13 / 05 / 2024

akfen ağustos raporu

akfen ağustos raporu

Akfen, Kamu Aydınlatma Platformu'nda açıklama yaptı. Akfen "Aylık Yatırımcı Raporu " kapsamında Apustos 2016 verilerini yayınladı. İşte ilgili yatırımcı raporu.

İnşaat malzemesi sanayi üretimi Ağustos ayında yüzde 5,4 arttı!

Türkiye İMSAD Aylık Sektör Raporu’nun merakla Ekim 2023 sonuçlarına göre, inşaat malzemesi sanayi üretimi Ağustos 2023’te geçtiğimiz yılın aynı dönemine oranla yüzde 5,4 artış gösterdi.

Akfen GYO Ağustos 2020 aylık yatırımcı raporu!

Akfen GYO Ağustos 2020 aylık yatırımcı raporu yayınlandı. Söz konusu düzeltmeler raporda rakamsal bir değişiklik yaratmıyor.

Merkez Bankası Ağustos Ayı Fiyat Gelişmeleri Raporu yayımlandı!

TÜİK ağustos ayında Tüketici Fiyat Endeksi'nin (TÜFE) yüzde 0,86 arttığını ve yıllık enflasyonun yüzde 11,77 olduğunu açıklamasının ardından TCMB'nin Ağustos Ayı Fiyat Gelişmeleri Raporu da yayımlandı.

Akfen GYO Ağustos 2019 yatırımcı raporu!

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ağustos 2019 yatırımcı raporunu yayınladı. İşte Akfen GYO Ağustos 2019 yatırımcı raporu...

Türkiye İMSAD Ağustos 2018 Sektör Raporu açıklandı!

Türkiye İMSAD İnşaat Malzemeleri Sanayi Bileşik Endeksi Ağustos ayı verileri açıklandı. Verilere göre, İnşaat Malzemeleri Sanayi Endeksi 90,07 puan oldu.

Yeni Konut Fiyat Endeksi Ağustos'ta yüzde 0,39 arttı!

REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi'nin Ağustos Raporu açıklandı. Yeni konut fiyatları Ağustos ayında bir önceki aya göre yüzde 0.39 oranında arttı.

İnşaat sektöründe son 3 yılın en zayıf Ağustos ayı yaşandı!

Türkiye Hazır Beton Birliği, "Hazır Beton Endeksi" 2018 Ağustos Ayı Raporu’nu açıkladı. Son 4 aydır inşaat faaliyetlerindeki yavaşlama nedeniyle Faaliyet Endeksi ağustos ayında Bayram tatilinin de etkisi ile yılın en düşük performansını sergiledi...

Akfen GYO Ağustos 2017 Aylık Yatırımcı Raporu'nu yayınladı!

Akfen GYO "Aylık Yatırımcı Raporu " kapsamında Ağustos 2017 verilerini yayınladı. İşte ilgili yatırımcı raporu.

Yeni Konut Fiyat Endeksi Ağustos 2017 Raporu açıklandı!

Yeni Konut Fiyat Endeksi'nin Ağustos 2017 Raporu'nu açıklandı. REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi sonuçlarına göre, Ağustos ayında bir önceki aya göre %0.40 oranında arttı.

REIDIN Türkiye Konut Piyasası Genel Bakış Ağustos 2017 Raporu!

REIDIN, gayrimenkul sektörleri ile ilgili derinlikli ve güncel veri, analiz ve araştırma bilgilerine 2017 Ağustos ayı raporunu ekledi. İşte REIDIN, Türkiye konut piyasası Ağustos ayı genel bakış raporu...

REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi Ağustos'ta 0,35 azaldı!

GYODER, Türkiye İş Bankası desteği ile hazırlanan Yeni Konut Fiyat Endeksi'nin Ağustos 2016 Raporu'nu açıkladı. REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi Ağustos'ta yüzde 0,35 azaldı.

Türkiye İMSAD Ağustos Ayı Sektör Raporu yayınlandı!

Türkiye İMSAD’ın Ağustos ayı sektör raporu sonuçları açıklandı. Rapora göre, inşaat malzemesi ihracatı yılın ilk yarısında yüzde 12,5 düşüş yaşadı ve bu düşüş ile birlikte yıllık ihracat 15,9 milyar dolara geriledi.

REIDIN Türkiye Konut Piyasası Genel Bakış Ağustos Raporu yayınlandı!

REIDIN, gayrimenkul sektörleri ile ilgili derinlikli ve güncel veri, analiz ve araştırma bilgilerine 2016 Ağustos ayı raporunu ekledi. İşte REIDIN, Türkiye konut piyasası Ağustos ayı genel bakış raporu...

akfen ağustos raporu Haberi

akfen ağustos raporu

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kamu Aydınlatma Platformu'nda açıklama yaptı. Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Aylık Yatırım Raporu kapsamında " Ağustos 2016 " raporunu yayınladı. 



Dosya için