Zemin İnşaat Taahhüt Proje Tasarım Uygulama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demir Port Zemin İnşaat Taahhüt Proje Tasarım Uygulama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de Oğuz Demir tarafından kuruldu.

Uk Tasarım Mimari Proje Ve Uygulama Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uk Tasarım Mimari Proje Ve Uygulama Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta Uğur Karadağ tarafından kuruldu.

İz Design Office Mimarlık Tasarım Ve Uygulama Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İz Design Office Mimarlık Tasarım Ve Uygulama Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de Ahmet Emirahmetoğlu ve Gözde Emirahmetoğlu ortaklığında kuruldu.

Zor Mimarlık Tasarım Ve Uygulama Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zor Mimarlık Tasarım Ve Uygulama Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da Mehmet Zor tarafından kuruldu.

Mot İçmimarlık Tasarım Proje Uygulama İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mot İçmimarlık Tasarım Proje Uygulama İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de Müslüm Oğuzhan Türkoğlu tarafından kuruldu.

Bilgiarchitects Mimari Tasarım Ve Uygulama Limited Şirketi kuruldu!

Bilgiarchitects Mimari Tasarım Ve Uygulama Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Aydın Bilgi tarafından kuruldu.

Sualtı Tasarım Ve İç Mimarlık Uygulama Hizmetleri Limited Şirketi Eyüpsultan Şubesi açıldı! 

Sualtı Tasarım Ve İç Mimarlık Uygulama Hizmetleri Limited Şirketi Eyüpsultan Şubesi Eyüpsultan'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Begüm Kavruk tarafından açıldı. 

Pikaro Seramik Tasarım Uygulama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pikaro Seramik Tasarım Uygulama Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mert Bahadır tarafından kuruldu.

Gh Mimari Tasarım Uygulama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gh Mimari Tasarım Uygulama Ticaret Limited Şirketi Kağıthane’de  200 bin TL sermaye bedeli  ile Gönül Haseki tarafından kuruldu.

Ed Mimari Tasarım Uygulama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ed Mimari Tasarım Uygulama Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Filiz Demirci tarafından kuruldu.

Lande Yapı Mimarlık Tasarım Uygulama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lande Yapı Mimarlık Tasarım Uygulama Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdulhasan Önder tarafından kuruldu.

Akdeniz Tasarım Uygulama İnşaat adres Haberi

Akdeniz Tasarım Uygulama İnşaat adres

Akdeniz Tasarım Uygulama İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Neriman Akdeniz tarafından kuruldu. 

Akdeniz Tasarım Uygulama İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
1-Her türlü resmi ve özel kuruluşların, evlerin, iş yerlerinin mimarlık ve iç mimarlık hizmetlerini verebilmek için, fizibilite, tasarım ve çizimlerini yapmak. Buna bağlı olarak yapılan tasarımların uygulamasını, dekorasyonunu ve tadilatını yapmak. 2-Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethaneinşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ..ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler

Akdeniz Tasarım Uygulama İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres: Halil Rıfat Paşa Mh.Y.Havuz Sk.B Blk.Perpa İş Ap.N 1 B/698...