23 / 07 / 2024

akfen holding görev dağılımı

akfen holding görev dağılımı

Akfen Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkan ve Başkan Vekili görev dağılımını açıkladı...

Sabancı Holding Yapı Malzemeleri Grubu’nda görev değişiklikleri!

Sabancı Holding Yapı Malzemeleri Grubu’nda görevler değişti. Çimsa Genel Müdürlüğü’ne halen Akçansa Genel Müdürü olan Umut Zenar getirildi. Akçansa’nın Genel Müdürlüğü görevine ise, Kordsa’da Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Mehmet Zeki Kanadıkırık atandı. 

Selim Akın, Akfen Holding'in CEO'su oldu!

Akfen Holding Yönetim Kurulu CEO’luğunu yürüten İbrahim Süha Güçsav’ın emeklilik nedeniyle görevinden ayrılması talebi kabul edilirken, Selim Akın yeni CEO olarak atandı...

Akfen Holding'ten 10 milyar TL’lik yatırım hedefi!

Enerji, havalimanı, denizyolu taşımacılığı, gayrimenkul gibi sektörlerde faaliyet gösteren Akfen Holding, 2019 sonuna kadar 10 milyar TL’lik yatırıma ulaşmayı hedefliyor. 

Akfen Holding 5,5 milyar TL'lik yatırım planı yapıyor!

Akfen Holding, iştirak satışlarından elde ettiği geliri farklı iş kollarına yatırıyor. Yeni şehir hastanesi projeleriyle ilgilenen holding, öğrenci yurtları da kuruyor. Akfen Holding CEO’su Süha Güçsav toplamda 5,5 milyar TL’lik yatırım planları olduğunu açıkladı.

Akfen Holding'in acı günü! Yılmaz Karadayı vefat etti!

Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın'ın eniştesi Yılmaz Karadayı vefat etti. Akfen Holding, taziye ilanı yayınlattı.

Akfen Holding'in yeni hedefi sanayi!

Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın’ın rotasını sanayiye çevirdi. Havalimanı, enerji, gayrimenkul ve liman yatırımlarından sonra yönünü şehir hastaneleri yatırımlarıyla da yakından ilgilenen Akın, "Hastane ihalelerini takip edeceğiz ama Güneydoğu’da kazan üretimi yapabilirim" dedi.

Akfen Holding 2016 yılı faaliyet raporu bildirisini yayınladı!

Akfen Holding tarafından bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Akfen Holding Akfen Holding 2016 yılı faaliyet raporu bildirisini yayınladı.

Akfen Holding 2016 yılı finansal raporunu yayınladı!

Akfen Holding tarafından bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Akfen Holding 2016 yılı finansal raporunu yayınladı.

Akfen Holding hisse devri bildirisini yayınladı!

Akfen Holding tarafından bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Akfen Holding hisse devri bildirisini yayınladı.

Akfen Holding esas sözleşmesini güncelledi!

Akfen Holding, esas sözleşmesinde güncelleme yaptı. Akfen Holding güncellediği esas sözleşmesini Kamu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yayınladı. İşte Akfen Holding'in esas sözleşmesi..

Akfen Holding 2015 genel kurul toplantı sonucunu yayınladı!

Akfen Holding, 2015 yılı genel kurul toplantısının sonucunu yayınladı. Toplantıda 2015 yılı Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu, oybirliği ile onaylandı. İşte genel kurulda alınan kararlar ve görüşülen kararlar...

Hamdi Akın yeniden Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Akfen Holding Yönetim Kurulu görev dağılımı ve üst yönetim atanmasına dair yönetim kurulu kararını açıkladı. Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı yeniden Hamdi Akın olarak seçildi.

İncek Loft Akfen Holding teslim tarihi!

Akfen Holding'in projesi İncek Loft Evleri'nde ilk etap ay sonunda teslim ediliyor. Ankara Gölbaşı'nda yükselen İncek Loft Evleri'nde fiyatlar 314 bin liradan başlıyor...

akfen holding görev dağılımı Haberi

akfen holding görev dağılımı

Akfen Gayrimenkul tarafından yapılan açıklama şöyle;


Şirketimizin 10.06.2013 tarih ve 2013/12 sayılı Yönetim Kurulu Toplantısında Şirketimiz Yönetim Kurulu Başkanı ve Murahhas Aza olarak İbrahim Süha Güçsav'ın, Şirketimiz Yönetim Kurulu Başkan Vekili olarak Mustafa Keten' in daha önceki görev süreleri hesaba katılmaksızın iş bu tarihten itibaren 1 (bir) yıl süre ile atanmasına karar...