19 / 05 / 2024

akfen gyo genel müdür yardımcısı Sıla Cılız İnanç

akfen gyo genel müdür yardımcısı Sıla Cılız İnanç

Akfen GYO Genel Müdür Yardımcısı Sıla Cılız İnanç kimdir? Sıla Cılız İnanç, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Sıla Cılız İnanç, ne zamandan beri Akfen GYO Genel Müdür Yardımcısı olarak hizmet veriyor?

Ece Demirpençe vekaleten Akfen GYO Genel Müdürü oldu! 

Akfen GYO Genel Müdürü değişti. Sertac Karaağaoğlu'nun görevinden ayrılması sebebiyle Ece Demirpençe vekaleten Akfen GYO Genel Müdürü oldu. Peki Ece Demirpençe kimdir? 

Akfen GYO’nun kira geliri ilk 3 ayda yüzde 24 arttı!

Akfen GYO’nun kira geliri ilk 3 ayda yüzde 24 arttı. Akfen GYO Genel Müdürü Sertac Karaağaoğlu, konuyla ilgili konuştu. 

Akfen GYO ilk 9 ayda 9.3 milyon TL kira geliri elde etti!

Akfen GYO'nun Eylül ayı yatırımcı raporunu değerlendiren Akfen GYO Genel Müdür Sertaç Karaağaoğlu, "2021 yılıyla birlikte portföyümüzü zenginleştirme yolunda attığımız adımlar bilançomuzu olumlu yönde iyileştirmeye devam ediyor" dedi.

Akfen GYO, iflas eden otellerin radarında!

Akfen GYO Genel Müdürü Sertaç Karaağaoğlu, koronavirüs salgını döneminde sıkıntılarla karşılaşan Türkiye ve Rusya'daki otellerden 'bizi satın alın' diye teklif aldıklarını belirtti.

Akfen GYO 2020 yılı genel kurul toplantısı sonuçları!

Akfen GYO'nun 2020 yılı Pay Sahipleri Olağan Genel Kurul Toplantısı 21 Nisan 2021 tarihinde gerçekleşti. Toplantı sonuçları KAP'ta yayınlandı.

Akfen GYO'nun genel kurul toplantısı sonuçları tescillendi!

Akfen GYO'nun 1 Eylül 2020 tarihinde gerçekleşen Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı 11 Eylül 2020 tarihinde tescillendi. 

Akfen GYO'nun genel kurul sonuçları tescillendi!

Akfen GYO'nun Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı bugün saat 09.00'da Bakanlık Temsilcisi Nuran Devrim'in gözetiminde yapıldı. 

Akfen GYO'nun tadil tasarısı 11 Eylül'de onaya sunulacak!

Akfen GYO'nun Esas Sözleşmesinin 8. maddesine ilişkin tadil tasarısı, T.C. Ticaret Bakanlığı'nın iznini takiben, 11 Eylül 2020 tarihinde yapılacak olan Olağanüstü Genel Kurulumuzda pay sahiplerinin onayına sunulacak.

Akfen GYO'nun 2019 yılı genel kurul sonuçları tescillendi!

Akfen GYO'nun 7 Temmuz 2020 tarihinde gerçekleşen 2019 yılı olağan genel kurul toplantısı sonuçları tescillendi.

Akfen GYO'nun gelirleri yüzde 64.3 arttı!

Akfen GYO Genel Müdürü Sertaç Karaağaoğlu, Türkiye otellerinde 7 ayda yüzde 64.3’lük artışla 22.5 milyon TL’lik kira gelirine ulaştıklarını söyledi...

Akfen GYO'nun 2016 olağan genel kurul toplantısı tescillendi!

Akfen GYO'nun 11 Mayıs 2017'de yaptığı 2016 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı bugün tescil edildi.

Akfen GYO genel kurul toplantı bildirisini yayınladı!

Akfen Gayrimenkul Yatırım ortaklığı tarafından bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Akfen GYO genel kurul toplantı bildirisini yayınladı.

Akfen GYO genel kurul toplantı bildirisini yayınladı!

Akfen Gayrimenkul Yatırım ortaklığı tarafından bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Akfen GYO genel kurul toplantı bildirisini yayınladı.

akfen gyo genel müdür yardımcısı Sıla Cılız İnanç Haberi

akfen gyo genel müdür yardımcısı Sıla Cılız İnanç

Sıla Cılız İnanç kimdir?

Sıla Cılız İnanç, 1995 yılında Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun olan Sıla Cılız İnanç, 1996 yılında avukatlık stajını tamamladıktan sonra, 1997 yılında Akfen Holding bünyesinde çalışmaya başlamıştır.

Türkiye’de Özel Sektör Kamu Sektörü Ortaklıkları (PPP), şirket birleşmeleri ve devir almaları ile inşaat, enerji ve rekabet hukuku alanlarında çalışmıştır. Kamu İhale Kanunu ikincil mevzuat çalışmalarında aktif görev almıştır. 


Akfen ve ortaklıklarının taraf olduğu yap-işlet-devret, hak/imtiyaz devirleri ve özelleştirme uygulamalarının ihale ve devirler dâhil tüm süreçlerinde bulunmuş, projelerin finansman yapılarının kurulması ve kredi sözleşmeleri ile Akfen Holding A.Ş. ve Akfen GYO A.Ş.’nin halka arz ve SPK mevzuatına uyum süreçlerinde yer almıştır. 


Şirket ve holding yapılanmaları ile ilgili çalışmıştır. Sıla Cılız İnanç, Akfen Holding A.Ş.’nin Genel Müdür Yardımcısı olup, Akfen Holding’in çeşitli ortaklıklarında...