02 / 05 / 2024

Aken Solar ges

Aken Solar ges

Güneş enerjisi sektörüne anahtar teslim güneş enerji santrali (GES) kurarak, hizmet veren Aken Solar, İtalyan ortağı Nuove ile aldığı projeyi dört aydı sonuçlandırıyor.

Erkan Petekkaya'nın sahibi olduğu şirket İzmir'den 250 dönüm arazi satın aldı! GES tesisi kurulacak!

İzmir’in Karaburun ilçesi Küçükbahçe Köyü’nden 250 dönümlük arsa alan Erkan Petekkaya'nın sahibi olduğu Nano Yenilenebilir Enerji Yatırımları Anonim Şirketi buraya GES ve Elektrik Depolama Tesisi kuracak.

Duman Solar Enerji Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Duman Solar Enerji Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Burak Duman tarafından kuruldu.

Solar Shield Window Cam Film İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Solar Shield Window Cam Film İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Kağıthane’de 1.000.000,00 TL sermaye bedeli ile Ömer Akdeniz tarafından kuruldu.

Günhan Solar Enerji Ve Lojistik Limited Şirketi kuruldu!

Günhan Solar Enerji Ve Lojistik Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Peıpeı Zhang tarafından kuruldu.

Halkbank GES başvuru nasıl yapılır? Halkbankası devlet destekli kredi veriyor mu?

Halkbankası kredi başvurusuna dair detaylar merak edilmektedir. Peki Halkbank GES başvuru nasıl yapılır? Halkbankası devlet destekli kredi veriyor mu? İşte detaylar!

Ges Hafriyat İnşaat Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ges Hafriyat İnşaat Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Gürkan Şahin tarafından kuruldu.

GES’te büyük kazanç! Bugün son gün, paralar hesaplara yatırılıyor

Yatırımcıların Türk lirası cinsi varlıklara yönelimlerinin teşvik edilmesi amacıyla Gelire Endeksli Devlet İç Borçlanma Senedi (GES) için kamu bankalarınca talep toplama bugün bitiyor.

GES için flaş açıklama! İşte biteceği tarih

Gelire Endeksli Senet (GES) ihracatına ilişkin süre yarın bitiyor. Yatırımcılar en az 100 lira tutarında senet alabilirler. İşte GES'le ilgili merak edilenler.

Gelire endeksli senet nedir? GES nedir?

GES nedir? Gelire endeksli senet nedir? soruları şu sıralarda sıkça sorulan sorular arasında yer alıyor. İşte gelire endeksli senet hakkında merak edilenler!

GES nedir? GES ne anlama geliyor? Gelire Endeksli Senet talep toplama başvurusu nasıl yapılır?

GES başvurularına dair araştırmalar bugün itibariyle başladı. GES başvurusu yapmak isteyenler gündemi yakından takip ediyor. Peki GES nedir, Gelire Endeksli Senet talep toplama başvurusu nasıl yapılır?

GES dönemi bugün başladı! Talepler toplanıyor! Başvuruları bu bankalardan yapabilirsiniz!

Vatandaşların tasarruflarını Türk lirası cinsi varlıklarda değerlendirmelerini teşvik edilmesine ilişkin GES için bugünden itibaren talep toplama işlemleri yapılıyor. İtşe tüm ayrıntılar...

GES'in dolar üzerindeki etkisi ortaya çıktı! Uzmanlardan büyük kriz uyarısı

Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın duyurduğu Gelire Endeksli İç Borçlanma Senedi doların yükselişi üzerinde frenleyici bir etki yapamadı. Piyasa ve para uzmanları "Büyük krize hazır olun" yorumu yaptı. GES için 15 Haziran'dan itibaren talep toplanacak.

Bakan Nureddin Nebati'den GES'le ilgili yeni açıklama

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, GES'te yıllık beklenen yıllık asgari getiriyi kamuoyu ile paylaştı.

Aken Solar ges Haberi

Aken Solar ges

Çevreye hiçbir zararı olmayan bu santrallerin inşaat aşamasında da istihdam yaratıyoruz" yorumunu yaptı. 

Aken Solar'ı 2013 yılında kurdukları bilgisini veren Eyilik, yurt genelinde 17 bin kişinin elektrik ihtiyacını karşılayacak projelerinin bulunduğunu bildirdi. 

Eyilik, halen 13.2 MW'lık kurulu güce sahip olan santrallerinin kurulu gücünü bir yıl içinde 30 MW'a çıkarmak istediklerinin altını çizdi. 

Enerji sektöründeki güvenilir yatırım araçlarından birinin GES yatırım olduğu görüşünü kaydeden Berk Eyilik, bunun ana sebebinin devletin 10 yıl boyunca üretilen elektriği 13.3 dolar sentten satın alma taahhüdü olduğunun altını çizdi. Lisanslı güneş enerjisi santralleri projelerine 49 yıllık bir lisans süresi verildiğini hatırlatan Eyilik, "Bu durumda Türkiye'de güneş enerjisi sektörüne yatırım yaptığınız taktirde paranızı alabileceğiniz ve güvenilir şekilde çalıştırabileceğiniz uygun alanlardan bir tanesi" dedi. Firma ortaklarından Berk Eyilik, Yenilenebilir Enerji...