03 / 05 / 2024

Akfen İnşaat 2019

Akfen İnşaat 2019

Akfen İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Selim Akın, yeni yatırım fırsatlarını araştırdıklarını belirtti. Akın, “Türkiye bir daha hiç böyle cazip olmayacak. Agresif şekilde bakıyoruz” diye konuştu.

Akfen İnşaat, Burhaniye Anadolu Lisesi'ni yenileyecek!

'Okullardan Yarınlara' eğitime destek programına bağışçı olarak katılan Akfen İnşaat, Balıkesir Burhaniye Anadolu Lisesi'ni yıkıp yeniden yapmak üzere protokol imzaladı. 

Akfen İnşaat'tan eğitime destek! Burhaniye Anadolu Lisesi 6 ayda tamamlanacak!

Cumhurbaşkanlığı’nın ‘Okullardan Yarınlara’ eğitime destek programına katılım gösteren Akfen İnşaat, Balıkesir Burhaniye Anadolu Lisesi’ni yıkıp yeniden inşa edecek.

Tek-Art İnşaat 2019 yılı zararını geçmiş yıl zararlarına ilave edecek!

Tek-Art İnşaat, 2019 yılı döneminde net zarar oluşması nedeniyle Sermaye Piyasası Mevzuatı gereği geçmiş yıl zararlarına ilave edilmesi hususunda 2019 yılı Olağan Genel Kurulu'nda ortaklarınının onayına sunacak.

Selim Akın: Yeni inşaat projeleri için bakınıyoruz!

Akfen İnşaat'ın Loft projeleri hakkında bazı bilgiler veren Akfen İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Selim Akın, "Yeni inşaat projeleri için bakınıyoruz" dedi.

YDA İnşaat 2019 yılı sorumluluk beyanı!

YDA İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, 1 Ocak 2019 - 30 Eylül 2019 dönemine ait sorumluluk beyanını yayınladı.

İntema İnşaat 2019 yılı 4. dönem gelir tablosu!

İNTEMA İnşaat ve Tesisat Malzemeleri Yatırım ve Pazarlama A.Ş tarafından 2019 yılı dördüncü dönemine ait Sermaye Piyasası Mevzuatına göre düzenlenmeyen ekteki gelir tablosu Geçici Vergi Beyannamesi ekinde vergi dairesine sunuldu...

Artaş İnşaat 2019 yılı yatırım planlarını hazırladı!

Yılı anahtar teslim süreciyle kapatan Artaş İnşaat, 2019 için de yatırım planlarını hazırladı. Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, “Tam gaz çalışmaya devam” dedi...

Akfen İnşaat ve Akfen GYO Adi Ortaklığı kuruldu!

Akfen Gayrimenkul Yatırım ortaklığı tarafından bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Akfen İnşaat ve Akfen GYO ortak oldu.

Akfen GYO ve Akfen İnşaat devir sözleşmesi imzalıyor!

Akfen Gayrimenkul Yatırım ortaklığı tarafından bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Akfen GYO ve Akfen İnşaat devir sözleşmesi imzalıyor.

Akfen İnşaat yurtdışında projeler inşa edecek!

Akfen İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Selim Akın, Türkiye'de artan inşaat maliyetleri nedeniyle yurtdışında proje yapacağını dile getirdi.

Akfen İnşaat yurtdışına açılıyor!

Akfen İnşaat, konut sektöründeki yatırımlarını yurtdışına taşıyor. Firma, Brexit sonrası Avrupa'nın finans merkezi olacak ABD ve Frankfurt'ta konut projesi yapacak..

Akfen GYO, Akfen İnşaat'ın gayrimenkullerini değerlendirecek!

Akfen GYO, bugün Yönetim Kurulu Kararı ile Akfen İnşaat'ın elinde bulunan gayrimenkul, menkul ve varlıklarının Akfen GYO bünyesinde değerlendirilmesi için görüşmelere başlanmasına karar verildi.

Bulvar Loft Akfen İnşaat fiyat listesi!

Akfen İnşaat tarafından hayata geçirilen Bulvar Loft projesi Ankara İncek Gölbaşı'da yükseliyor. Projede toplam 822 daireye yer veriliyor...

Akfen İnşaat 2019 Haberi

Akfen İnşaat 2019

Son dönemde yükselen maliyetler, azalan talep kimi bazı şirketleri zora soktu. Bu döneme borçsuz giren, nakit yaratma kabiliyeti olan firmalardan ise yatırım, satın alma ve insan kaynağını güçlendirme haberleri geldi. İkinci grupta bulunan şirketlerden  Akfen, halen faaliyet gösterdiği tüm sektörlerdeki fırsatları araştırıyor, inşaat sektöründe başka şirketlerin yarım kalmış projeleri başta olmak üzere teklifleri değerlendirip, YEKA ihalelerine girmeye hazırlanıyor.

Milliyet Gazetesi'nden Ebru Sungur'un haberine göre; Ankara İncek’te yükselen Bulvar Loft’u tamamladıklarını, böylece ellerinde süren gayrimenkul projesi kalmadığını kaydeden Akfen İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Selim Akın, şu açıklamalarda bulundu:

“Yatırımda muhafazakar değiliz. Önümüzdeki işlere bakacağız. Her kriz kendi fırsatını yaratır. Biz de bakıyoruz. Şu an alım zamanı. Sadece gayrimenkul için değil, her sektör için... Çok fırsat var. Türkiye hiç bu kadar cazip olmayacak...