08 / 05 / 2024

akevler mimozakent

akevler mimozakent

İzmir Mimozakent 'in teslimlerinin Mart 2013'te gerçekleşmesi planlanıyor, Mimozakent 'te 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 konut tipleri bulunuyor

Büyükçekmece Akevler Sitesi’nin yıkımı başladı!

Kentsel dönüşüm kapsamında çalışmalarına hızla devam eden İstanbul Büyükçekmece Belediyesi 40 dairesi bulunan Akevler Sitesi’nin yıkımına başladı.

Avrin Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Avrin Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hasan Shındı tarafından 100 bin TL sermaye ile 9 Ağustos'ta Esenyurt, Akevler Mahallesi'nde kuruldu.

Muhammed Assaf İnşaat Turizm Dış Ticaret Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Muhammed Assaf İnşaat Turizm Dış Ticaret Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Muhammed Assaf tarafından 30 bin TL sermaye ile 26 Mayıs'ta Esenyurt, Akevler Mahallesi, 1076 Sokak'ta kuruldu.

Oztose Turizm ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Oztose Turizm ve Yatırım Anonim Şirketi, Serhat Öztorun Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Serkan Öztorun Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 100 bin TL sermaye ile 26 Nisan'da Esenyurt, Akevler Mahallesi'nde kuruldu.

Eyfel Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Eyfel Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi, Köksal Damlıca tarafından 10 bin TL sermaye ile 14 Nisan'da Esenyurt, Akevler Mahallesi, 1076 Sokak, Crown Tower 'da kuruldu.

Gökler Nalburiye İnşaat Plastik Reklam Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gökler Nalburiye İnşaat Plastik Reklam Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hakkı Gökdemir tarafından 10 bin TL sermaye ile 28 Mart'ta Esenyurt, Akevler Mahallesi, Fatih Sultan Mehmet Caddesi'nde kuruldu.

KY Group Makina İnşaat Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

KY Group Makina İnşaat Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Kürşat Yılmaz tarafından 100 bin TL sermaye ile 18 Şubat'ta Esenyurt, Akevler Mahallesi, Pazar Yolu Caddesi'nde kuruldu.

Al Nahas Kardeşler Gayrimenkul İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Nahas Kardeşler Gayrimenkul İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Abdulrahman Alhanas ve Ahmed Alhanas ortaklığıyla 130 bin TL sermaye ile 22 Ocak'ta Esenyurt, Akevler Mahallesi'nde kuruldu.

Naya Emlak İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Naya Emlak İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Haıtham Bawarshı ve Hanıa Alrawas ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 18 Ocak'ta Esenyurt, Akevler Mahallesi, 1069 Sokak'ta kuruldu.

Alwisam İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alwisam İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi, Mhd.Yahya Naddaf tarafından 120 bin TL sermaye ile 18 Aralık 'ta Esenyurt, Akevler Mahallesi, 1069. Sokak' ta kuruldu.

İEB İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İEB İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İnan Bingöl tarafından 200 bin TL sermaye ile 8 Aralık'ta Esenyurt, Akevler Mahallesi, 1069.Sokak N Towers'da kuruldu.

Antakya Belediyesi parkları düzenliyor!

Antakya Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri yemyeşil bir Antakya için sürdürdüğü hizmet kapsamında Akevler, Esenlik ve Narlıca Mahallelerinde ağaç budama çalışması gerçekleştirdi.

Layal İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Layal İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi, Tarek Khassara tarafından 200 bin TL sermaye ile 26 Ekim'de Esenyurt, Akevler Mahallesi, 1069. Sokak N Towers Sitesi'nde kuruldu.

akevler mimozakent Haberi

akevler mimozakent

Esendere'de 9 bin 500 metrekarelik alan üzerinde yaşama geçirilen Mimozakent Evleri Eroğlu İnşaat imzasıyla yükseliyor. Mimozakent kapsamında satışlar devam ediyor.


Akevler Mimozakent 'te 138 konut bulunuyor. 7 katlı 4 blok halinde inşa edilen Mimozakent 'ten konut sahibi olmak isteyenler banka kredisi kullanabiliyor. Mimozakent 'in anahtar teslimleri Mart 2013'te gerçekleşecek.


Eroğlu İnşaat Mimozakent 'te 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 konut seçenekleri bulunuyor. Mimozakent Atatürk Devlet Hastanesi'ne yakın konumda yükseliyor.



Metrekare birim fiyatının 2 bin lira olarak belirlendiği Mimozakent 'te; 24 saat güvenlik, kapalı devre kamera sistemi, kamelyalar, ankastre ürünler, çocuk oyun parkı, yüzme havuzu, 3+1 ve 4+1 dairelerde ebeveyn banyosu, jakuzi, merkezi ısıtma sistemi, klima bulunuyor.


http://www.mimozakent.com

0 (232) 251 11 11 

Ceren...