28 / 04 / 2024

Akdeniz Üniversitesi kiralık iş yeri

Akdeniz Üniversitesi kiralık iş yeri

Akdeniz Üniversitesi Rektörlüğü Yakut Çarşısı içerisinde bulunan toplam 29 adet dükkanı kiraya verecek.

Akdeniz Üniversitesi 29 iş yerini kiraya veriyor!

Akdeniz Üniversitesi Rektörlüğü Yakut Çarşısı içerisinde bulunan toplam 29 adet dükkân yerlerini kiraya verecek.

Konut sektörü mercek altına alındı! Satılık ve kiralık konut fiyatları düşüyor! 

Sahibinden.com, Bahçeşehir Üniversitesi Ekonomik ve Toplumsal Araştırmalar Merkezi (BETAM) tarafından hazırlanan “sahibindex Kiralık ve Satılık Konut Piyasası Görünümü” Şubat raporunda kiralık ve satılık konut piyasası mercek altına alındı.

Konut fiyatları mercek altında! Satılık ve kiralık konut fiyatları düşüyor!

Sahibinden.com, Bahçeşehir Üniversitesi Ekonomik ve Toplumsal Araştırmalar Merkezi (BETAM) ortaklığıyla hazırlanan “sahibindex Kiralık ve Satılık Konut Piyasası Görünümü” Ocak raporunda kiralık ve satılık konut piyasasındaki değişimler mercek altına alındı. 

Kiralık konuta talep arttı, satılık konut fiyatları düştü!

Bahçeşehir Üniversitesi Ekonomik ve Toplumsal Araştırmalar Merkezi ve sahibindencom işbirliği ile hazırlanan sahibindex Kiralık ve Satılık Konut Piyasası Görünümü ağustos ayı sonuçları açıklandı. Buna göre kiralık konuta talep artarken, satılık konut fiyatları düştü.

İstanbul`da kiralık ev fiyatları zirve yaptı!

Bahçeşehir Üniversitesi'nin yaptığı ankete göre Kasım ayında yıllık kira artış oranı yüzde 168'e çıktı. Rapora göre m2 başına en yüksek artış yüzde 147,7 ile İstanbul'da kiralık dairelerde yaşandı. Bunu yüzde 150 ile Ankara ve yüzde 160 ile İzmir izledi.

Kiralık konut fiyatları en çok hangi illerde arttı?

sahibinden ve Bahçeşehir Üniversitesi Ekonomik ve Toplumsal Araştırmalar Merkezi  (BETAM) işbirliği ile hazırlanan “Konut Piyasası Görünümü” raporunun 4'üncüsü açıklandı. Rapora göre, baharın başlaması ile birlikte satılık ve kiralık konut sektörleri hareketlendi. 

Koronavirüs kiralık havuzlu villalara talebi artırdı!

Ulusal Havuz Enstitüsü Başkanı Korcan Kurtoğlu yaptığı açıklamada Ege ve Akdeniz bölgesinde Çeşme ve Bodrum gibi tatil mekanları başta olmak üzere insanların yazlıklarını kiraladığını söyleyerek, kiralık havuzlu villalara rağbeti artırdığını belirtti.

Akdeniz Üniversitesi yerleşkesinde inşaat iskelesi çöktü!

Akdeniz Üniversitesi yerleşkesinde yapımı süren Morfoloji Bölümü ek binası inşaatında iskelenin çökmesi sonucu 6 işçi yaralandı, göçük altındaki bir işçiyi kurtarma çalışmalarının ise sürdüğü bildirildi.

Akdeniz Üniversitesi Mutfak Sanatları MYO açıldı!

Kemer'e bağlı Göynük Mahallesi'nde Akdeniz Üniversitesi'ne (AÜ) bağlı Göynük Mutfak Sanatları Meslek Yüksekokulu (MYO) törenle açıldı. AÜ Göynük Mutfak Sanatları MYO'nun açılış törenine birçok kişi katıldı.

Akdeniz Üniversitesi'nin yeni fakültesinde sona gelindi!

Kumluca'da inşaatı devam eden Akdeniz Üniversitesi'ne bağlı Sağlık Bilimleri Fakültesi'nde, Kumluca Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'nce yürütülen çevre düzenlemesi çalışmalarında sona gelindi.

Akdeniz Üniversitesi camisinde 1,5 ton keçi kılı kullanılacak!

Akdeniz Üniversitesi Yerleşkesi'nde yapılan İlahiyat Fakültesi Camisi'nin kubbe kaplamasında içinde 1,5 ton keçi kılı da bulunan bir karışım kullanılacak.

Akdeniz Üniversitesi'nden yurt ve sosyal tesis ihalesi!

Akdeniz Üniversitesi, öğrenci yurdu ve sosyal tesis yapım işi irtifak hakkı tesisi ihalesi yapılacak. 22 Nisan'da yapılacak olan ihalede 2 yıllık tahmini irtifak hakkı bedeli 505 bin TL+KDV, inşaatın tahmini bedeli 52 milyon TL...

Salim Taşçı: Kiralık ev bulmak neredeyse imkansızlaştı!

Emlak Müşaviri Salim Taşçı, "Kentsel dönüşüm çerçevesinde evleri yıkılanların kiraya çıkmaları, nufus artışı, göçler ve yabancılar nedeniyle başta Ankara olmak üzere kiralık ev bulmak neredeyse imkansızlaştı" dedi

Nidakule Göztepe A sınıfı kiralık ofis alanları Leed Gold sertifikalı!

İstanbul Anadolu Yakası’nda, şehrin iki ana otoyolundan biri olan D-100 üzerinde yer alan Nidakule Göztepe projesi Leed Gold sertifikalı A sınıfı kiralık ofis alanlarını müşterilerine sunuyor.

Akdeniz Üniversitesi kiralık iş yeri Haberi

Akdeniz Üniversitesi kiralık iş yeri

Akdeniz Üniversitesi Rektörlüğü, Akdeniz Üniversitesi Mülkiyetinde olan üniversite merkez yerleşkesi Yakut Çarşısı içerisindeki toplam 29 adet dükkanı işletilmek üzere kiraya verecek.

KİRALAMA İHALE İLANI
Akdeniz Üniversitesi Rektörlüğünden:
Akdeniz Üniversitesi Mülkiyetinde olan, Üniversitemiz merkez yerleşkesi Yakut Çarşısı Yaşam Alanı içerisinde bulunan toplam 29 adet dükkân yerlerinin işletilmek üzere kiralanması 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunun 45. maddesi gereğince “Açık Teklif Usulü” ile ihale edilecektir.
1) İDARENİN
a) Adresi : Akdeniz Üniversitesi Rektörlüğü İdari ve Mali İşler
Daire Başkanlığı
Dumlupınar Bulvarı Merkez Yerleşke / ANTALYA
b) Telefon ve Faks No : 0242 310 16 70 – 0242 227 44 00 (7022)
Faks: 0242 310 15 01
c) Elektronik posta adresi (varsa) : [email protected]
2) İHALE KONUSU İŞİN
a) Niteliği : Kiralama işi
b)...