02 / 05 / 2024

Akfen Holding Bodrum Loft

Akfen Holding Bodrum Loft

Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın ev sahipliğinde düzenlenecek ‘Bodrum Loft’da Sanat’ sanatseverleri bir araya getirecek.

Akfen Holding Bodrum Loft’da sanatseverleri bir araya getiriyor!

Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın ev sahipliğinde düzenlenecek ‘Bodrum Loft’da Sanat’ sanatseverleri bir araya getirecek.

Akfen Holding'in LoftElia Restoran'ı hizmete açıldı!

Akfen Holding’in “modern köy” temasıyla hizmete soktuğu, Bodrum Loft’un içerisinde yer alan LoftElia Restoran hizmete açıldı. 

Akfen Holding 1,5 yılda 6 milyar liralık yatırım yapacak!

Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın, Türkiye’nin geçmiş yıllarda olduğu gibi istikrarlı bir şekilde büyümesi için yatırımlarına durmadan devam ettiklerini belirterek, 1.5 yıl içinde toplam 6 milyar liralık yatırım yapacaklarını açıkladı.

Akfen Holding 1.7 milyon TL faiz ödedi!

Akfen Holding tarafından ihraç edilen 60 milyon TL tahvilin 8. kupon ödeme dönemine ilişkin 1 milyon 733 bin 998,81 TL'lik faiz ödemesini bugün yaptı.

Akfen Holding'in 60 milyonluk tahvil faizi yüzde 3,34!

Akfen Holding tarafından ihraç edilen 60 milyon TL tahvilin 9 Mart'ta yapılacak olan 9. kupon ödeme dönemine ilişkin faiz oranı yüzde 3,34 olarak kesinleştirildi.

Akfen Holding 9 aylık sorumluluk beyanını yayınladı!

Akfen Holding tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Akfen Holding 9 aylık sorumluluk beyanını yayınladı.

Akfen Holding 9 aylık faaliyet raporunu yayınladı!

Akfen Holding tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Akfen Holding 9 aylık faaliyet raporunu yayınladı.

Akfen Holding Doğu'daki fırsatları değerlendirecek!

Akfen Holding'in genç kuşak temsilcileri Pelin ve Selim Akın, 15 Temmuz darbe girişimini ve Moody's'in not indirimini değerlendirdi: "Çok net söyleyebilirim ki bizde 'pause' yok. Daha çok çalışacağız. Hükümetin attığı çok fazla adım da var. Doğu'daki fırsatlarla ilgileniyoruz."

Akfen Holding 13.3 milyonluk faiz ödemesi yaptı!

Akfen Holding tarafından ihraç edilen 200 milyon TL tahvilin 5. kupon ödeme dönemine ilişkin 13 milyon 327 bin 799,73 TL'lik faiz ödemesi bugün itibarıyla yapıldı.

Akfen Holding'in 6. kupon faizi yüzde 6,09!

Akfen Holding tarafından ihraç edilen 200 milyon TL tahvilin 23 Mart 2017 tarihinde yapılacak olan 6. kupon ödeme dönemine ilişkin faiz oranı yüzde 6,0954 olarak kesinleştirildi.

Akfen Holding 1.7 milyonluk faiz ödedi!

Akfen Holding tarafından ihraç edilen 60 milyon TL tahvilin 7. kupon ödeme dönemine ilişkin 1 milyon 769 bin 999,10 TL'lik faiz ödemesi bugün yapıldı.

Akfen Holding'in yatırımlarına 200 milyon dolarlık öz kaynak!

Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın, enerji sektöründeki yenilenebilir enerji yatırımları için EBRD ve IFC ile sözleşme imzaladı. ''Ortaklık kapsamında sağlanacak 200 milyon dolarlık öz kaynağı projelerimiz ile önümüzdeki dönemde hayata geçireceğimiz projelerde kullanacağız''dedi.

Akfen Holding'den hisse satış açıklaması!

Akfen Holding bazı basın ve yayın kuruluşlarında yer alan TAV Havalimanları, Mersin Uluslararası Limanı ve Akfen Yenilenebilir Enerji'de hisse satışı hakkında yer alan haberler için açıklamalarda bulundu.

Akfen Holding Bodrum Loft Haberi

Akfen Holding Bodrum Loft

Bodrum’un en yeni turizm tesisi olan bu yaz tatilcileri ağırlayan Bodrum Loft, sonsuz mavilik ve zeytin ağaçlarının eşlik ettiği modern mimarisiyle sanatı aynı çatı altında bir araya getiriyor.

Modern köy yaşamının oluşturulduğu Bodrum Loft’un odaları ve açık alanlarında GLOBART küratörlüğünde gösterilen 134 eserin yaratıcılarının sanatseverlerle bulaşacağı ‘Bodrum Loft’da Sanat’ etkinliği Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın ev sahipliğinde 13 Ağustos 2020 Perşembe günü saat 18:30’da düzenlenecek.

Etkinlikte ortak alanda bulunan mekâna özgü yapıtların yanı sıra evlerde bulunan 122 yapıt Mehmet Mutaf’ın fotoğrafladığı karelerle sanatseverlere sunulacak.

İş, sanat ve cemiyet hayatının önemli isimlerinin olacağı ‘Bodrum Loft’da Sanat’ etkinliği, sanatçılarla sohbet ve kokteyl eşliğinde devam edecek.

Tatil cenneti Bodrum’da Göltürkbükü ile Torba arasında bulunan Cennet Koyu’na komşu bölgedeki Bodrum Loft’da yaz boyu sanat etkinlikleri...