25 / 08 / 2024

Akfen GYO birleşme

Akfen GYO birleşme

Isparta Yurt Yatırımları A.Ş.'nin ve Masanda Turizm Yatırımları A.Ş.'nin Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. bünyesinde kolaylaştırılmış usulde birleştirilmesine karar verildi.

Akfen GYO Söğütlüçeşme projesindeki tesislerini 8 milyon Euro bedelle kiraya verdi!

Akfen GYO'nun İstanbul, Kadıköy'deki Söğütlüçeşme Tren İstasyonu Yüksek Hızlı Tren Garı projesi çerçevesinde bir son dakika gelişmesi yaşandı. İki tesis kiraya verildi. İşte ayrıntılar...

Akfen GYO, Bodrum Eskiçeşme'den 9 milyon TL'ye arsa aldı! Yeni projelerin kapısı aralandı! 

Akfen GYO, Bodrum Eskiçeşme'den 9 milyon TL'ye konut imarlı arsa aldı. İşte arsa ile ilgili detaylar...

Akfen GYO Bodrum Loft, Söğütlüçeşme Projesi ve Yalıkavak projelerinin değeri 5.3 milyar TL!

Akfen GYO Bodrum Loft, Söğütlüçeşme Projesi ve Yalıkavak projelerinin 2023 yıl sonu pazar değerleri açıklandı. Peki hangi projenin değeri ne kadar oldu? İşte o rakamlar...

Akfen GYO'dan Söğütlüçeşme, Yalıkavak, Kıyıkışlacık'a 3 yeni proje! 170 milyon dolarlık yatırım! 

Akfen GYO Kadıköy Söğütlüçeşme, Bodrum Yalıkavak ve Kıyıkışlacık’ta yer alan 3 yeni projeyi 2026'ya kadar bitirmeyi planlıyor. İşte ayrıntılar... 

Akfen GYO'dan Söğütlüçeşme projesi açıklaması!

Akfen GYO, geçtiğimiz günlerde basında yer alan, iştirakleri Fıratcan İnşaat çatısında hayata geçirilecek olan Söğütlüçeşme Projesi çerçevesinde AVM inşa edileceği iddialarının gerçeği yansıtmadığını duyurdu. 

Akfen GYO, Bursa'daki konsept projesi için Penguen Gıda ile sözleşme imzaladı!

Akfen GYO, Penguen Gıda Sanayi A.Ş.'nin  Bursa Görükle'de hayata geçireceği proje için "Karma Kullanım Projesi Mimari Ön Konsept Tasarım Hizmetleri Sözleşmesi"ni imzaladı.

Akfen GYO, Isparta Yurt Yatırımları ve Masanda Turizm Yatırımları ile birleşti!

Akfen GYO, Isparta Yurt Yatırımları Anonim Şirketi'ni ve Masanda Turizm Yatırımları Anonim Şirketi'ni tüm aktif ve pasifinin bir bütün halinde "devir alınması" suretiyle, şirket bünyesinde birleşecek.

Akfen GYO, Fıratcan İnşaat'ın paylarını satın aldı!

Akfen GYO tarafından TCDD'ye Söğütlüçeşme Yüksek Hızlı Tren Garı Projesi'ni taahhüt etmiş olup proje kapsamında tren garı, ticaret alanı ve otopark inşa edilecek. İşlem söz konusu değer üzerinden yüzde 11,6 iskonto uygulanarak 58 milyon 375 bin TL'den gerçekleşti.

Akfen GYO'nun esas sözleşme değişikliğine onay!

Akfen GYO'nun sermaye artışına konu esas sözleşme değişikliği SPK tarafından onaylandı. Şirketin sermaye artışı tescil işlemleri tamamlandı.  

Akfen GYO sermayesini 243 milyon TL'ye çıkardı!

Akfen GYO'nun sermayesinin 243 milyon 66 bin196 TL'ye çıkarılmasına ilişkin esas sözleşme tadili SPK tarafından onaylandı. Karar KAP'ta yayınlandı. 

Servet GYO ve Deks Yatırım'ın birleşme işlemleri tescillendi!

Servet GYO'nun Deks Yatırım A.Ş. ile "Kolaylaştırılmış Usulde Birleşme" işlemine ilişkin İstanbul Ticaret Odasına yaptığı başvuru olumlu sonuçlandı ve tescil işlemi tamamlandı. Bu işlem sonucunda Deks Yatırım A.Ş. tüm borç ve alacakları ile birlikte küll halinde Servet GYO'ya devroldu.

Servet GYO birleşme işlemine ilişkin güncellenen evrakları yayınladı!

Servet Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), birleşme işlemine ilişkin güncellenen evraklar ile ilgili açıklama yaptı...

Peker GYO ile Peker Proje'nin birleşme işlemi tescillendi!

Peker GYO ile Peker Proje'nin 30 Eylül 2018 tarihli mali tablolar esas alınarak tüm aktif ve pasifleriyle birlikte kolaylaştırılmış usulde birleşme işlemi Ticaret Sicili Müdürlüğü tarafından tescil edildi...

Akfen GYO birleşme Haberi

Akfen GYO birleşme

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) şirketin yüzde 100 oranındaki bağlı ortaklıkları olan Isparta Yurt Yatırımları A.Ş. ve Masanda Turizm Yat. A.Ş.'nin Kolaylaştırılmış Usülde Birleştirilmesi amacıyla SPK'ya yaptığı başvuru hakkında açıklama yaptı. 

3 şirket birleşiyor
Akfen GYO'nun 1 Haziran 2021 tarihli Yönetim Kurulu toplantısında; 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanunu, Sermaye Piyasası Kurulu'nun ("SPK"), II-23.3 sayılı Önemli Nitelikteki İşlemlere İlişkin Ortak Esaslar ve Ayrılma Hakkı Tebliği, II-23.2 sayılı Birleşme ve Bölünme Tebliği ve SPK'nın ilgili diğer düzenlemeleri, 6102 sayılı Türk Ticaret Kanunu, 5520 sayılı Kurumlar Vergisi Kanunu ve ilgili diğer mevzuat hükümleri uyarınca; tek pay sahibi konumunda olduğu Isparta Yurt Yatırımları A.Ş.'nin ve Masanda Turizm Yatırımları A.Ş.'nin, tüm aktif ve pasifleri ile birlikte bir kül halinde devralınması suretiyle...