20 / 05 / 2024

akdeniz turizmde liderliğini koruyor

akdeniz turizmde liderliğini koruyor

Akdeniz bölgesinin dünya turizmindeki payı her geçen yıl artıyor. Ziyaretçi sayısında yüzde 30, gelirde yüzde 25'in üzerinde olan Akdeniz çanağı, sahip olduğu potansiyelle de dünya turizminin merkezi konumunda yer alıyor.

Yatırımla en çok göç alan ülkeler belli oldu! Vatandaşlık ve oturum için konut yatırımcılarının gözü o ülkelerde!

Yatırım Göç Programları 2024 raporu belli oldu. Rapora göre yatırımla en çok göz edilen ülkeler açıklandı. Malta, küresel vatandaşlık programlarında üst üste dokuzuncu yılında liderliğini koruyor. 

Her beş motosikletten birini Honda satarak, satışlarını ikiye katladı!

Honda Motosiklet, Türkiye motosiklet pazarındaki liderliğini 9’uncu senesinde de sürdürüldüğü açıklandı. 

Viven İnşaat, 2024'te yeni projeleri ile gayrimenkul sektörüne hız kazandıracak

Viven İnşaat, İzmir ve Çeşme’de hayata geçirdiği yeni projeleri ile gayrimenkul sektöründe liderliğini sürdürmeyi amaçlıyor. Şirket tarafından  2023 yılı değerlendirildi ve 2024 yılına dair hedefler ve yeni projeler paylaşıldı. 

Steam, en çok satanları duyurdu! İşte o liste

Steam, mutat olarak yayınladığı en çok satanlar listesinin duyurusunu yaptı. Türkiye'de 21 Mart ile 28 Mart tarihleri içerisinde en çok satanlar tespit edildi. Popüler FPS oyunu, liderliğini sürdürdü.

Dünyada en çok satan otomobil markası hangisi? Açıklandı...

Japon otomobil üreticisi Toyota, 2022 yılında 10 milyon 483 bin 24 araç satışıyla Volkswagen'e karşı liderliğini pekiştirerek küresel satışlardaki liderliğini üçüncü yıla taşıdı. İşte detaylar...

Otokar’dan rekor! 14'üncü kez pazar lideri oldu

Koç Topluluğu şirketlerinden Otokar, bir kez daha otobüs sektöründeki liderliğini yenileyerek 14’üncü kez Pazar lideri oldu.

Akdeniz Yatırım Holding Tarsan'ın yüzde 80'ini satın alacak

12 yıldan bu yana borsada işlem gören ve özel güvenlik sektörüyle başladığı faaliyetlerini 25 yılda fiziki satın almalar yaparak çeşitlendiren Akdeniz Yatırım Holding, yeni bir satın alma kararı daha aldı.

Kanuni motosikletlere yüzde 25 peşinat ve 60 ay senetli taksit imkanı İşte 28 Eylül 2022 Kanuni fiyat listesi

Kanuni motosiklet Cafe Racer tarzı yüzde 100 elektrikli modelleri Süper Soco TC ve Süper Soco TC MAX ile hem elektrikli motosiklet teknolojisini hem de yolların liderliğini yapıyor. İşte Kanuni Süper Soco TC’nin güncel satış fiyatı.

Mersin Akdeniz'de altyapı sorununun çözümü kentsel dönüşüm!

Mersin'de Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, ilçedeki imar ve altyapı sorunlarının kentsel dönüşüm ile çözüleceğini dile getirdi. 

Akdeniz Su Ürünleri İhtisas OSB'nin ÇED sürecinde son aşamaya gelindi!

Adana'nın Karataş ilçesinde kurulacak proje hakkında bilgi veren Akdeniz Su Ürünleri ve Hayvansal Mamuller İhracatçıları Birliği Başkan Vekili Ali Can Yamanyılmaz, Çevresel Etki Değerlendirme raporunun son aşamaya geldiğini belirtti.

Almanya'daki ev kiraları cep yakıyor!

Almanya’daki ev kiraları ve emlak fiyatı artışlarında Münih liderliğini yine korudu. Konut kiralarıyla ilgili istatistik verilerini yayımlayan statista’nın son yaptığı açıklamaya göre Bavyera’nın başkenti Münih’te ortalama kira bedeli metrekare başına 18 euro 61 cent oldu.

 Mersin Akdeniz için kentsel dönüşüm çağrısı! 

Mersin Akdeniz Belediye Başbakanı M. Mustafa Gültak, ilçe için kentsel dönüşüm çalışmalarının bir an önce hayata geçmesi gerektiğini dile getirdi. 

Akdeniz'de 7 büyüklüğünde deprem bekleniyor!

Jeofizik Mühendisi Atakan Yüklü, Akdeniz'de yaşanan deprem fırtınaları sebebiyle Helen Yayı Girit Adası bölgesinde 7 büyüklüğünde deprem beklendiğini belirtti... 

akdeniz turizmde liderliğini koruyor Haberi

akdeniz turizmde liderliğini koruyor

Akdeniz bölgesinin dünya turizmindeki payı her geçen yıl artıyor. Ziyaretçi sayısında yüzde 30, gelirde yüzde 25'in üzerinde olan Akdeniz çanağı, sahip olduğu potansiyelle de dünya turizminin merkezi konumunda yer alıyor. Çeşitli kaynaklardan derlenen verilere göre, Dünya Turizm Örgütü (UNVVTO) Akdeniz bölgesini 21 ülkeyle sınıflandırıyor. Arnavutluk, Bosna-Hersek, Cezayir, Fas, Fransa, Hırvatistan, İspanya, İsrail, İtalya, Karabağ, Kıbrıs (Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti ve Güney Kıbrıs Rum Yönetimi), Libya, Lübnan, Malta, Mısır, Monaco, Slovenya, Suriye, Tunus, Türkiye ve Yunanistan'dan oluşan Akdeniz çanağında, en fazla ziyaretçiyi çeken ve en fazla geliri elde eden ise Fransa ile İspanya. Türkiye, İspanya, Fransa, Yunanistan, İtalya ve Mısır bölgedeki seyahat endüstrisinin merkez üssü konumunda. Öte yandan, Avrupa turizminin en büyük iki pazarı olan Almanya ve İngiltere, Akdeniz destinasyonlarının...