14 / 05 / 2024

akfen holdingin inşaat şirketleri

akfen holdingin inşaat şirketleri

Türkiye’nin önde gelen altyapı gruplarından Akfen Holding, büyüme stratejileri doğrultusunda inşaat ve enerji sektöründe faaliyet gösteren bağlı ortaklıklarını yeniden yapılandırmaya hazırlanıyor.

İnşaat yatırımları ile büyüme devam edecek!

Yılın ilk çeyreğin büyüme rakamlarını yorumlayan Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın, inşaat yatırımları ile büyümenin hızlanacağını dile getirdi.

Selim Akın: Yeni inşaat projeleri için bakınıyoruz!

Akfen İnşaat'ın Loft projeleri hakkında bazı bilgiler veren Akfen İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Selim Akın, "Yeni inşaat projeleri için bakınıyoruz" dedi.

Eroğlu Holding inşaat yatırımlarına hız kesmeden devam edecek!

Eroğlu Holding'in cirosu 2019 sonunda 1 milyar dolara ulaşacak. Perakende alanında Colin’s ve Loft markalarıyla faaliyet gösteren holdingin inşaat sektöründeki yatırımları da devam ediyor.

Akfen İnşaat yurtdışında projeler inşa edecek!

Akfen İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Selim Akın, Türkiye'de artan inşaat maliyetleri nedeniyle yurtdışında proje yapacağını dile getirdi.

Selim Akın: İnşaat, 500'den fazla sektöre hitap ediyor!

Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Akın, inşaat sektörünün her ne kadar sanayi sektörü olarak görülmese de 500’den fazla sektöre hitap ettiğini vurguladı.

Akfen İnşaat, basın toplantısı ertelendi!

Üstyapı, altyapı, çevre koruma ve komple havaalanı inşaatlarındaki uzmanlık ve tecrübesiyle Türkiye’nin inşaat devi Akfen İnşaat iddialı bir konut projesiyle bir kez daha adından söz ettirecek.

Akfen İnşaat basın toplantısı 16 Mayıs'ta!

Üstyapı, altyapı, çevre koruma ve komple havaalanı inşaatlarındaki uzmanlık ve tecrübesiyle Türkiye’nin inşaat devi Akfen İnşaat iddialı bir konut projesiyle bir kez daha adından söz ettirecek. Basın toplantısı 16 Mayıs 2016 tarihinde düzenlenecek.

Akfen Holding inşaat paylarının yüzde 99.85'ini devretti!

Akfen Holding, sahip olduğu Akfen İnşaat hisselerinin yüzde 99,85'ini Akfen Altyapı Danışmanlık A.Ş.'ye devretmek için sözleşme imzaladı.

Akfen İnşaat ve enerji şirketlerini yeniden yapılandıracak!

Türkiye'nin önde gelen altyapı gruplarından Akfen Holding, büyüme stratejileri doğrultusunda inşaat ve enerji sektöründe faaliyet gösteren bağlı ortaklıklarını yeniden yapılandırmaya hazırlanıyor.

Akfen Holding inşaat şirketlerini yeniden yapılandıracak!

Akfen Holding, büyüme stratejileri doğrultusunda inşaat ve enerji sektöründe faaliyet gösteren bağlı ortaklıklarını yeniden yapılandırmaya hazırlanıyor.

Akfen Holding inşaat şirketlerini yeniden yapılandıracak!

Akfen, inşaat ve enerji şirketlerini yeniden yapılandıracak. İlk adımı olarak Akfen Holding'in, bağlı ortaklığı Akfen İnşaat Turizm ve Ticaret A.Ş'de bulunan payları Akfen Altyapı Danışmanlık A.Ş'ye devredilecek.

Akfen inşaat ve enerji yatırımlarıyla büyüyecek!

Akfen Holding, inşaat ve enerji sektöründe faaliyet gösteren bağlı ortaklıklarını yeniden yapılandırmaya hazırlanıyor.

Akfen inşaat ve enerji şirketlerini yeniden yapılandıracak!

Türkiye’nin önde gelen altyapı gruplarından Akfen Holding, büyüme stratejileri doğrultusunda inşaat ve enerji sektöründe faaliyet gösteren bağlı ortaklıklarını yeniden yapılandırmaya hazırlanıyor.

akfen holdingin inşaat şirketleri Haberi

akfen holdingin inşaat şirketleri

Türkiye’nin önde gelen altyapı gruplarından Akfen Holding, büyüme stratejileri doğrultusunda inşaat ve enerji sektöründe faaliyet gösteren bağlı ortaklıklarını yeniden yapılandırmaya hazırlanıyor. Bunun ilk adımı olarak Akfen Holding’in, bağlı ortaklığı Akfen İnşaat Turizm ve Ticaret A.Ş’de (Akfen İnşaat) bulunan payları Akfen Altyapı Danışmanlık A.Ş’ye devredilerek, yerine enerji portföyünün genişletilmesi amacıyla şirketin büyüme stratejileri ile uyum içerisinde bulunan güneş ve termik enerji yatırımı yapan şirketlerden pay satın alınması yoluna gidilecek.   


Akfen Holding CEO’su Süha Güçsav konuya ilişkin yaptığı açıklamada; "Bağlı ortaklığımız Akfen İnşaat’ın üstlendiği projelerin yatırımlarının uzun vadeli olması, yüksek miktarda yatırım yapma zorunluluğu ve özkaynak ihtiyacının şirketimizin temettü dağıtımlarını olumsuz etkilemesi ihtimali gibi nedenler göz önündeki bulundurularak, bu şirketimizdeki payları Akfen Altyapı Danışmanlık AŞ’ye devretmek üzere çalışmalara başladık. Bu işlemdeki...