02 / 05 / 2024

Akfen İnşaat 2016 yatırımları

Akfen İnşaat 2016 yatırımları

Akfen İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Selim Akın, "Ankara'da özellikle markalı konut dinamikleri oldukça gelişti ve sıkı bir rekabet oluştu. Konut talebinde de bu yönde bir eğilim olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz." dedi.

Akfen İnşaat, Burhaniye Anadolu Lisesi'ni yenileyecek!

'Okullardan Yarınlara' eğitime destek programına bağışçı olarak katılan Akfen İnşaat, Balıkesir Burhaniye Anadolu Lisesi'ni yıkıp yeniden yapmak üzere protokol imzaladı. 

Akfen İnşaat'tan eğitime destek! Burhaniye Anadolu Lisesi 6 ayda tamamlanacak!

Cumhurbaşkanlığı’nın ‘Okullardan Yarınlara’ eğitime destek programına katılım gösteren Akfen İnşaat, Balıkesir Burhaniye Anadolu Lisesi’ni yıkıp yeniden inşa edecek.

Selim Akın: Yeni inşaat projeleri için bakınıyoruz!

Akfen İnşaat'ın Loft projeleri hakkında bazı bilgiler veren Akfen İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Selim Akın, "Yeni inşaat projeleri için bakınıyoruz" dedi.

Utopya Turizm İnşaat 2016 kar payı dağıtım tablosunu açıkladı!

Ütopya Turizm İnşaat tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Utopya Turizm İnşaat 2016 kar payı dağıtım tablosunu açıkladı.

Akfen İnşaat ve Akfen GYO Adi Ortaklığı kuruldu!

Akfen Gayrimenkul Yatırım ortaklığı tarafından bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Akfen İnşaat ve Akfen GYO ortak oldu.

Akfen GYO ve Akfen İnşaat devir sözleşmesi imzalıyor!

Akfen Gayrimenkul Yatırım ortaklığı tarafından bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Akfen GYO ve Akfen İnşaat devir sözleşmesi imzalıyor.

Akfen İnşaat yurtdışında projeler inşa edecek!

Akfen İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Selim Akın, Türkiye'de artan inşaat maliyetleri nedeniyle yurtdışında proje yapacağını dile getirdi.

Akfen İnşaat yurtdışına açılıyor!

Akfen İnşaat, konut sektöründeki yatırımlarını yurtdışına taşıyor. Firma, Brexit sonrası Avrupa'nın finans merkezi olacak ABD ve Frankfurt'ta konut projesi yapacak..

Akfen GYO, Akfen İnşaat'ın gayrimenkullerini değerlendirecek!

Akfen GYO, bugün Yönetim Kurulu Kararı ile Akfen İnşaat'ın elinde bulunan gayrimenkul, menkul ve varlıklarının Akfen GYO bünyesinde değerlendirilmesi için görüşmelere başlanmasına karar verildi.

Bulvar Loft Akfen İnşaat fiyat listesi!

Akfen İnşaat tarafından hayata geçirilen Bulvar Loft projesi Ankara İncek Gölbaşı'da yükseliyor. Projede toplam 822 daireye yer veriliyor...

Akfen İnşaat'tan yurtdışına hastane planı!

Akfen İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Selim Akın, Türkiye’de üstlendikleri şehir hastanesi yatırımlarını yurtdışına taşımayı açıkladı. Akın, “Yurtdışına yönelik açılma ve yatırım konusunda benim kişisel bir hedefim var. Bu şirketi oraya da taşımak istiyorum” dedi.

Akfen İnşaat İncek Loft'ta Enes Batur'u ağırladı!

Yıllardır birçok projede boy gösteren Akfen İnşaat sosyal atağa geçti. Firma, Ankara İncek Loft'taki konut projesinde YouTuber Enes Batur Sungurtekin'i misafir etti.

YDA İnşaat 2016 yılı faaliyet raporunu yayınladı!

YDA İnşaat tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre YDA İnşaat 2016 yılı faaliyet raporunu yayınladı.

Akfen İnşaat 2016 yatırımları Haberi

Akfen İnşaat 2016 yatırımları

Akfen İnşaat ve Turizm A.Ş., gerçekleştirdiği projelerle Türk inşaat sektörünün önemli aktörlerinden biri. Şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Selim Akın, sektöre ve Akfen Holding'in yeni yatırımlarına dair sorularımızı yanıtladı. Temelleri Ankara'da atılan şirketimiz için başkent ayrı bir anlam taşıyor" diyen Akın, İncek Loft'un ardından yeni bir konut projesinin daha hazırlıklarını yürüttüklerini belirtiyor. 


40 yıllık geçmişiyle farklı sektörlerde faaliyet gösteren büyük bir oluşum olan Akfen Holding'in kurumsal yapısı hakkında bilgi verebilir misiniz? 

Akfen Holding'in temelleri 1976 yılında Ankara'da atıldı. 40 yıllık köklü bir geçmişe sahip olan ve profesyonel yönetim anlayışıyla istikrarlı bir şekilde büyümeye devam eden Akfen, bugün bağlı ortaklıkları ve iştirakleri vasıtasıyla havalimanları yönetimi ve operasyonları, inşaat, deniz limanı işletmeciliği, deniz ulaşımı, su dağıtım ve atık su hizmetleri, enerji ve gayrimenkul gibi...