29 / 05 / 2024

akenerji egemer

akenerji egemer

Akenerji Elektrik Üretim A.Ş, Mem Enerji Elektrik Üretim Sanayi ve Ticaret A.Ş, Egemer Elektrik Üretim A.Ş ve Akkur Enerji Üretim Ticaret ve Sanayi A.Ş'nin sermayeleri hakkında yazılı açıklamada bulundu...

Serhan Gençer kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Akenerji Yönetim Kurulu üyesi Serhan Gençer kimdir? Serhan Gençer daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Serhan Gençer'in eğitim hayatı nasıldı? Serhan Gençer`in hayatına dair merak edilenler.

Özlem Ataünal kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Akenerji Yönetim Kurulu Başkanı Özlem Ataünal kimdir? Özlem Ataünal  daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Özlem Ataünal'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Özlem Ataünal`ın hayatına dair merak edilenler.

Akasya AVM, Akenerji Elektrik ile anlaştı!

Akasya AVM için Akenerji Elektrik Üretim A.Ş.'den enerji verimliliği danışmanlığı hizmeti alınmasına ve bu kapsamda sözleşme imzalanmasına karar verildi.

Akiş GYO Akbatı AVMY için Akenerji Elektrik ile sözleşme imzaladı!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda Akbatı AVYM için Akenerji Elektrik ile yeniden sözleşmesini yenilediğini açıkladı.

Ahmet Ümit Danışman: Elektrikte otomatik fiyatlamaya dönülsün!

Akenerji Genel Müdürü Ahmet Ümit Danışman, enerji oyuncularının en büyük riskinin kur hareketleri olduğunu söyledi. Firmanın, Erzincan Kemah’taki inşaatı süren HES dışında sıfırdan yeni bir proje hazırlığı yok.

Akenerji Elektrik Erzin Doğalgaz Santrali ile ilgili çaıklama yaptı!

Akenerji Elektrik Üretim A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Akenerji Elektrik Üretim A.Ş. Erzin Doğalgaz Santrali ile ilgili çaıklama yaptı.

Akenerji Elektrik fiyat hareketlerini yayınladı!

Akenerji Elektrik Üretim A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Akenerji Elektrik Üretim A.Ş. BİAŞ-4-GDD-211-02-3829 12411 sayılı yazısına istinaden fiyat hareketlerini yayınladı.

Akenerji Elektrik EPDK kararını kamuya açıkladı!

Akenerji Elektrik Üretim A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Akenerji Elektrik EPDK kararını kamuya açıkladı. İşte Akenerji Elektrik EPDK kararı...

Akenerji, EPİAŞ’a ortaklık için aday oldu!

Akenerji Elektrik Enerjisi İthalat İhracat ve Toptan Ticaret AŞ, Enerji Piyasaları İşletme Anonim Şirketi’nin (EPİAŞ) sermayesinde 100 bin adet C grubu payın sahibi olmak amacıyla Enerji Piyasası Düzenleme Kurumuna (EPDK) başvuruda bulundu.

Akenerji Elektrik Yönetim Komitesi kararını yayınladı!

Akenerji Elektrik Üretim A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Akenerji Elektrik Yönetim Komitesi Kurumsal Yönetim Tebliği ("Tebliğ") uyarınca kararını yayınladı.

Akenerji Elektrik yönetim kurulu kararını açıkladı!

Akenerji Elektrik Üretim A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Akenerji Elektrik yönetim kurulu kararını açıkladı.Akenerji Elektrik yönetim kurulu kararını haberimizde bulabilirsiniz.

Erzin Doğalgaz Kombine Çevrim Santrali'nin 2 numaralı Gaz Türbin ünitesi açıldı!

Akaenerji Elektrik Üretim A.Ş. tarafından yapılan açıklamada iştiraki Egemer Elektrik Üretim A.Ş.'nin Erzin Doğalgaz Kombine Çevrim Santrali'nde kurduğu 2 numaralı Gaz Türbin ünitesinin ticari üretime başladığı bildirildi...

Akenerji genel kurul kararlarını yayınladı!

Akenerji Elektrik Üretim A.Ş., 2013 yılına ait olağan genel kurul toplantı sonucunu yayınladı. Akenerji genel kurulda alınan kararları aşağıdaki gibi açıkladı. Toplantı Grand Hyatt Istanbul Oteli'nde gerçekleşti...

akenerji egemer Haberi

akenerji egemer


Akenerji!den yapılan açıklama şöyle:


Sermayesinin %99,27972'i oranında hissedarı bulunduğumuz Mem Enerji  Elektrik Üretim Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi'nin ("Mem") sermayesinin 71.500.000,00-TL'den 256.500.000,00-TL'ye arttırılmasından doğan rüçhan hakkımızın kullanılmasına ve Mem'in 185.000.000,00-TL olarak arttırılan sermayesine, hissemiz oranına tekabül eden 183.667.482,52-TL tutarında katılınmasına ve bu tutarın 113.000.000,00-TL tutarındaki kısmının Mem'deki mevcut alacağımızdan karşılanmasına, 70.667.482,52-TL tutarındaki kısmının ise nakden taahhüt edilmesine, nakden taahhüt edilen bu tutarın %25'inin bloke edilmesine, bakiyesinin ise Mem Yönetim Kurulu'nun alacağı kararlar dairesinde sermaye arttırımının tescil tarihinden itibaren en geç iki yıl içinde  ödenmesine karar verilmiştir.


Saygılarımızla,



Sermayesinin %99,9999944'u oranında hissedarı bulunduğumuz Egemer Elektrik Üretim Anonim Şirketi'nin ("Egemer") sermayesinin 135.000.000,00-TL'den 510.000.000,00-TL'ye arttırılmasından doğan rüçhan hakkımızın kullanılmasına ve Egemer'in 375.000.000,00-TL olarak arttırılan sermayesine, hissemiz oranına tekabül eden 374.999,979,18-TL tutarında katılınmasına ve bu tutarın...